Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Απίστευτη γκάφα Παπανικολάου.Εξέδωσε καταγγελία για βουλευτή και μετά την «έπνιξε».



 Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος .Και όταν συνδυάζεται με έλλειψη ψυχραιμίας και πολιτικής οξυδέρκειας τότε οδηγεί σε ανεπανάληπτες γκάφες. Έτσι ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας κ.Παπανικολάου χθες το απόγευμα εξέδωσε βαρύγδουπη καταγγελία σε βάρος βουλευτή της ΝΔ για δήθεν ποδηγέτηση και επηρεασμό ψηφοφόρων υπέρ του κ.Στάμκου.Η κραυγαλέα ανακοίνωση αναρτήθηκε στο επίσημο site της «Δημοτικής Ενότητας» ,διαμοιράστηκε στο facebook , αναρτήθηκε  σε τοπικά blogs ,στάλθηκε σε εφημερίδες, κέρδισε  λιγοστά likes φανατικών οπαδών αλλά…..ξαφνικά μετά από λίγες ώρες ως δια μαγείας εξαφανίστηκε από παντού!!!

Πληροφορίες κάνουν λόγο πως το εν λόγω «εξαφανισμένο» δελτίο τύπου προκάλεσε έντονες αντιρρήσεις και διαφωνίες στο εσωτερικό του συνδυασμού της «Δημοτικής Ενότητας» καθώς κρίθηκε από τους λιγοστούς σώφρονες συμβούλους του στενού πυρήνα ως
αυτοκαταστροφικό.
Έτσι νωρίς το βράδυ άρχισαν τα τηλέφωνα και τα παρακαλητά σε εκδότες,διαχειριστές blogs  και δημοσιογράφους  ώστε αφενός να «κατεβάσουν» την καταγγελία  που λίγες ώρες πριν είχαν δημοσιοποιήσει και αφετέρου να μην την αναμεταδώσουν ποτέ και με κανένα τρόπο.
Το μόνο σίγουρο είναι πως πρόκειται για ανεπανάληπτη γκάφα ανάλογη με εκείνη της δημοσιοποίησης της παρασκηνιακής διαβούλευσης με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ και το γνωστό παζάρι της «μισής-μισής» θητείας.
Ενήμερος.

Διαβάστε την καταγγελία που ο κ.Παπανικολάου συνέταξε,δημοσιοποίησε στο δικό του επίσημο site,απέστειλε σε όλα τα τοπικά μέσα και μετά από λίγες ώρες εκλιπαρούσε να την "πνίξουν"...


Ο σύγχρονος «Μαυρογιαλούρος»
του δήμου Πέλλας


Στην πορεία για τον δεύτερο γύρο των εκλογών στο δήμο Πέλλας, κάποιοι προσπαθούν με εντελώς παλαιοκομματικό τρόπο να μας πάνε πολλά χρόνια πίσω.
Καταγγέλω δημόσια τον βουλευτή Πέλλας Διονύση Σταμενίτη, ο οποίος με τον πιο απαράδεκτο ηθικά και πολιτικά τρόπο προωθεί τον «εκλεκτό» του κ. Στάμκο με όλα τα μέσα που διαθέτει.

Με πιέσεις, υποσχέσεις για διορισμούς και με μια συμπεριφορά «Μαυρογιαλούρου», που θυμίζει κακέκτυπο πολιτικού δεκαετίας 1960, ο κ. Σταμενίτης, εγκλωβισμένος μέσα στην ανασφάλειά του, συνεχίζει με τον χειρότερο τρόπο αυτό που έκανε και στην προεκλογική περίοδο μέσα από το πολιτικό του γραφείο: Να προωθεί με αυτό τον τρόπο τον εκλεκτό του υποψήφιο δήμαρχο, αλλά και να προτρέπει στους πολίτες την σταυροδοσία συγκεκριμένων υποψηφίων συμβούλων του κ. Στάμκου. Είναι γνωστές σε όλους άλλωστε οι στενές συγγενικές σχέσεις συνεργατών του με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του σημερινού δημάρχου.
Με αυτό τον τρόπο και με αυτή την συμπεριφορά του ο κ. Σταμενίτης περιφρονεί, υποτιμά και απαξιώνει τους χιλιάδες ψηφοφόρους του κόμματος που ανήκει, οι οποίοι (και αυτοί) στηρίζουν την παράταξή μας.
Είναι κρίμα και απογοητευτικό, κυρίως για τη νέα γενιά, το πρότυπο του «παλαιολιθικού» πολιτικού που πλασάρει ο εν λόγω βουλευτής που ορκίσθηκε να υπηρετεί όλο τον λαό.
Τον καταγγέλουμε δημόσια και τον παραδίδουμε προς κρίση στους πολίτες του δήμου Πέλλας για την παλαιοκομματική και άκρως ιδιοτελή συμπεριφορά του.


Νίκος Παπανικολάου
Επικεφαλής «Δημοτικής Ενότητας»
Υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας

16 σχόλια:

  1. ρε παιδια και γω την ειδα στο φατσοβιβλιο στον πανιδη.πατησα συνδεσμο και δεν βγαίνει τιποτα.παει το χει χασει το παιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο παιδια εκει στο μπλογκ - εκτος απο αντικειμενικη σταση απέναντι σε ολους τους υποψηφιους μέχρι τωρα, εχετε και την πληροφορια για αντιδράσεις και διαφωνιες απο μεσα για ολες τις παραταξεις - για ολους βεβαια ξερετε τις γκαφες αλλα για τον Στακμο μονο την τελειοτητα - ΜΠΡΑΒΟ σας ειπα ? ε αλλη μια λοιπόν ΜΠΡΑΒΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΡΕΜΕΤΕ ΓΑΤΑΚΙΑ! Ο ΠΑΠ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΙΜΑ ΝΙΚΟ ΚΡΙΜΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΦΑΛΙΑΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙΣ ΤΑΧΥΤΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επιχείρησε να διορθώσει το χοντρό λάθος της ανακοίνωσης κάνοντας ένα ακόμη μεγαλύτερο με αυτό της απόσυρσης.Δείχνει πανικό ,ανασφάλεια και περνάει λάθος μηνύματα.Χοντρή βλακεία που θα του κοστίσει ακριβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσωπικά εμένα δεν θα μου πει κανένας βουλευτής τι θα πάω ΒΑ ψηφίσω. Υποτιμάνε την νοημοσύνη μας όπως με την αντισυνταγματικη τακτική μη ανακοίνωσης των σταυρών. Άκυρο και στους δύο αφού θέλουν να μας υποβάλλουν στην κομματική ψηφοφορία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταμκος Δημαρχος!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το 2006 ο ΠΑΠ έγινε δήμαρχος ως η παράπλευρη συνέπεια μιας ...καραμπόλας
    ( Βαμβίνης-Πλιόγκας-Αχτσόγλου).
    Το 2010 έχοντας το ΄΄μαχαίρι ΄΄και το ΄΄καρπούζι΄΄έχασε από έναν ανύπαρκτο έως τότε υποψήφιο που έστησε ψηφοδέλτιο μόλις τον τελευταίο μήνα.
    Το 2014 στον Α΄γύρο είναι 5 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΙΣΩ από τον ΣΤΑΜΚΟ ο οποίος με ένα ανανεωμένο κατά 80% ψηφοδέλτιο , έχοντας αντιμετωπίσει μια απίστευτη λασπολογία σε μία δυσκολότατη οικονομική και κοινωνική συγκυρία, καταθέτει την εργατικότητα, την διαφάνεια, τη σοβαρότητα, το συμμάζεμα των οικονομικών και των ..συμπεριφορών!
    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός..Μάλλον ο κόσμος τον κατάλαβε τον κύριο Παπανικολάου και τον τιμωρεί!

      Διαγραφή
  9. Νίκο μήπως να καταγγείλεις και την Τζάκρη για τις προηγούμενες εκλογές; Ξέρεις την ΥΠΟΥΡΓΟ του ΠΑΣΟΚ που σου έδωσε το 2006 το Δημαρχιακό θώκο! Ξέρεις το ΠΑΣΟΚ που με το χρίσμα του έγινες Δήμαρχος! ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ γιατί ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O PAP DIMARXOS KAI TA PROTOPALIKARA TOY APO KRIA VRISI ANTIDIMARXOS OIKONOMIKON KAI TEXNIKON ERGON KAI METANA DEIS GLENTIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δυστυχώς στην Ελλαδα του 2014 οι κομματικοι συνεχιζουν να εχουν το πανω χερι... Για ολα φταιει η νεολλαια, κλειδωστε στα σπιτια γιαγιαδες παππουδες και πηγαινετε να ψηφισετε μηπως και δει η Ελλαδιτσα μας κατι διαφορετικο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. xalarwse re file...me enan ourailidi kai enan eleutheriou tha kanete toso megalo glenti?

    ΑπάντησηΔιαγραφή