Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Γ. Ιωαννίδης: Το μανδύα του ανεξάρτητου φορούν μέχρι και τα παιδιά του κομματικού σωλήνα!

«Ο Συνδυασμός μας φορτώθηκε από το εκλογικό σώμα βάρη που δεν του αναλογούσαν. Για το λόγο αυτό μίλησα την Κυριακή για ένα αποτέλεσμα που αδικεί την προσπάθειά μας. Πολλοί πολίτες θέλησαν από την κάλπη της Κυριακής να στείλουν πολιτικά μηνύματα και να ψηφίσουν τιμωρητικά. Έτσι η μπόρα πήρε και εμάς. Ας ελπίσουμε ότι η μπόρα αυτή ξέσπασε και έμεινε πίσω μας».

Αυτά τόνισε σε σημερινές του δηλώσεις ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννης Ιωαννίδης. Όπως σημείωσε, το πολιτικό κλίμα που επικράτησε στις εκλογές ευνόησε άλλα ψηφοδέλτια που εμφανίζονται ως ανεξάρτητα και υπερκομματικά, ενώ δεν είναι.

«Μερικοί πάνε, όχι σύμφωνα με τις προσωπικές τους αξίες και αρχές αλλά σύμφωνα με τη μόδα. Η φετινή μόδα λοιπόν επιτάσσει να φορεθούν τα υπερκομματικά! Γι αυτό φορούν τον μανδύα του ανεξάρτητου μέχρι και τα παιδιά του κομματικού σωλήνα», τόνισε ο Γιάννης Ιωαννίδης.

2 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς όπως ο Βασιλειαδης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oi anexarthtoi pou tous stirizei olos okommatikos mixanismos(blepe Basileiadi) kai o TZI pou apeilei kiolas na min tolmisoyn kai baloyn kapoioi kommatiko mandya sto syndyasmo toy.NEOI ANTRWPOI NEES IDEES,POLY DOYLEMA, ONEIRA GLYKA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή