Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Άρχισαν τα τηλέφωνα σε υποψήφιους Βουλευτές.Συνωστισμός στο ΣΥΡΙΖΑ.



Όπως είναι φυσικό τα κομματικά επιτελεία δεν χάνουν λεπτό από τον πολύτιμο και σύντομο χρόνο μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.Έτσι εδώ και μέρες έχουν αρχίσει κάποιες επαφές καθώς όλοι ήταν βέβαιοι έστω και αν δεν το ομολογούσαν πως η χώρα όδευε προς εκλογές.Έτσι οι υπεύθυνοι των κομμάτων είχαν κάνει ήδη τον πρώτο γύρο επαφών με τους εν δυνάμει υποψήφιους.Σύμφωνα λοιπόν με τα μέχρι σήμερα γνωστά,σε δυσχερέστερη από όλους  θέση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ Πέλλας καθώς αναζητά απεγνωσμένα εδώ και καιρό
ονόματα που θα κλιθούν να στελεχώσουν το αποδεκατισμένο από τις εκλογές του 2012 ψηφοδέλτιο.Βολιδοσκοπήσεις εδώ και καιρό έχουν γίνει σε στελέχη προερχόμενα από το χώρο της αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα σε Παπανικολάου,Αμπεριάδη,Αρνάκη καθώς και στον τέως Δήμαρχο Έδεσσας Γ.Σιόντρα.
   Στη Νέα Δημοκρατία αναζητούν δύο τουλάχιστον υποψήφιους σε Γιαννιτσά και Αριδαία με επικρατέστερους την Μ.Καράμπελα και τον Π.Ζέρζη.
   Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν έναν «ευχάριστο» πονοκέφαλο καθώς η προσφορά είναι μεγάλη.Στα Γιαννιτσά Αχτσιόγλου,Μάγγος αλλά και η Θ.Τζάκρη θα αποτελέσουν την ομάδα που όπως όλα δείχνουν θα επιδιώξει ένα αξιοπρεπές ποσοστό που δεν θα υπολείπεται του πανελλήνιου.Σε Έδεσσα και Αριδαία το τοπίο είναι ακόμη ρευστό καθώς η υποψηφιότητα Σηφάκη θεωρείται δεδομένη αλλά δημιουργεί και εσωτερικά ζητήματα.Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει μια πιο καθαρή εικόνα και μεις θα φροντίσουμε να σας τη μεταφέρουμε.

3 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. καμιά φορά στα καφενεία βγαίνουν τα καλύτερα ρεπορτάζ. Ειδικά τώρα που θα γεμίσουν από υποψήφιους για τις καθιερωμένες χειραψίες και χτυπήματα στην πλάτη.

      Διαγραφή
  2. Όσοι στον ΣΥΡΙΖΑ νιώθουν η είναι υπεύθυνοι για τα δημοτικά καταστροφικά αποτελέσματα , με την τακτική και τις επιλογές που έκαναν, ας περιοριστούν λίγο, γιατί δεν μπορούν ούτε υπερήφανοι να νιώθουν , ούτε και ανάληψη ευθηνής έκαναν ακομα , όχι δημόσια αλλά ούτε καν ατομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή