Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Γιαννιτσά: 18 χρονος μαθητής δεν άντεξε το βάρος των Πανελλαδικών Εξετάσεων και αυτοκτόνησε

Πανικός επικράτησε σήμερα το πρωί έξω από 1ο Γενικό Λύκειο Γιαννιτσών, όταν ένας 18χρονος μαθητής έκανε βουτιά στο κενό από τον τεταρτο όροφο οικοδομής που βρισκόταν δίπλα από το σχολείο.

Ο μαθητής έφυγε για να πάει να γράψει εξετάσεις, αλλά τελικά δεν έφτασε ποτέ στο σχολείο αφού κατευθύνθηκε στην οικοδομή αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του.
Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι το παιδί δεν άντεξε στην πίεση των πανελληνίων και θολωμένο αποφάσισε να δώσει αυτό το τραγικό τέλος στη ζωή του.
Ο 18χρονος μαθητής υπέστη σοβαρά κατάγματα και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δεν τα κατάφεραν. Οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν μέσα από τις καταθέσεις να ρίξουν φως στα αίτια της τραγωδίας αυτής.

πηγή:
newsbomb.gr

4 σχόλια:

  1. Τραγικό. Βομβαρδίζουν τα παιδιά μας με άχρηστες γνώσεις, κάνοντας όλο και πιο δύσκολο το μέλλον τους. Για την κυβέρνηση και τους πολιτικούς θα είναι απλά άλλο ένα νούμερο στις στατιστικές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΟ ΑΔΙΚΑ!!! ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ! ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΙΕΣΗ!! ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ!!! ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΚΑΖΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!! ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ!!! ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΕΡΓΟ!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.... ΣΤΟ ΝΕΑΡΟ ΜΑΘΗΤΗ!!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ!! ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μοναχοπεδι εφυγεπηγε μακρια η μανα .το σπλαχνοτης που εκανε χρονια να αποχτιση το πιρε ο χαρος απο την αγκαλια της καλο παραδισο αντωνακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φτανει πια με την καραμελα των πανελληνιων..δεν ηταν αυτος ο λογος! Οτι πουλαει καθεστε και γραφετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή