Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ενταση με μικρομολογιούχους στην ομιλία Βενιζέλου: Χάσαμε τα σπίτια και τις αποταμιεύσεις μας [εικόνες]



Μπροστά σε ένα απρόοπτο σκηνικό έντασης βρέθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, καθώς, μικρομολογιούχοι διέξοψαν την κεντρική του ομιλία, στο αίθριο του μουσείου Μπενάκη, για να διαμαρτυρηθούν.
Λίγο αφότου ανέβηκε στο βήμα το πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μια ομάδα μικροομολογιούχων που είχαν μπει στο χώρο άρχισαν να φωνάζουν και να κάνουν χειρονομίες κατά του κ. Βενιζέλου.
Η ομιλία διακόπηκε για λίγη ώρα μέχρι την επέμβαση των ανδρών ασφαλείας οι οποίοι τους
απομάκρυναν.
Βγαίνοντας έξω οι συγκεκριμένοι πολίτες φώναζαν συνθήματα κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και τόνιζαν ότι έχασαν τα σπίτια και τις αποταμιεύσεις τους.
Σημειωτέον ότι οι μικροομολογιούχοι, τις προηγούμενες ημέρες, είχαν στείλει SMS σε χιλιάδες μέλη τους καλώντας τους να παρευρεθούν στην ομιλία του κ. Βενιζέλου και να διαμαρτυρηθούν για το PSI.


2 σχόλια:

  1. Ποιοί είναι αυτοί που δεν έχασαν από τα ομόλογα ούτε λεπτό οέο........οι παρόντες άνθρωποι καταστράφηκαν οικονομικά και μη έχοντας άλλο τρόπο αντίδρασης έπραξαν όπως έπραξαν. Ο δημοκράτης(φασίστας) Βενιζέλος, τους πέταξε έξω άρον άρον με την προσωπική του φρουρά, που δεν κάνει βήμα χωρίς αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι μόνο δεν διακόπηκε αλλά ο Βενιζέλος συνέχισε την ομιλία του χωρίς να μην συμβαίνει τίποτα. Είναι από τους ανθρώπους που όταν τον φτύνουν, αυτός αναρωτιέται αν βρέχει κοιτώντας ψηλά.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή