Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Με στόχο την επάνοδο στην Α1 κατηγόρια οργανώνετε για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο Απόλλωνας



γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου

    Με σταθερά βήματα χωρίς τυμπανοκρουσίες το νέο Δ.Σ. του Απόλλωνα, χτίζει την ομάδα για το νέο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, όπου θ΄ αγωνιστεί, δημιουργώντας ένα δυνατό και ανανεωμένο ρόστερ . Η συμφωνία με το προπονητικό δίδυμο Χαντούρη – Νήρα Β. δύο ηχηρά ονόματα της σύγχρονης ιστορίας του Απόλλωνα, οι οπαίοι δεν αποκλείετε να βοηθήσουν και αγωνιστικά φέτος την ομάδα εφόσον χρειαστεί, προσδίδουν μία νέα δυναμική στην εικόνα του νέου Απόλλωνα.
Εάν σε αυτή προστεθεί και η πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα να παραμείνει όλος ο περυσινός βασικός κορμός της, αφού η νέα διοίκηση κατόπιν συζήτηση με όλα τα παιδιά ήρθε σε συμφωνία μαζί τους δηλώνοντας όλοι τους, έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την γρήγορη επάνοδο της ομάδας στην Α1 κατηγορία, καταλαβαίνει κανείς τους στόχους και της προθέσεις του Απόλλωνα για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.
    Έτσι έχει έρθει σε συμφωνία με τους Καρακούτση, τερματοφύλακας, Ευθυμιάδη (μεσοαμυντικός), Ιωαννίδη (μέσος), Λάσκα (μεσοαμυντικός), ενώ στην ομάδα θα συνεχίσουν και οι : Μίρτσης, Τσιρακίδης, Τσότσιος, Νήρας Α., όλοι τους ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας με μεγάλη εμπειρία ακόμα και από επαγγελματικές κατηγορίες. Επίσης τους παίκτες αυτούς θα πλαισιώσουν και όλοι οι νεαροί ποδοσφαιριστές που είχε στο δυναμικό της πέρυσι η ομάδα.
    Στον αντίποδα των αποχωρήσεων δεν θα συμπεριληφθούν στο νέο ρόστερ ποδοσφαιριστές οι οποίοι είτε δεν ήθελαν να συνεχίσουν και την νέα χρονιά στην ομάδα, είτε είχαν λίγες συμμετοχές στο περυσινό πρωτάθλημα. Αυτοί είναι: Σταυριανίδης, Τελιαννίδης, Γεωργιάδης, Πουρσανίδης, Τάχος, Δεληγιαννίδης.
    Στον μεταγραφικό τομέα τώρα της ενίσχυσης, πολύ σημαντικές και ηχηρές μεταγραφές για το Απόλλωνα αποτελούν οι επιστροφή μετά από κάποια χρόνια των Αφών Παπαδόπουλοι του Γιώργου με πρόσφατες συμμετοχές στην football league και συγκεκριμένα στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, καθώς και του Στέφανου, ο οποίος μαζί με τον αδερφό του πέρυσι αγωνιζόντουσαν στα Λευκάδια. Από κει και πέρα η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με έναν ακόμα έμπειρο μεσοεπιθετικό με αρκετά χρόνια θητείας παλαιότερα στον Απόλλωνα, καθώς επίσης και με κάποιους ακόμα ποδοσφαιριστές, με καταγωγή από την Κρύα Βρύση που αγωνιζόντουσαν πέρυσι σε γειτονικά σωματεία.
    Από κει και πέρα θεωρείται σίγουρη η προώθηση στην πρώτη ομάδα για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2 – 3 μικρών της παιδικής ομάδας οι οποίοι έχουν δείξει πολύ καλά στοιχεία και είναι στον σχεδιασμό να πάρουν φέτος συμμετοχές στα επίσημα παιχνίδια της πρώτης ομάδας αποτελώντας την νέα γενιά ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα στους οποίους πολύ σύντομα θα στηριχθεί η ομάδα.
   Η προετοιμασία τώρα πιθανότατα θα ξεκινήσει κατά πάσα πιθανότητα στις 5 Αυγούστου στο βοηθητικό γήπεδο και στο δημοτικό στάδιο Κρύας Βρύσης.
    Παράλληλα ήδη κυκλοφορούν οι κάρτες διαρκείας της ομάδας που φέτος έχουν δύο τιμές, των 20 ευρώ για την silver κάρτα και των 50 ευρώ για την gold κάρτα, με τους κατόχους της δεύτερης να τους παρέχονται κατά την διάρκεια των αγώνων της ομάδας καφές, μαξιλαράκι και νερό. 
    Επίσης έχουν ξεκινήσει ήδη οι ανανεώσεις των περυσινών διαφημιστικών πινακίδων, καθώς και η προεγγραφή νέων, με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον γραμματέα του συλλόγου και υπεύθυνο διαφημιστικής προβολής του συλλόγου Λύσανδρο Γ. Αμιτζόγλου στο κιν. 6944 474344 για περισσότερες πληροφορίες.
    Τέλος το Δ.Σ. του συλλόγου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ως κεντρική διαφημιζόμενη επιχείρηση στην φανέλα της ομάδας το café SANTE στην Κρύα Βρύση, ενώ έχει έρθει εκ νέου σε συμφωνία για δεύτερη χρονιά και με τους άλλους δύο μεγάλους χορηγούς της ομάδας café – bar VERO και ΕΜΠΟΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ & ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ επιχειρήσεις της Κρύας Βρύσης. 
    Το νέο Δ.Σ. καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο της πόλη μας να στηρίξει την νέα αυτή προσπάθεια για την αναγέννηση και πάλι του ποδοσφαίρου στην Κρύα Βρύση με δικά μας και μόνο παιδιά, μία προσπάθεια που γίνετε από ένα ανανεωμένο Δ.Σ. με νέα ηλικιακά πρόσωπα της τοπικής μας κοινωνίας που αγαπούν και θέλουν να διατηρηθεί ζωντανός ο αθλητισμός στον τόπο μας μέσα από τις τάξεις του ιστορικού μας συλλόγου.

2 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ....
    ΠΑΛΙ ΝΕΟ ΔΣ......
    ΠΑΛΙ ΝΕΑ ΑΡΧΗ.....
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
    ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΚΥΡΙΕ ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ?
    ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ?
    ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΞΑΤΕ ΠΑΠΠΑΔΕ ΠΕΡΥΣΙ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΙΣ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ...
    ΥΓ. ΓΕΛΑΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΦΕΛΙΖΟΛ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ ΠΑΝΤΟΥ...ΓΙΑ ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε Λύσανδρε, "δαιμόνιε" εκδότα. Σε όλα τα ΜΜΕ, μέσα είσαι. Είσαι ο Χατζηνικολάου της Πέλλας...ΤΕΛΟΣ!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή