Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Επιστολή παραίτησης Δημάρχου Πέλλας προς τον Πρωθυπουργό



Επιστολή παραίτησης μαζί με άλλους 24 Δημάρχους της Κεντρικής Μακεδονίας απέστειλε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος ανταποκρινόμενοι σε σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων.
Μία κίνηση η οποία για να αποκτήσει ουσία θα πρέπει να μην μείνει στη παραίτηση μόνο του επικεφαλή της συμπολίτευσης, αλλά να συνοδευτεί και από τις παραιτήσεις του συνόλου των δημοτικών συμβούλων...

Την επιστολή, που απευθύνεται στον πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης, τους αρμόδιους υπουργούς και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), κατέθεσε σήμερα, στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, Σίμος Δανιηλίδης, δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών.
Ο κ. Δανιηλίδης τόνισε πως αναμένεται η συνυπογραφή και άλλων Δημάρχων της Κεντρικής Μακεδονίας, και κάλεσε και τις άλλες ΠΕΔ της Χώρας να προβούν στην υποβολή παρόμοιων επιστολών, ως ύστατη έκφραση διαφύλαξης της αξιοπρέπειας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία, με τις αντισυνταγματικές, αντιαυτοδιοικητικές και αντιευρωπαϊκές ρυθμίσεις αλλεπάλληλων νομοθετημάτων, δέχεται επαναλαμβανόμενα, εξουθενωτικά και ταπεινωτικά πλήγματα, που την οδηγούν στον πλήρη αφανισμό.
Μιλώντας στην «Κ» ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Στ. Λαφαζανίδης υποστήριξε ότι όλοι οι δήμαρχοι έχουν φτάσει σε απόγνωση. «Δεν μπορούν να αποφασίζουν πριν από εμάς για εμάς. Δεν είμαστε διακοσμητικά στοιχεία. Μας έχει ψηφίσει ο κόσμος και μπορεί να έχουμε πάρει περισσότερες ψήφους από ότι ορισμένοι υπουργοί, που αποφασίζουν σήμερα», είπε χαρακτηριστικά.
 Η λίστα των δημάρχων είναι οι εξής:
Νεάπολης Συκεών
Αμπελοκήπων Μενεμένης
Θέρμης
Θερμαϊκού
Κορδελιού Ευόσμου
Παύλου Μελά
Βόλβης
Καλαμαριάς
Ωραιοκάστρου
Δέλτα
Χαλκηδόνας
Κασσανδρείας
Νέας Προποντίδας
Παιονίας
Νέας Ζίχνης
Κιλκίς
Βισαλτίας
Ηράκλειας
Σερρών
Νάουσας
Αλεξάνδρειας
Δίου – Ολύμπου
Κολινδρού -Πύδνας
Βέροιας
Πέλλας


Πληροφορίες από karfitsa.gr

26 σχόλια:

  1. Την Δημου και τον Ανδρεαδη τους ρωτησε ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KAI ΠΟΙΟΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ;ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΧΡΟΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΧΕΤΑΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ...24 Ιουλίου 2013 στις 10:17 μ.μ.

    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ
    ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΙΚΑ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ?
    ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ ΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ?
    ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΑΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ?
    ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ?
    ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ...ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ?
    Ή ΦΥΓΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΤ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ,ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ,ΘΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΚΟΥΡΑ...
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΤΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ?ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΤΟ 2014 ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ,ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ...
    ΝΤΡΟΠΗ... ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατα λάθος ήρθε κατα λάθος θα φυγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ,ΟΣΑ ΔΗΘΕΝ ΜΑΓΚΑΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ,ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΔΕ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πλάκα η μεγάλη θα ναι ,ο Σαμαράς να τα πάρει στο κρανίο και να κάνει δεκτές τις παραιτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. στα τσακιδια και πιο περα..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΣΣΑΛΗΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ;Η' Ο ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ;ΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.Η' ΜΗΠΩΣ Ο ΑΝΡΕΑΔΗΣ Η' Ο ΤΟΠΑΛΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Γιαννου η κοτουλα γιατί δεν παραιτήθηκε;Τι φοβήθηκε ο χεστ€€€()""σ;Αλλα μπροστα στην καρέκλα δεν θυσιαζουμε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι λαμόγια εισαστε καταλαθοσ βγήκατε κοιμήθηκε ο θεοσ εκείνη την μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. AN H M@Λ@ΚΙΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΜΕ ΕΙΔΗ ΠΡΟΙΚΟΣ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕ ΑΠΙΔΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μη τρώτε παραμύθι.Κινήσεις εντυπωσιασμού είναι εν΄όψει εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κώστας Κρύα Βρύση25 Ιουλίου 2013 στις 10:11 π.μ.

    Δεν μπορεί να το καταπιεί ο "μεγαλοεκδότης" των Γιαννιτσών που ο Στάμκος του βγήκε τόσο τολμηρός.Δεν μπορεί να το χωνέψει αυτό.Στη επόμενη εκδοση της φυλλάδας του να δειτε που πάλι δεν θα ναι ευχαριστημένος.Ασε που δεν ξέρει ακόμη ποιον να στηρίξει στις επόμενες εκλογές.....Τον Παπ;;;...,τον Καστερ;;; τον φούφουτο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1oν...Στον κ.κ. 8.37,,,,,τα απιδια μετα απο 3,5 χρονια εχουν σαπισει

    2ον...Στον κ.κ. 10.11,,,,τα ψηφοδελτια στον Δημο Πελλας ειναι 3
    Παπ=Παπανικολαου
    Καστερ=Καστεριδης
    & φουφουτος=Σταμκος(εσυ το εγραψες)

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ...........ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον...ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ, ΤΑ ΕΙΔΕΣ.
      2ον...ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ?


      Διαγραφή
  16. Ο Σταμκος όπως αποδεικνύει κάθε μέρα εδω κ αι 2,5 τα παντελόνια δεν τα φοράει γιατί κρυωνει σε αντίθεση με κάτι "παλικάρια"που τα φοράνε για το κρύο.Ψηφιστε τα πάντα υποκυψτε σε όλα μόνο όταν κάποιοι τολμούν να πουν και κάπου όχι κ αντιδρούν,μην τους βάζετε στο ίδιο τσουβάλι με τα άθλια μούτρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΓΙΑΝΝΟΥ ΈΧΑΣΕ ΤΟ ΑΕΙ ΈΧΑΣΕ ΛΕΦΤΆ ΠΟΥ ΣΤΈΛΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΉΜΟΥΣ ΈΧΑΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ ΈΧΑΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΆΡΧΟΥΣ ΈΧΑΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΎΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΎΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΔΡΏΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ.ΞΕΦΤΙΛΑΑΑΑΑ ΜΌΝΟ ΜΗ ΧΆΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΈΚΛΑ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΌΖΗΣ.ΑΛΛΑ ΣΕ 9 ΜΉΝΕΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΎΜΕ Κ ΤΆΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡ. ΤΗΣ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ.

    ---> ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ---> ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ :

    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΔΗΛ. ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ (ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ) ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΨΗΦΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (ΧΡ. ΠΑΣΣΑΛΗ) ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΘΕΤΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΣΚΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το πιο σωστό είναι να γίνει αυτό που αναφέρεται και στο ρεπορτάζ. Πρέπει να παραιτηθούν όλοι. Φαντάζεστε να αναλάβει κάποιος δήμαρχος από τους συμβούλους και σε ένα χρόνο να διεκδικήσει και πάλι ο Στάμκος την δημαρχία έχοντας όμως στον συνδιασμό του και πάλι αυτόν που θα αναλάβει τώρα δήμαρχος; Κάπως στημένο δεν θα μας κάνει το όλο σκηνικό; Εκτός και αν ο Στάμκος φάει το πούλημα της ζωής του και ενώ θα παίζει τέτοιο σενάριο, τελικά αυτός που θα αναλάβει γλυκαθεί από την εξουσία και θελήσει να συνεχίσει. Ώρε γλέντια που θα έχουμε τότε! Ακούω απόψεις επί του σεναρίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΊΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΆΡΕΤΕ ΧΑΜΠΆΡΙ....ΑΝΤΕ ΆΝΤΕ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΆΤΙ ΠΟΥ ΈΦΑΓΕ ΠΑΠΆ;ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΊΑ ΠΑΤΆΤΑ;Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ρε Σταθη...ρε Σταθη.....Εντάξει τα ξερεις τα γραφειοκρατικά καλά δε λέω!!!!Εχεις δίκιο πάντως.Ούτε ο Γρηγόρης δεν θα παραιτηθεί αλλά ούτε κι εσύ τελικά θα κατέβεις.Και τα δύο θα συμβουν για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ?
    ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΕΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙ Ο ΠΑΥΛΟ ΩΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ?
    ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΚΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΗΛΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΕΒΕΙ,ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τι έγινε ρε μάγκες παραιτήθηκε και ο Γιαννου τώρα;Είδε ότι εμεινε μόνος του με δυο τρεις κοτουλες σαν και αυτόν και είπε να παραιτηθεί;Πάλι με καθυστέρηση και πάλι ακολουθεί δεύτερος και καταιδρωμενος .Α ρε Δημαρχαρα Γιαννου ρόμπα εγινες πάλι..............Παραδέχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή