Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Φτηνά πολιτικά παιχνίδια από τα φερέφωνα του Παπανικολάου


Ο πρώην δημ. Γιαννιτσών κ. Παπανικολάου
     Την έκδηλη αγωνία αλλά και την αβεβαιότητα του τέως δημάρχου Γιαννιτσών για το πολιτικό του μέλλον μετά την κατάρρευση του κόμματός του , αποτυπώνει το μπαράζ κατευθυνόμενων δημοσιευμάτων σε εφημερίδα του τέως έμμισθου συνεργάτη του Θόδωρου Κοτουχίδη.
     
        Με ολοφάνερη σκοπιμότητα και παντελή απουσία κάθε έννοιας αλήθειας , ο μέχρι πρότινος έμμισθος

...και κρατικοδίαιτος τεχνίτης ραπτομηχανών στο επάγγελμα, κ Κοτουχίδης ανακαλύπτει ,εφευρίσκει και αναδεικνύει δήθεν θέματα και δήθεν υποψήφιους δημάρχους στο δήμο Πέλλας την ίδια στιγμή που σωπαίνει για θέματα που τον αφορούν και έχουν να κάνουν με το παρελθόν του στο δήμο Γιαννιτσών.
       
     Από την άλλη πλευρά, μέλη της παράταξης του Παπανικολάου κάνουν λόγο για ελλειπή αντιπολιτευτική τακτική και λάθη στρατηγικής από τον μέχρι πρότινος μυστικοσύμβουλό του , ο οποίος  με τα όσα δημοσιεύει ουσιαστικά συσπειρώνει την σπαρασσόμενη από εσωτερικές έριδες παράταξη του κ. Στάμκου.

5 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΠΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΠΑΤΕΣ, Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΝΑ ΚΥΝΕΡΝΗΣΕΙ Η Ν.Δ. 1-2 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 6Ο% ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να σου πω, “υγιέστατος” ο συλλογισμός εάν είναι δικός του…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kati tipoi san ton gotoyxidi fagane ton niko alla aytos den to katalave.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανύπαρκτος σα δήμαρχος ανύπαρκτος και στην αντιπολίτευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Gotouxidis o Megas eidikos symvoylos olwn ton apotyximenon Dimarxon kai megas argomisthos kratikodiaitos me mia efimerida koureloxarto.
    Ex aitias toy exase o Pap alla kala na pathei pou ton eixe dexi tou xeri ton axonefto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή