Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Επανακαταμέτρηση ζήτησε ο Παπανικολάου.Ένταση στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών.



Από σήμερα το πρωί στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών ξεκίνησε  επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων για το Δήμο Πέλλας.Μετά από σχετική αίτηση που κατέθεσε ο ηττημένος των δημοτικών εκλογών και επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Ενότητα» κ.Νίλος Παπανικολάου ,οι υπάλληλοι παρουσία εκπροσώπων των συνδυασμών ,άνοιξαν τους σάκους με το εκλογικό υλικό και ξεκίνησαν το επίπονο έργο της επανακαταμέτρησης.Στόχος της απεγνωσμένης κίνησης Παπανικολάου είναι να βρεθούν εν δυνάμει άκυρα ψηφοδέλτια  που
επιμετρήθηκαν στο συνδυασμό του κ.Στάμκου «Πέλλα 2020» ώστε σε δεύτερη φάση να καταθέσει ένσταση ακυρότητας  επί των συγκεκριμένων  ψηφοδελτίων.Η διαφορά των 300 ψηφοδελτίων θεωρείται από απίθανο έως αδύνατο να  καλυφτεί και το μόνο που θα μείνει από την συγκεκριμένη ενέργεια θα ναι η κούραση και η ταλαιπωρία των υπαλλήλων του Πρωτοδικείου Γιαννιτσών.Ένταση επικράτησε το μεσημέρι όταν εκπρόσωποι του συνδυασμού της «Δημοτικής Ενότητας» αρνήθηκαν να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς της διαδικασίας επανελέγχου.Η πρώτη φάση αναμένεται να ολοκληρωθεί το απόγευμα του Σαββάτου.

75 σχόλια:

  1. Ο Νίκος θα γράψει ιστορία. Θα είναι ο πρώτος υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας που θα έχει καταφέρει να χάσει 2 φορές μέσα σε μία εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τοτε τι καιγονται οι δικοι σας και μαζευτηκαν εξω απο το πρωτοδικειο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαβαλε κάνουν με τα καραγκιοζηλικια του Νικολάκη..

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ!!! ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ, ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ... ΚΑΙ Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ!!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ......

      Διαγραφή
    3. Για να βλέπουν εσάς να βγάζετε καπνούς από τα αφτιά!!!!

      Διαγραφή
    4. ΑΠΛΑ Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΧΟΝΕΨΕΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕ

      Διαγραφή
    5. χαβαλε κανουν οπως εκαναν 3,5 χρονια,συνεχιζουν την μεθοδο τους οπως εξω απο τα εκλογικα ομως οι εκβιασμοι εκει δεν παιρνανε

      Διαγραφή
    6. ΟΠΩΣ Η ΠΕΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟ, ΤΡΙΣΗΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ, ΤΩΡΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ!!!!
      ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ, ΑΠΛΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΑΙ, ΑΡΑ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΡΕΜΩ!!!

      Διαγραφή
    7. όταν πάρεις τα λεξοτανιλ και ηρεμήσεις ίσως να καταλάουμε τι λες!!!

      Διαγραφή
  3. Ο κ. Στάμκος θα γράψει ιστορία!!Θα είναι ένας από τους δημάρχους που επιτελους θα βγουν τα ξεφτιλίκια του στην φόρα.Γιατί δεν ''επαιξε'' τίμια ο συνδυασμός του.''Αγόρασαν'' ψήφους.Αλλά αγαπάει ο θεος τον κλέφτη αγαπάει και τον νοικοκύρη.....Ίδωμεν.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά τα λες!!! Αλλά άλλαξε υποκείμενο στην πρόταση σου!!!
      Και για όσους δεν κατάλαβαν αντικατέστησε το ΄'κ.Στάμκος" με το "Παπανικολάου-Καστερίδης"(σετ πηγαίνουν αυτοί άλλωστε)

      Διαγραφή
  4. μπορειτε να μου πειτε γιατι χολοσκατεεεεεεεεε????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΛΕ ΠΟΙΟΣ ΧΟΛΟΣΚΑΕΙ;;; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ!!! ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΤΟ ΛΕΝΕ...!!!!

      Διαγραφή
  5. εσυ του πελλα δωθε σταματα τις κακιες σου επιτελους και εσεις οι αλλοι τις εξυπναδες σας.Ο νικος δεν ηταν ποτε χαμενος,χαμενοι ειστε εσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Νίκος δεν είναι απλά χαμένος ..είναι αυτό που λέμε LOSER !!

      Διαγραφή
  6. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΣΗ ΑΛΑΖΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗ ΠΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ..ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ.
    ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστά μιλάς φίλε μου... φυσικά και αποδεικνύεται ψυχολογικό θέμα. Ο Θεός να μη δώσει, αλλά αν υπάρξει έστω μια πιθανότητα κι αλλάξει το αποτέλεσμα, θα το καταλάβουν κι όσοι τον στήριξαν. Επίσης η εμμονή του για το "θρόνο" δεν τον έχει αφήσει να καταλάβει ότι με αυτήν του την κίνηση αμφισβητεί, προσβάλλει κι εκθέτει τα δικαστικά πρόσωπα, υπονοώντας ότι δεν έκαναν κι αυτοί σωστά τη δουλειά τους. Υποτίθεται είναι κι αυτός δικηγόρος και θα έπρεπε κι αυτό να το σκεφτεί.

      Διαγραφή
  7. Παιδιά διορθώστε εκείνο το "Νίλος" Παπανικολάου γιατί για τον Νείλο ποταμό είναι ούτως ή άλλως ο άνθρωπος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε μερικοί όρεξη που έχουν να μαλώνουν για τα πολιτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΚΤΑΤΟ !!! (μετά απο τηλεφωνική επικοινωνία με τον Παπανικολάου)
    Ο ΚΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ζητησε να καταμετριθούν οι σταυροι προτήμησης του Α' γύρου !!!!
    Εχει βάσιμες πληροφορίες οτι ήταν 1ος !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΛΑΣΑΜΕ ... ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ,, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ

      Διαγραφή
    2. φυσικά και καλά να πάθετε όλα τα επικίνδυνα ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΝΤΑ - ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ της εποχής που κατέστρεψε την Ελλάδα!

      Διαγραφή
  10. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΖΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΑΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ,,,,ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ,,.ΤΑ ΦΡΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,,ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ,,,ΠΑΙΔΙΑ ΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαβαζω τοση ωρα σχολια και το μονο που διακρινω ειναι φανατισμος απο ολες τις πλευρες.Πως μπορει να γινει κατι σε αυτην την πολη αν μηδενιζετε ανθρωπους και εκθειαζετε αλλους;Δε γεννηθηκαν ολοι οι σωστοι και τιμιοι ειτε οι επικινδυνοι και τυχοδιωκτες με τον εναν η με τον αλλο συνδυασμο.Θα προτεινα να ενωθουμε για ενα κοινο σκοπο.Με τρομαζει αυτο το μενος και καλα ειναι να προβληματιστουμε αν ταιριαζει με την προοδο που θελουμε.

      Διαγραφή
  11. Η εγκύκλιος των εκλογών προβλέπει ότι ο κάθε υποψήφιος έχει το δικαίωμα να καταθέσει αίτηση για εκ νέου μέτρηση των ψηφοδελτίων.άρα κ ο παπανικολάου άσκησε ένα νόμιμο δικαίωμα του.ποιο είναι το πρόβλημα;και από πότε είναι μεμπτό το να διεκδικείς τα δικαιώματα σου;μήπως να μην αναπνέουμε κιόλας;όσον αφορά στον καστεριδη θα έβγαινε πρώτος αν έπαιζε βρώμικο παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μετά ξύπνησες!! Βρώμικα παιχνίδια έπαιζε εδω και χρόνια και ξέρεις η συνήθεια δεν κόβεται...
      10 καταμετρήσεις να κάνουν το αποτέλεσμα δεν πρόκειται να αλλαξει.
      Απλά με αυτες τις κινήσεις ακυρώνουν τους δικαστικούς, την εφορευτική επιτροπή και τους εκλογικούς αντιπροσώπους του συνδιασμού τους!!!

      Διαγραφή
    2. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ! ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ι! Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΕΦΕΡΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ!

      Διαγραφή
    3. Πολύ καλά έκανε και το άσκησε το δικαίωμα που είχε...ας προσέξει ομως γιατί απ ότι φαίνεται περισσοτερο χαμένος θα βγει, τα ψηφοδέλτια που ψάχνει να ακυρώσει εις βάρος του βγαινουν! Η ήττα κοστίζει αλλά πρέπει να μπορούμε να την δεχόμαστε!

      Διαγραφή
    4. Αντι για μια σειρα απο βολες και υβρεις απεναντι σε δυο πολιτικους αντιπαλους θα προτεινα εσεις που μαλωνετε να στησετε μαζι μια εθελοντικη ομαδα καταγραφης των προβληματων των απορων πολιτων.Πιο χρησιμο ειναι.Και αν θελετε και εγω μαζι σας,γιατι ολο αυτο ειναι πολυ ανουσιο την ωρα που καποιοι ψαχνουν τα σκουπιδια για να φανε στα Γιαννιτσα.

      Διαγραφή
  12. ΠΡΟΤΑΣΗ: Νίκο μετά και την 2η καταμέτρηση , μπορείς να να προτείνεις να παλέψετε στο κέντρο του πεζόδομου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λυπαμαι πραγματικα που βλεπω τοσο φανατισμο σε τοπικες εκλογες.Πως θα γινει να κοιταξουμε τι θα κανει ειτε ο ενας ειτε ο αλλος ενωμενοι;Γιατι ειναι πια τοσο δυσκολο αυτο;
    Ποσο διαφορετικοι μπορει να ειναι ανθρωποι της ιδιας πολης που απλα ανηκουν σε διαφορετικούς συνδυασμους;Oσοι φανατιζεστε υποτιματε πρωτα τη νοημοσυνη σας και μετα των υπολοιπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εκλογες και χαζομάρες
    λύση α)παίξτε τη δημαρχία στα ζάρια ενώπιον του προϊσταμένου του πρωτοδικείου.
    λύση β)ο καθένας να διοικεί τους οικισμούς που πρώτευσε (έφεξε και για σένα Στάθη)
    λύση γ)περίμενε νίκο σε δύο χρόνια που θα αλλάξει αντιδημάρχους οι τέως θα βγούν παραπονούμενοι και θα προσχωρήσουν σε εσένα Στάμκος:25-7αντι=18, Παπ:10+4σταθικοί+ 7αντι=21
    άρα γίνεσαι δήμαρχος το 2017 αρκεί να διατηρήσεις τους αντιδημάρχους του Στάμκου.
    λύση δ) Έχει σε καλή τιμή στο τζαμπο μονόπολη σε σπέσιαλ έκδοση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελείωσε εχθές και η επανακαταμέτρηση των ψηφοδελτίων, έγινε σήμερα και ο έλεγχος των βιβλίων των εκλογικών τμημάτων σε αντιπαραβολή με τα αποτελέσματα που εξέδωσε το Πρωτοδικείο.
    Τελικά τα κατάφερε ο Νίκος.
    Ενώ πιστεύαμε ότι η νίκη του Στάμκου ήταν πολύ σημαντική, γιατί εκτός από τον Παπανικολάου είχε απέναντί και όλους τους πρώην και ενενεργεία Βουλευτές όλων των κομμάτων, Δημάρχους-Νομάρχες-Αντιπερειφεριάρχες-υποψήφιους Βουλευτές-διατελέσαντες Αντιδημάρχους, ακόμη και του δικού του συνδιασμού και γενικά όλους τους παρασιτιζωούντες μέσω αυτού που λέγεται ενασχόληση με την πολιτική και την τοπική αυτοδιοίκηση, αποδείχτηκε ότι τελικά δεν ήταν και κανένα σπουδαίο κατόρθωμα. Γιατί η αξία του ηττημένου είναι αυτή που δίνει δόξα στον νικητή.
    Και σαν ηττημένος Νίκο αποδείχτηκες Νικολάκης. Επιβεβαίωσες και αυτούς που υποστήριζαν ότι δεν πρέπει να είσαι επικεφαλής και εν μέρει αυτούς που σε θεωρούσαν ικανό και για το καλύτερο και για το χειρότερο.
    Απέδειξες για δεύτερη φορά, μετά τις απαράδεκτες δηλώσεις της Κυριακής, ότι για το χειρότερο... είσαι ο καλύτερος!!!!!!
    Οι υψηλές θέσεις Νικολάκη είναι σαν τα απότομα βράχια. Μόνο τα ερπετά και οι αετοί μπορούν να φτάσουν στην κορυφή. Το 2006 τα κατάφερες μια χαρά έρποντας. Το 2010 και το 2014 όμως έπρεπε το φίδι να κερδίσει τον αετό.
    Αυτά δεν γίνονται ούτε στα έργα. Και ο Ντάμπο το ελεφαντάκι είχε φτερά, αλλά στην πραγματικότητα δεν τα είχε ανάγκη για να πετάξει. Την μαγεία την είχε μέσα του.
    Σε ότι έχει να κάνει με τον Δήμαρχο, απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι ''γάτα''.
    Σε ότι έχει να κάνει με τους Δημότες, δικαίωσαν με την επιλογή τους την ρήση του Ντενγκ Σιάο-Πινγκ, ότι δεν έχει σημασία τι "χρώμα" είναι η γάτα αρκεί να πιάνει τα ποντίκια.
    Υ.Γ. Για τα ποντίκια κάντε λίγο υπομονή και θα τα πούμε σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επρεπε να τοποθετησεις ακομα ενα παραδειγμα,τα προβατα ακολουθανε τον τσομπανο,αυτο αποδειχτηκατε εσεις σε αυτες τις εκλογες οτι ειστε τα προβατα αφου βγαλατε για δημαρχο εναν τσομπανο αφου δεν εκανε τιποτα αυτα τα 3,5 χρονια.ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ

      Διαγραφή
    2. Ρε μεγαλε μέσα σε μόλις 3,5 χρόνια κατόρθωσε να ξαποστείλει όλα τα ΛΑΜΟΓΙΑ . Λίγο το ΄χεις αυτό;;;;;;;

      Διαγραφή
    3. ΤΙ ΤΣΟΜΠΑΝΟΣ ΟΜΩΣ Ε;;;; ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ .........ΜΑΥΡΟ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΣΑΣ

      Διαγραφή
    4. Και εσύ σαν τον Νικολάκη είσαι... Δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο...
      Ποιος έχασε το ήθος , την αξιοπρέπεια για να την βρείτε εσείς?
      Και ναι καλύτερα να είμαι πρόβατο παρά σκουλίκι....

      Διαγραφή
    5. ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 10
      ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ
      ''Όλοι όσοι ήρθαν πριν από εμένα είναι κλέφτες και ληστές. Αλλά δεν τους άκουσαν τα πρόβατα.

      Εγώ είμαι η θύρα. Από εμένα αν εισέλθει κανείς θα σωθεί, και θα εισέρχεται και θα εξέρχεται και θα βρίσκει βοσκή.

      Ο κλέφτης δεν έρχεται παρά για να κλέψει και να σφάξει και να σκοτώσει. Εγώ ήρθα για να έχουν ζωή, και μάλιστα περίσσια να την έχουν».

      «Εγώ είμαι ο ποιμένας ο καλός. Ο ποιμένας ο καλός τη ζωή του θυσιάζει για χάρη των προβάτων.

      Ο μισθωτός και που δεν είναι ποιμένας, του οποίου τα πρόβατα δεν είναι δικά του, βλέπει το λύκο να έρχεται και αφήνει τα πρόβατα και φεύγει – και ο λύκος τα αρπάζει και τα σκορπίζει –

      γιατί είναι μισθωτός και δεν τον μέλει για τα πρόβατα.

      Εγώ είμαι ο ποιμένας ο καλός, και γνωρίζω τα δικά μου και με γνωρίζουν τα δικά μου,

      καθώς με γνωρίζει ο Πατέρας κι εγώ γνωρίζω τον Πατέρα. Και τη ζωή μου θυσιάζω για χάρη των προβάτων.

      Και άλλα πρόβατα έχω που δεν είναι από την αυλή αυτή. Κι εκείνα πρέπει να φέρω, και τη φωνή μου θα ακούσουν, και θα γίνουν ένα ποίμνιο, ένας ποιμένας. ''

      Ελπίζω να σε βοήθησα να καταλάβεις γιατί ακολουθήσαμε τον τσομπάνο και όχι το γκεσέμι*.

      *γκεσέμι ουδέτερο
      μεγαλόσωμος (συχνά ευνουχισμένος) τράγος ή κριάρι που οδηγεί το κοπάδι τα πρόβατα ή τα γίδια, συνηθίζεται να του κρεμούν ένα μεγάλο κουδούνι, τον κύπρο ή κυπρί.
      Η ερμηνεία είναι από το Βικιλεξικό.


      Διαγραφή
    6. Ρε συ φιλε τι έκανες στο σπιτι σου εσυ τα τελευταία 3,5 χρόνια ?
      Εγώ προσωπικά όπως και η πληοψηφία του κόσμου κάναμε
      τα αυτονόητα δηλαδή σημάζεμα και περικοπές στις σπατάλες......

      Διαγραφή
    7. Προτιμότερο ειναι να έχουμε Τσομπάνο να ΦΥΛΑΕΙ τα πρόβατα παρά να Β(γ)ΑΛΟΥΜΕ τον ΛΥΚΟ να τα ΦΥΛΑΕΙ

      Διαγραφή
  16. ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. POY TOY DINEI BITAMINES APO RODAKINA KAI STAFYLLIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΡΟΣ 1ο
    Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι ανατριχιάζετε μόνο και μόνο με τη σκέψη αρουραίων και ποντικιών. Υπάρχουν πολλά είδη τρωκτικών που πραγματικά δεν θα θέλατε να δείτε γύρω σας αλλά ας εξετάσουμε μερικά από τα βασικά και κυρίως αυτά που συναντάμε στην περιοχή μας.

    Καφέ αρουραίος
    Συνήθως ζει στο έδαφος και σε λαγούμια αλλά αναρριχάται μερικές φορές. Το μόνο είδος που απαντάται σε υπονόμους στην Ελλάδα.
    Από αυτό το είδος γέμισε η προεκλογική πιάτσα. Πρόεδροι και μέλη τοπικών, Πρόεδροι και μέλη Νομαρχιακών, πρώην και εν ενεργεία Δήμαρχοι-Βουλευτές – Δημοτικοί και περιφερειακοί Σύμβουλοι και γενικά επαγγελματίες της πολιτικής, με προεξάρχοντα τον Νονό της «Νομαρχίας», όλοι τους «με ανιδιοτελή διάθεση προσφοράς» η οποία πάντα συνοδευόταν με την αντίστοιχη αντιπαροχή.
    Τώρα όλοι κάνουν πιρουέτες τόσο εντυπωσιακές που ο Νουρέγιεφ και ο Μπαρίσνικοφ δείχνουν ατάλαντοι μπροστά τους. Εγώ ομοφοβικός δεν είμαι αλλά μην μου πείτε ότι είναι τυχαίο που τις καλύτερες κωλοτούμπες τις κάνουν gay ?

    Mαύρος αρουραίος
    Σπάνιο στην Ελλάδα. Οι εμφανίσεις τους περιορίζονται ως επί το πλείστον στα λιμάνια.
    Στα Γιαννιτσά λιμάνι μπορεί να μην έχουμε αλλά από μαύρα ποντίκια δόξα τον Θεό. Ένας μάλιστα από τους χαρακτηριστικότερους εκπροσώπους του είδους, είχε το θράσος να απειλεί Δημοτικούς υπαλλήλους μέσα στο ίδιο τους το γραφείο, γιατί οι προτιμήσεις τους στα Δημοτικά, δεν συμβάδιζαν με τις δικές του και της ποντικίνας του που τυγχάνει επίσης Δημοτική υπάλληλος(αξιοκρατικά διορισθείσα κατά το παρελθόν).
    Οι απειλές όμως δεν στάθηκαν ικανές για να του κάνουν την Χάρη!!!
    Υδρόβιος Αρουραίος
    Ξεχωρίζει από τον οικιακό ποντικό και τον αρουραίο λόγω του συμπαγούς, παχουλού σώματος και του σχετικά μεγάλου κεφαλιού και κοντής ουράς.
    Ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε και ότι του Φανή του ΛολοστεΦανή.
    Το «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετημένο αχάριστο» τώρα και σε XXXL
    .
    Χάμστερ
    Το χάμστερ είναι ένα συνηθισμένο κατοικίδιο τρωκτικό. Είναι νυκτόβιο θηλαστικό, που θα πει πως προτιμά να αναπαύεται κατά τη διάρκεια της ημέρας.
    Το ποιο γνωστό είδος είναι το χρυσό χάμστερ (golden hamster). Στον Δήμο μας τα λένε και ξανθά χάμστερ (blond hamster) και δραστηριοποιούνται ιδιαίτερα στις προεκλογικές περιόδους. Φορτωμένα με κόμπλεξ (προφανώς λόγω μεγέθους) δεν μπορούν, και δεν θα μπορέσουν ποτέ, να φτάσουν στο μεγαλείο και την απλότητα κάποιου που είναι χαρισματικός ή απλώς νορμάλ . Έχουν επίγνωση της ανυπαρξίας τους, δεν μπορούν να το χωνέψουν και αναγκαστικά επιλέγουν ανέντιμα μέσα για να τον πολεμήσουν. Η συμπεριφορά τους είναι προβληματική κρύβοντας μία διαταραγμένη προσωπικότητα. Ξεχωρίζουν με την μανία που έχουν στο να κρίνουν και να μην έχουν άλλη απασχόληση από την μόνιμη ματιά πάνω στις πράξεις των άλλων. Η δημόσια εμφάνισή τους, επιφανειακά δείχνει άψογη με βάση τα πρότυπα του καθωσπρεπισμού . Δεν διστάζουν να θυσιάσουν ακόμη και συγγενείς ξεγελώντας τους με υποσχέσεις προκειμένου να τους χρησιμοποιήσουν για να βλάψουν αυτούς που μισούν.
    Το παραμύθιασμα και τα ταξίματα εντυπωσιακά, αλλά το αποτέλεσμα.... μαύρο Χάλη ξαδέρφη.

    Στο 2ο μέρος η συνέχεια και ειδικό αφιέρωμα για τον Τυφλοπόντικα με το baby doll και για τον αρουραίο που ΕΚΔΟΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΡΟΣ 2ο


    Ο ΑΡΟΥΡΙΔΗΣ ΠΟΥ «ΕΚΔΟΘΗΚΕ»
    Διαβάστε τι λέει το Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ):
    «Ως εκδιδόμενος άνδρας θεωρείται ο άνδρας που προσφέρει σεξουαλικές υπηρεσίες σε άλλον άνδρα ή γυναίκα σε ανταπόδοση κάποιων αγαθών (χρήματα, υλικά αγαθά).» Το ότι ενίοτε οι υπηρεσίες δεν είναι σεξουαλικές, αλλά πραγματικά βρώμικες, απαλλάσσει τον προσφέροντα αυτές από τον χαρακτηρισμό του πόρνου ? Εγώ λέω όχι, αλλά καλύτερα να αποφασίσετε μόνοι σας.
    Ο γνωστός Αρουρίδης των Γιαννιτσών,«Μεγαλοεκδότης» (να χαμε να λέγαμε τώρα) τοπικής εφημερίδας που πιστεύει ότι μπορεί να το παίζει στην Πέλλα ότι ο Μπόμπολας και ο Ψυχάρης σε όλη την Ελλάδα, είχε λυσσάξει από το κακό του γιατί εδώ και τρία χρόνια, στο μόνο γλυκό που κατάφερε να βουτήξει το δάχτυλό του ήταν ένα βάζο «περγαμόντο» που πάντα είναι διαθέσιμο για λιγούρια σαν την πάρτη του.
    Ενώ μάλιστα καθ’ όλη την διάρκει της προεκλογικής περιόδου, και όχι μόνο, έσταζε χολή προκειμένου να βλάψει όποιον δεν του κάνει τα χατίρια (ακόμη και εκτός Δήμου Πέλλας) είχε την απαίτηση να πειστούμε ότι προσφέρει και στην κοινωνία.
    Όμως το να είναι «χρήσιμη στην κοινωνία» είναι η φιλοδοξία, ή η δικαιολογία, και μιας πόρνης.
    Με τον συνασπισμό των λαμόγιων στις περιφερειακές, με το εκλεκτό της πράσινης διακυβέρνησης και των εργολαβικών συμφερόντων στις Δημοτικές, μόνο η «Ελιά» του γλίτωσε στις Ευρωεκλογές ,γιατί προφανώς είχαν προλάβει να ψεκάσουν για τον δάκο!
    Κατά τα άλλα όμως, αυτός είναι ο οικοδεσπότης της παράταξης και όλοι οι άλλοι μουσαφίρηδες.
    Η 3 σε 1 μετεμψύχωση του Πήλιου Γούση του Αρτέμη Μάτσα και του Αλκιβιάδη, έχει το θράσος να μιλάει για εφιάλτες. Για τον συγκεκριμένο ισχύει η ατάκα του Σωτήρη Μουστάκα στην ταινία «Μπετόβεν και μπουζούκι»: Προδοσία μεν, αλλά και τρελό κονόμι δεν.
    Και θα ολοκληρώσω το αφιέρωμα με αφιέρωση, αντιγράφοντας την τελευταία στροφή από το τραγούδι «Δύο στολές φοράς πατρίδα»
    Ο λαός φωνάζει ΟΧΙ!
    -Έξω είναι! Εφ’ Όπλου Λόγχη!
    Δεν πουλιέται η Ελλάς με φράγκα
    -Έξω π@@στη απ’ την παράγκα!!!

    ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑΣ
    Τρωκτικό μικρού μεγέθους που ζει σε υπόγειες στοές. Έχει μικρά μάτια τα οποία καλύπτονται από επιδερμίδα και για αυτό η όρασή του είναι ασθενής. Διαθέτει δυνατούς κυνόδοντες και πολύ απαλό καστανό-γκρίζο τρίχωμα. Τρέφεται με ρίζες και άλλα χόρτα.
    Αχ Μπάμπη μου που έλεγε και η Μαλιωτάκη στην κηδεία του καλού της.
    Και το παιδί τι έφταιγε Μπάμπη μου να το θάψεις κι αυτό μαζί σου. Τώρα που σου κόντυναν τα πόδια πως θα διώξεις το χώμα να φτάσεις τις ριζούλες που σου αρέσει να μασουλάς ? Και να πω ότι δεν σου δόθηκε η ευκαιρία, τουλάχιστον ο Θεός να Δόση.
    Παρεμπιπτόντως, μπορεί η ρόμπα να σου πήγαινε μια χαρά, μπορεί με το κιμονό να έσκιζες ακόμη και τον Ψινάκη, τώρα με το baby doll έχεις γεμίσει ανασφάλειες μέχρι και την Τζούλια. Για το ότι οι μαύροι που συμπρωταγωνιστούσαν μαζί της σε βλέπουν και ξερογλείφονται ουδέν σχόλιο.

    Στον τόπο μας το τελευταίο χρονικό διάστημα εμφανίστηκε μια μετάλλαξη του συγκεκριμένου είδους οι Εθελοτυφλοπόντικες.
    Γι αυτούς θα έχουμε περισσότερα από 5 χρόνια για να συζητάμε.
    Γιατί όπως μονολογούσε κάποιος φανατικός του ποδοσφαίρου, θα περάσουν 2 Mundial και ο Στάμκος θα είναι ακόμη Δήμαρχος.

    Στο 3ο και τελευταίο μέρος ο ΜΕΤΡΟΠΟΝΤΙΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι χαρακτηρισμοί ειναι τέλειοι ειδικά του μαύρου αρουραίου και του αρουριδη !!!

      Διαγραφή
  20. Πέλλα Δώθε, προτείνω να κάνεις ένα Φάκελο Συλλεκτικό, με τα κείμενα του DEXIHAF.
    DEXIHAF KEEP WALKING PLEASE, we are the club << DEXIHAF ORITZINAL>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεξί χαφ είσαι άπαιχτη μιλάμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΛΟ.Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ ή αγαπητή 11:50
      Έχω δηλώσει ότι δεν είμαι ομοφοβικός. Πόσο μάλλον δεν είμαι μισογύνης. Ίσα-ίσα που καμαρώνω με κάθε τι που έχω και είναι θηλυκού γένους, όπως η μνήμη μου.
      Τώρα για όποιον αμφιβάλει για τον ανδρισμό μου, όπως αυτοί που αμφισβήτησαν το αποτέλεσμα των εκλογών, έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει επανακαταμέτρηση.
      Όσες φορές και να μετρήσει, τρία θα τα βρει. Και δόξα τον Θεό και αυτή που τα φροντίζει κανένα δεν είναι άκυρο.

      Διαγραφή
    3. για πες και σε 'μας να καταλαβουμε γιατι γραφει με τοσο ζηλο?

      Διαγραφή
    4. τα κείμενα είναι εμπνευσμένα! δεν είναι θέμα ζήλου! γράψε και εσυ να σε διαβάσουμε ώστε να μας βοηθήσεις στο : Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ......

      Διαγραφή
  22. ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΕΡΟΣ 3ο
    Ο Μετροπόντικας

    Ξεκίνησε ο μετροπόντικας «Ιππόδαμος» από την Αγία Βαρβάρα, με στόχο τη διάνοιξη της σήραγγας της επέκτασης της Γραμμής 3 του μετρό προς τον Πειραιά. Σύμφωνα με την Αττικό Μετρό, ο «Ιππόδαμος» πήρε το όνομά του από τον μεγάλο αρχαίο Έλληνα πολεοδόμο.
    Εμείς εδώ στην Πέλλα δεν είμαστε τόσο της κουλτούρας και της υψηλής διανόησης, γι αυτό και τον δικό μας μετροπόντικα τον ονομάσαμε Γιώργο.
    Δεν θα μπορούσαμε άλλωστε να μην τιμήσουμε την άξια εκπρόσωπο της χώρας μας στην Eurovision το 2012, Ελευθ. Ελευθερίου.
    Και επειδή τίποτα στη ζωή δεν είναι τυχαίο, μήπως θυμάστε τον τίτλο του τραγουδιού ? APHRODISIAC κυρίες και κύριοι, τυχαίο, δεν νομίζω.
    Super food ο Γιώργος μας. Ένα χαρμάνι από κάρδαμο, καρύδια, τζίντζερ και μέλι.
    Να σημειωθεί ότι ο κάθε ένας μετροπόντικας είναι ένα ….εργοστάσιο ολόκληρο, αφού δεν κάνει μόνο τη διάνοιξη της σήραγγας αλλά και την κατασκευή της. Και ο Γιώργος τα κάνει όλα. Και τον «γύφτο» με το ντέφι και την αρκούδα του «γύφτου» που κάνει μιμήσεις (εδώ οφείλω να ομολογήσω ότι σκίζει) και όταν η αρκούδα «σκίζει», πέφτουν και μερικά ψιλά στο ντέφι για να βγάλει και ο γύφτος τα τσιγάρα του.
    Η καλύτερη παράσταση ever,.... Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ.
    Για την νέα σεζόν ετοιμαστείτε για την ανατροπή. Έναρξη τον Σεπτέμβριο. Όχι μαζί με τους κινηματογράφους αλλά με την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου. Ο τίτλος της καινούργιας παράστασης :
    Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ.
    Μέχρι τότε ο μετροπόντικας Γιώργος θα συμπληρώνει τα συντάξιμα ένσημα, στην σήραγγα που θα ενώνει το Regensy της Θεσσαλονίκης με το Flamingo και το Apollonia στη Γευγελή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συγκεκριμένος νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος έχει δεσμευθεί ότι θα παραιτηθεί από το δημοτικό συμβούλιο σε περίπτωση που δεν είναι διοίκηση ο επικεφαλής του συνδυασμού του.

      Διαγραφή
  23. Σε οκτώ υπουργούς που θα προτείνει ο Ε. Βενιζέλος έχει καταλήξει σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο Α. Σαμαράς. Το αρχικό αίτημα που είχαμε αποκαλύψει για 10 υπουργεία δεν έγινε...
    τελικά αποδεκτό. Και πάλι όμως 8 υπουργοί από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, με δεδομένη την εκλογική δύναμη που κατέγραψε στις Ευρωεκλογές, είναι τεράστιος αριθμός. Και γίνεται ακόμα πιο μεγάλος από τα βασικά υπουργεία που φαίνεται ότι παίρνει ο Βενιζέλος προτείνοντας τις δικές τους επιλογές. Το θέμα για τη ΝΔ είναι πως θα διαχειριστεί το ζήτημα ο Σαμαράς. Δεν είναι εύκολο πράγμα για τον σκληρό Νεοδημοκρατικό πυρήνα να αποδεχθεί τόσους υπουργούς από ένα κόμμα που πριν από ένα μήνα κατέγραψε ποσοστό της τάξης του 8%...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πως την λέγανε είπαμε την εκπρόσωπό μας στην γιουροβίζιον;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελευθερίου ρε άσχετε...Ελευθερίου την/τον λένε...

      Διαγραφή
  25. TA ΠONTIKIA ΕΚΤΑΚΤΟ
    Κάποια από τα ποντίκια ή μάλλον για να ακριβολογούμε κάποιες ποντικίνες, σε μια από τις σπάνιες στιγμές αυτοκριτικής του «άσπιλου» βίου τους, βρήκαν ομοιότητες μεταξύ των περιγραφόμενων ειδών και του εαυτού τους.
    Για να πω την αλήθεια δεν το φανταζόμουν ότι το «έχουν».
    Δεν πειράζει όμως, το αναγνωρίζω ότι τις αδίκησα (σε ότι έχει να κάνει με το IQ), αλλά όπως είπε και η Άντζελα «ουδείς άσφαλτος».
    Στο δια ταύτα τώρα.
    Κορίτσια… τις απειλές σας αλλού. Εγώ δεν είμαι ούτε άνεργος, ούτε δημόσιος υπάλληλος, ούτε πολιτεύομαι, ούτε έχω σχέση ή εξαρτώμαι από κάποιο Βουλευτικό Γραφείο σαν αυτό που έσπευσε να σας συμπαρασταθεί, συνεχίζοντας την αυτοκαταστροφική του πορεία!!!
    Μέχρι την η μέρα που η «αυθάδειά» μου θα υποσκελίσει τη χρησιμότητά μου… θα τα λέω, και φυσικά θα τα γράφω και από τον κανόνα αυτό δεν εξαιρούνται ούτε τα Βουλευτικά Γραφεία και τα επίσημα ή ανεπίσημα στελέχη τους.
    Συμμαζευτείτε.... το θράσος μπορεί να είναι χρήσιμο, αλλά μόνο σ’ αυτούς που ξέρουν να εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες, και τελευταία βλέπω πολλές τέτοιες να «πετάνε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ego den xerei apo politiki ,ena albano poy dulevei xorafia ime, ala oli edo mesa xerete grafete elinika?ego diavazi internet oli elines grafun greeklish.mipos grafete kai apantate moni sas?dexihaf mipos ise aristeropodaro pari ego na pexei mpala sto xorio mou...

      Διαγραφή
    2. 8:20 τα σπας!!!! Απο κριτική όλοι πρώτοι εδω μέσα....

      Διαγραφή
  26. ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ (Βικιλεξικό)
    1) ο ασυνάρτητος και χωρίς νόημα λόγος, ο οποίος αποτελεί σύμπτωμα ορισμένων οργανικών ή ψυχικών παθήσεων, παραμιλητό
    τρομώδες παραλήρημα

    2) η φλυαρία
    θεατρικό παραλήρημα

    3) (μεταφορικά) ο λόγος ο οποίος χαρακτηρίζεται από φανατισμό και έλλειψη ειρμού ή η κατάσταση υστερίας και βίαιου ενθουσιασμού
    εθνικιστικό παραλήρημα
    Ανθελληνικό παραλήρημα

    Αρχικώς θεώρησα ότι έχουμε μια περίπτωση ανεξέλεγκτης φλυαρίας, κάτι σαν την αργόσχολη κυρακατίνα της γειτονιάς, που κουτσομπολεύει, προσπαθώντας να μειώσει τους υπολοίπους, ώστε να ξεχάσει τη μιζέρια της.

    Μετά κατέληξα ότι μάλλον ο φανατισμός είναι αυτός που "οπλίζει" τη γραφίδα, καθώς ουδέποτε διαπίστωσα να προβάλονται πλεονεκτήματα ή θετικά σχόλια για τους λατρεμένους παρά μόνο αρνητισμός για τους μισητούς ή για να το διατυπώσω ορθότερα για αυτούς που "ενόχλησαν" τους λατρεμένους.

    Τελικώς, ξεκαθάρισε το τοπίο. Η μανία καταδίωξης και η τάση αυτο ηρωοποίησης που ξεκάθαρα εμφαίνονται, οδηγούν προδήλως στο συμπέρασμα ότι είναι αποτέλεσμα κάποιας "ψυχικής πάθησης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. kai ego albano eimai oxi o apo pano ,xaderfo toy ime ke thelo po oti prepi na ise rasistas kai xriso augi giati grafi lexi poy den katalabeni kai rixni kato xaderfo mou.xaderfo mou den einai πορδήλως opos leei esi, den klanei.ego irtha edo doylepsi vgalei lefta stili albania , esi edo ti kanei?eisai filosofo?

      Διαγραφή
  27. Βρε καλώς τα τα παιδιά τα δικά μας.
    Το ξέρω πόνεσες, αλλά πιστεψέ με δεν έγινε κατα λάθος..
    Αν ήσουν έξυπνη θα φρόντιζες να φυλάς τα οπίσθιά σου.
    Αν ήσουν πολύ έξυπνη θα φρόντιζες να μην πιαστείς "ξεβράκωτη".

    Παντοτινά δικό σου
    Το ''φλύαρο-ασυνάρτητο- φανατικό'' DEXIHAF

    Υ.Γ. Άξιος λατρείας είναι μόνο Ένας. Κι Αυτός μας βλέπει και μας γνωρίζει όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. kai ego albano eimai , mpatzanaki protoy albanoy oxi deutero.ego exo kalitero protasi gia esena kani ego proedro diko mou omada.ekei mporesi dixi axia sou oxi edo ellanta pou troi pedia tis.
    an apantisi diko sou quiz kerdiso tipota?
    auto pou vlepi kai gnorizi olous ine simpan i mperdebome me deutero pou exeis esi kai eipe einstein?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτός που μας βλέπει και μας γνωρίζει όλους είναι ο Θεός.
    Αν εκεί στην "Αλβανία'' έχετε για Θεό το σύμπαν, χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την ''επιτυχία'' σου, μπορεί να μην έλυσες κάποιο κουίζ, αλλά απάντησες σωστά σε κάτι αυτονόητο.
    Μια λοιπόν και είσαι λάτρης του Αινστάιν, θα σου θυμήσω και κάτι άλλο που έχει πει ο συγκεκριμένος επιστήμονας και διανοητής:
    Αν το Α είναι η επιτυχία, τότε ο μαθηματικός τύπος είναι Α=Χ+Υ+Ζ, όπου Χ ίσον δουλειά, Υ ίσον παιχνίδι και Ζ ίσον να κρατάς το στόμα σου κλειστό.
    Κι αυτό το είπε για κάποιους κακόμοιρους αλβανούς σαν εσένα και τον μπατζανάκη σου, που δεν γεύτηκαν την χαρά της δουλειάς και του παιχνιδιού και αν και δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό, η βλακεία που τους δέρνει είναι άπειρη σαν το σύμπαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Kai ego albano ime ,den exo sxesi me allous epano pou grafoun ke thelo po oti epidi esi ise oreo psilo plusio kai morfomeno den mpori lei tetia logia kai prosvali timio ke ergatiko albano.kai rotiso kati akomi esi xerei ola sosta ke den kani pote lathos ke mpori krini olous?telika ise aristeropodaro xero min pai xameno tetio talento.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κάνεις πολύ καλά που δεν έχεις "σχέση" με τους άλλους επάνω.Όχι τίποτα άλλο, αλλά είναι τρεις και πολύ μπρουτάλ για έναν τόσο παθητικό όπως εσύ!!
    Δεν ξέρω αν είμαι αριστεροπόδαρος, αλλά σίγουρα δεν είμαι ''γιαλαντζί'' δεξιός.
    Και για να μην σε δυσκολεύω άλλο με τα ελληνικά μου,Qij ju bythëqirëΓιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. edo timio albano.....
      den xerei xrisimipiisi kala google translate....
      xanei dikaio soy otan thimoni kai vrizei xidaia.....
      den apasxoli emena katholoy politiki.....
      ego exei katalabei eimai gia xorafi ,esi giati ise gia na kani fostira edo mesa ke kribese ston mikrokosmo sou?

      Διαγραφή
  32. τα πρώτα 3,5 χρόνια απραξίας του αυτοκράτορα τα ζήσαμε!! ραντεβου σε πεντε χρόνια να δουμε τα αποτελέσματά του....!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το δεξί χαφ καρφώθηκε για το ποιος -ποια είναι.Αν προσέξατε , γράφει κατά βάση μόνο για ανθρώπους της κρύας βρύσης που τυγχάνει να τον/την "λατρεύουν".Τότε θα καταλάβετε και ποιο πρόσωπο είναι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τυρί το είδες, την φάκα όμως όχι, Υδρόβια μου αρουρίνα, που σίγουρα εσύ τουλάχιστον δεν είσαι από την Κρύα Βρύση.
      Γι' αυτό και γλύτωσες από την αρχαία παράδοση της ρίψης των "ανάπηρων" βρεφών στον αντίστοιχο Καιάδα της περιοχής.
      Θα μου πεις ποτέ δεν είναι αργά, αν είναι να γίνει κάτι καλό.
      Είναι όμως κι εκείνος ο νόμος για την παράνομη ρίψη μπάζων που είναι πολύ αυστηρός!!

      Διαγραφή
  34. ego eimai proto albano.....
    TA PONTIKIA TELEFTEO
    BLOG-opontiko

    blogopontiko periferete mesa se blog kai ayto einai monadiko logo iparxis tou.katakrini allus gia fanatismo kai empathia alla ayta einai xaraktiristika dika tou.einai anotero apo ola alla pontikia giati den mporei exontosi kanenas.einai edo einai ekei einai pantoy, me alles morfes, den katalabenei kai tha sinexisi einai panta enoxlitiko kai aythadi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή