Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Στις 27,28 & 29 Ιουνίου το party των Γιαννιjazz στο Πάρκο του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η παρέα των Γιαννιjazz ετοιμάζει το πιο δροσερό τριήμερο εκδηλώσεων στο Πάρκο του Αγίου Γεωργίου στα Γιαννιτσά! Ας δώσουμε ξανά "ζωή" στο πάρκο μας και ας το πλημμυρίσουμε και φέτος με αμέτρητα παιδικά χαμόγελα και γλυκές φωνούλες!
Στις 27 και 28 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ (με ένα μεσημεριανό διάλειμμα για να μην ξυπνήσουμε τους γείτονες με τα τραγούδια μας), περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους για να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να ζωγραφίσουμε, να τρέξουμε, να παίξουμε, να γελάσουμε...
...να ζωγραφίσουμε τα πρόσωπά μας, να φτιάξουμε τα στέμματα και τα ινδιάνικα καπέλα μας και να γίνουμε όλοι μια υπέροχη παρέα!!! Το πρόγραμμα των παιχνιδιών και των δραστηριοτήτων θα εμπλουτίζεται διαρκώς.
Η είσοδος είναι δωρεάν, αρκεί να φοράτε το καλύτερό σας χαμόγελο και να είσαστε ή να νιώθετε όλοι παιδιά!
:) :) :) :) :)

Σας περιμένουμε!!!!

ΥΓ: Το Party ξεκινά από την Παρασκευή 27 Ιουνίου, στις 7μμ με μουσικές και συνεχίζει όλο το τριήμερο με συναυλίες, παράσταση Καραγκιόζη για τους μικρούς μας φίλους και το Jazzoπάζαρο, το οποίο με τη δική σας συνδρομή στηρίζει το γεύμα Αγάπης του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών. 


Μπείτε εδώ να δηλώσετε συμμετοχή

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ admin καλημερα
    ευχαριστουμε για την ενημερωση αλλά παρακαλώ να διορθώσεις το κειμενο ως προς το ότι είναι τριήμερο το φεστιβάλ 27,28,29 Ιουνίου.Υπήρξαν ερωτήματα και καλό είναι να είμαστε ακριβείς.
    Φιλικά Α.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή