Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Ο Θέμης Αχτσιόγλου υποψήφιος με την ΑΝΑΣΑ Πέλλας.



Η ΑΝΑΣΑ άντεξε το σε βάρος της «εσωτερικό» αλλά και βρώμικο  πόλεμο που δέχθηκε και τελικά συγκρότησε ψηφοδέλτιο. Η  παρουσία της είναι φανερό πως θα αλλάξει πλήρως τους όρους διεξαγωγής του προεκλογικού αγώνα και θα μεταβάλλει την ατζέντα της πολιτικής συζήτησης. Ώσπου να το καταφέρει  πέρασε από «χίλια μύρια κύματα» και τώρα ανοίγει τα φτερά της. Όσοι  είχαν εικόνα των διεργασιών που προηγήθηκα ισχυρίζονταν πως πρόκειται και για ένα προσωπικό στοίχημα ανθρώπων που στο παρελθόν βρέθηκαν σε κοινούς αγώνες
στον τότε Δήμο Γιαννιτσών.
Πρόκειται για τους πρωτεργάτες της «Ανθρώπινης Πόλης» μιας κίνησης που το 2002 κατέγραψε ιστορικό ποσοστό κόντρα σε κομματικά και αυτοδιοικητικά μεγαθήρια. Για όσους θυμούνται ,την αναμέτρηση στον Β’γύρο της στέρησαν οι ίδιοι άνθρωποι και «μηχανισμοί» που φέτος μέσα από καθαρά υπονομευτικές κινήσεις έσπευσαν να βρουν φωλιά στο μνημονιακό και πελατειακό  ΠΑΣΟΚ του κ.Παπανικολάου.
 Ένας από τους πρωτεργάτες λοιπόν της «Ανθρώπινης Πόλης» και τότε επικεφαλής ,είναι σήμερα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της ΑΝΑΣΑ.Πρόκειται για τον δικηγόρο και γνωστό για τις σταθερές αξίες του στο χώρο της Αριστεράς κ.Θέμη Αχτσιόγλου.Η απόφαση του να δώσει την μάχη των δημοτικών εκλογών  ενταγμένος στο ψηφοδέλτιο αποτελεί μια ξεχωριστή πολιτική πράξη με έντονο συμβολισμό καθώς στην ουσία δίνει ένα ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα σ’όσους έσπευσαν να προκαταβάλλουν  τον «πρόωρο» χαμό της κίνησης.
Ενήμερος.

13 σχόλια:

  1. Θέμη, είμαι σίγουρος ότι θα αποκομίσεις την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό σου με τον αριθμό των σταυρών που θα έχεις!Όσο για την Ανθρώπινη Πόλη ήταν μία πραγματικά αξιοθαύμαστη και αξιοζήλευτη ενέργεια από όλους σας! Ήταν μία προσπάθεια ανάμεσα στον -τότε- πανίσχυρο δικομματισμό! Καλή σου επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. από τους πιο αξιόλογους ανθρώπους στον χώρο της τοπικής Αριστεράς.Τιμή για την Ανασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια τώρα εμπλέκεται στα κοινά με συνέπεια και αρχές, κομίζοντας μια άλλη πολιτική αισθητική και μια άλλη πολιτική κουλτούρα, δίχως να έχει προσποριστεί το παραμικρό ίδιον όφελος. Τιμή μου που συνυπάρχω στο ίδιο ψηφοδέλτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ , ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ Β ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ , ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΤΗΣ . ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΣΕ ΑΥΤΟ , ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΙΟΛΑΣ , ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ - ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ . ΤΙΜΗ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΓΕΤΗΣ ( ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΑΦΑΝΗΣ) , ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΑ .. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΘΕΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ . ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ , ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ , ΣΤΟ ΑΥΤΟΝΟΜΟ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ , ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥΣ . ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΕΜΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΑΤΡΙΑΧΙΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΜΠΩΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ ,ΟΤΑΝ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ,ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ;ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ (ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΘΕΜΗΣ),ΤΟ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άστο φίλε, ο Θέμης σαν καλός καπετάνιος ήταν ο τελευταίος που άφησε το καράβι που λεγόταν Ανθρώπινη Πόλη όταν αυτό βυθιζόταν με ευθύνη κάποιον στελεχών που πριν να κάνουν καν κάποια συζήτηση με τον επικεφαλή τους ως όφειλαν, έτρεξαν να είναι από τους πρώτους που θα στελέχωναν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και του Παπανικολάου καπελώνοντας όχι μόνο τον επικεφαλή, αλλά και όλους εκείνους που με την συνδρομή τους βοήθησαν τον συνδυασμό να φτάσει στο υψηλότερο ποσοστό που έχει πάρει ποτέ ανεξάρτητος συνδυασμός στο τότε Δήμο Γιαννιτσών. Όλοι ξέρουν πως αν αυτοί οι τύποι τους οποίους γνωρίζουμε πολύ καλά, δεν έπαιζαν αυτό το ύπουλο και βρώμικο παιχνίδι ο Θέμης θα ήταν ο επόμενος δήμαρχος. Αυτή είναι η αλήθεια και στα λέει κάποιος που τα γνωρίζει πολύ καλά από μέσα. Μακάρι φωνές σαν τον Θέμη να υπάρχουν αύριο στο δημοτικό συμβούλιο σε όποια θέση και αν βρεθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΑΝΑΣΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.Ο ΘΕΜΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΕΥΡΕΙΑ ΛΑΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. με τέτοια μυαλά που έχετε μερικοί έχετε και ότι σας αξίζει!
    εμείς που θέλουμε την πρόοδο δεν θα σας κάνουμε τη χαρη να υιοθετήσουμε τη λογική του ξύλινου κεφαλιού σας. Χωνέψτε το ο λαός άρχισε να ξυπνάει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η παρουσία του Θέμη Αχτσιόγλου στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο είναι ΑΝΑΣΑ ποιότητας για την κοινωνία της Πέλλας.Καλό αγώνα Θέμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή