Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Σταθερά ενισχύετε για την νέα χρονιά ο Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης !



γράφει ο Λύσανδρος Γ. Αμιτζόγλου

    Στην ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού προχωράει αργά και σταθερά ο Πρόεδρος της ομάδας Καλαθοσφαίρισης του Μ. Αλεξάνδρου Κρύας Βρύσης Κώστας Μπαλτζίδης σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Κώστα Ντουβαλέτη, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ.  Ήδη έχουν ανακοινωθεί τα ονόματα τριών παικτών που έχουν αποκτηθεί από την γειτονική ομάδα της Α.Ε. Καρυώτισσας. Αυτοί είναι :
Ο 30χρονος Μπογδάνης Πέτρος που αγωνίζεται στις θέσεις 2, 3 και 4 και έχει αγωνιστεί και πάλι στον Μ. Αλέξανδρος την χρονιά που ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική. Επίσης όπως επίσης και στην ομάδα των Ιωαννίνων, ο 29χρονος Δεμερτζής Θεόδωρος που αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2 και έχει αγωνιστεί παλαιότερα στην ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, ο 26χρονος Στεργίου Γαρύφαλλος που αγωνίζεται στις θέσεις 3, 4 και 5 και έχει αγωνιστεί παλαιότερα στον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών.
    Από κει και πέρα ήδη βρίσκετε σε συζητήσει η ομάδα με έναν - δύο ακόμα παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται σε καλό δρόμο και η απόκτηση τους αναμένεται να ενισχύσει σε πολύ μεγάλο βαθμό την δύναμη της ομάδας. Επίσης παραμένουν στην ομάδα για μία ακόμη χρονιά τόσο ο Καλαβάζης Θωμάς όσο και ο Παντζής Γιώργος , ενώ φέτος αναμένεται να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και οι ΄΄πιτσιρικάδες΄΄ της περυσινής παιδικής ομάδας που πλέον θα πλαισιώσουν εξ ολόκληρου την ανδρική ομάδα. Στον αντίποδα θ΄ αποχωρήσουν από την ομάδα ο Κουγιουμτζίδης για επαγγελματικούς λόγους και ο Πολυχρονίδης για οικογενειακούς λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου