Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Επικίνδυνες ανθελληνικές δηλώσεις…




   Του Παναγιώτη Νανούδη

Φαίνεται πως οι κακοί πολιτικοί χειρισμοί και η αδιαφορία των εκάστοτε κυβερνήσεων σε μείζον εθνικά θέματα οδήγησαν σήμερα στο να διαβάζουμε απογοητευτικά και κυρίως ανθελληνικά δημοσιεύματα.
           
     Σε τελευταίες του δηλώσεις μέλος της προεδρίας του Ουράνιου Τόξου σλαβικής καταγωγής Γιώργος Παπαδάκης δήλωσε σε δημοσίευμα των Σκοπίων ότι «Το τουρκικό και σλαβικό κόμμα στην Ελλάδα κέρδισαν από κοινού περισσότερες από 50.000 ψήφους, και αυτό αποτελεί ένα ισχυρό μήνυμα για το ελληνικό κράτος και για τις ίδιες τις μειονότητες».

     Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι «στις τελευταίες εκλογές η αύξηση των ψήφων για το κόμμα των Σλάβων στην Ελλάδα, οφείλεται κατά κύριο λόγο στα νέα μέλη και τους νέους» αφού από 4.512 το 2009 ανήλθαν στις 5.671 φέτος. Μεγάλη βαρύτητα φαίνεται πως δίνει και στο φιλοτουρκικό κόμμα που ξεπέρασε τα ελληνικά με διαφορά και όπως δηλώνει «η Τουρκία είναι εδώ και πολύ καιρό αδρανής». 
 
            Οι δηλώσεις του κ. Παπαδάκη μάλλον θα πρέπει να μας προκαλέσουν το ενδιαφέρον και να μας επαγρυπνήσουν για όσα συμβαίνουν στην περιοχή μας αλλά και για την δράση των  Ελλήνων πολιτικών που εμείς επιλέγουμε να μας εκπροσωπούν. Η αδιαφορία οδηγεί σε αποτυχία και η έλλειψη κριτικής σκέψης σε άβουλα όντα. Ας σκεφτούμε και ας δράσουμε…    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου