Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Τι καλοκαιρινούς έρωτες επιφυλάσσουν τα άστρα για το 2012


Καλοκαίρι ….. μια εποχή γεμάτη ήλιο, θάλασσα, ανέμελες διακοπές και ….έρωτες.

Μερικές φορές τα ειδύλλια που ανθίζουν το καλοκαίρι μπορεί να μας κάνουν να αισθανόμαστε ότι συναντήσαμε τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής μας! Ίσως φταίει ο καυτός ήλιος του καλοκαιριού, ίσως είναι το γεγονός ότι το καλοκαίρι είναι τόσο ανέμελο, ή ίσως απλά ο έρωτας έρχεται όταν δεν τον ψάχνουμε…..αλλά κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι πολλά ερωτικά πάθη γεννιούνται το καλοκαίρι και είναι μοναδικά!
Δεν είναι τυχαίο ότι πολλές σχέσεις του καλοκαιριού χαρακτηρίζονται από έρωτα, πάθος και ένταση και μερικές φορές …. είναι γεμάτες υποσχέσεις. Αλλά τις περισσότερες φορές μόλις μπει το φθινόπωρο αρχίζουν να ατονούν και μένουν μόνο σαν ανάμνηση του καλοκαιριού…..


Απολαύστε αυτές τις μαγικές ερωτικές στιγμές, ακόμα κι αν τελειώσουν τον Σεπτέμβρη, χωρίς να έχετε υπερβολικές προσδοκίες από το άλλο άτομο και μην αφήσετε τον φόβο του τέλους να καταστρέψει τη διασκέδαση σας. Τις περισσότερες φορές, τα ειδύλλια του καλοκαιριού, συνήθως διαρκούν μόνο για το καλοκαίρι. Ακόμα κι αν είστε τρελά ερωτευμένοι, αποφύγετε να σκέφτεστε το μέλλον αυτής της σχέσης και λειτουργήστε με…..λίγη σύνεση και λογική. Απολαύστε την θάλασσα και το ζεστό καλοκαίρι και ζήστε αυτό το καλοκαιρινό ρομάντζο.
Εάν δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση το καλοκαίρι, χειριστείτε την κατάσταση με υπευθυνότητα, κρατώντας αυτές τις υπέροχες αναμνήσεις μέσα στο μυαλό σας, αν το ειδύλλιο λάβει τέλος, αναμνήσεις που είναι διαφορετικές και μαγικές! Αφήστε να εκδηλωθεί η ρομαντική πλευρά του εαυτού σας, διασκεδάστε, χωρίς να λάβετε σοβαρά αυτή την σχέση. Απολαύστε αυτή την εποχή στο έπακρο, και χαρείτε το πάθος. Η εποχή του καλοκαιριού είναι πραγματικά μια τέλεια στιγμή για να ζήσετε τον έρωτα και το πάθος.
Κι αν το ειδύλλιο του καλοκαιριού πρέπει να τερματιστεί, μην μετανιώσετε για τίποτα!!!….
Τι επιφυλάσσει λοιπόν αυτό το καλοκαίρι για όλα τα ζώδια;

Κριός
Αυτό το καλοκαίρι αποφύγετε να ασχοληθείτε με πολλές σεξουαλικές σχέσεις, και προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε οποιαδήποτε παράνομη σχέση. Όσοι είστε δεσμευμένοι, προσπαθήστε να ελέγξετε τις εντάσεις στη σχέση σας, και φροντίστε να είστε σαφείς στα λόγια σας, παραμένοντας ήρεμοι. Για κάποιους από εσάς υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να συναντήσετε κάποιο άτομο από το παρελθόν σας. Θα είστε νευρικοί και κατά καιρούς θα νιώθετε αποθάρρυνση αλλά θα συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας. Θα πρέπει να ελέγξετε τον εγωισμό σας, και να μην είστε τόσο ριψοκίνδυνοι.


Ταύρος

Αυτό το καλοκαίρι, οι σχέσεις σας θα είναι κάπως κουραστικές, γι’ αυτό θα πρέπει να έχετε υπομονή και αντοχές. Θα αντιμετωπίσετε ορισμένες προκλήσεις και παρεξηγήσεις, γι’ αυτό θα πρέπει να δείξετε με σαφήνεια τα συναισθήματα σας προς τον σύντροφο σας. Θα κάνετε αρκετές συζητήσεις γύρω από την πορεία της σχέσης σας. Ο Αύγουστος θα είναι ένας πολύ καλύτερος μήνας για σας. Προσπαθήστε να είστε εγκρατείς όταν εκφράζετε τις απόψεις σας και προβάλλετε τις ανάγκες σας, προκειμένου να νιώθετε ευτυχισμένοι στη σχέση σας.


Δίδυμοι

Αυτό το καλοκαίρι θα ζήσετε μοναδικούς έρωτες και το πάθη! Τα προβλήματα σας θα αρχίζουν να υποχωρούν, πράγμα το οποίο θα σας βοηθήσει να βάλετε νέες βάσεις στην αισθηματική σας ζωή. Θα είστε πολύ διασκεδαστικοί και κοινωνικοί, κι αυτό θα συνεχιστεί όλη την χρονιά. Όσοι είστε μόνοι, θα δημιουργήσετε νέες σχέσεις και θα αυξηθεί τόσο η υπευθυνότητα σας, όσο και η ωριμότητα σας. Ωστόσο, δεν θα πρέπει να είστε βιαστικοί αν θέλετε να δημιουργήσετε μια στέρεα σχέση. Απλά, χαρείτε τις στιγμές που θα ζήσετε και θα ερωτευτείτε!




Καρκίνος
Αυτό το καλοκαίρι θα έχετε μια σταθερότητα στην ερωτική σας ζωή χωρίς πολλές διαφοροποιήσεις. Αν είστε σε μια σχέση, μπορεί κάποια άτομα να παρέμβουν στην σχέση σας, και να την υποβάλουν σε δοκιμασία. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αποφύγετε τις διαμάχες και τις αντιπαραθέσεις. Σταδιακά και με την δική σας προσπάθεια, τα πράγματα θα βελτιωθούν. Κάποιοι από εσάς, θα δημιουργήσετε μια νέα σχέση και θα νιώθετε πολύ ερωτευμένοι. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχετε τον παρορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας και να περιορίσετε τις φαντασιώσεις σας γιατί αργότερα θα νιώσετε δυσαρεστημένοι.

Λέων
Αυτό το καλοκαίρι αναμένεται η ερωτική σας ζωή να πάρει μια θετική στροφή. Όσοι είστε μόνοι, πιθανόν να συναντήσετε τον σύντροφο των ονείρων σας! Αν είστε δεσμευμένοι, θα είστε κάποιες φορές απογοητευμένοι από την συμπεριφορά του συντρόφου σας και μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες τριβές στη σχέση σας. Θα χρειαστεί να καταβάλετε σκληρές προσπάθειες για να αποκομίσετε ευτυχία και ευημερία. Δείξτε στον σύντροφο σας τα συναισθήματα σας, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα εξευμενίσετε την συναισθηματική ένταση.

Παρθένος
Αυτό το καλοκαίρι, θα πρέπει να προσέξετε την συμπεριφορά σας, καθώς θα αντιμετωπίσετε ορισμένες διαφωνίες. Αντί να καταπιέζεστε συναισθηματικά, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον σύντροφο σας και να συζητήσετε για το πώς μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα μια για πάντα. Οι φίλοι σας θα συνδράμουν θετικά στην ερωτική σας ζωή, δίνοντας σας κάποιες συμβουλές. Αν είστε μόνοι, θα αναζητάτε τον ερωτισμό και την διασκέδαση, αλλά θα πρέπει να αποφασίσετε, βασιζόμενοι στην διαίσθηση σας.

Ζυγός
Αυτό το καλοκαίρι, θα καταφέρετε να επιλύσετε τις διαφωνίες που είχατε με τον σύντροφο σας και θα αποκαταστήσετε την αρμονία, εξομαλύνοντας τις συνθήκες στη σχέση σας. Μην δίνετε σημασία σε ό, τι ακούτε από τους άλλους γύρω σας. Με την διαλλακτικότητα σας, θα καταφέρετε να συμφωνήσετε με τον σύντροφο σας και θα καταλήξετε σε μια ομαλή πορεία. Για όσους είστε μόνοι, θα εκπέμπετε έντονο ερωτισμό και γοητεία, ενώ τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, θα αρχίσουν να σας εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους.

Σκορπιός
Αυτό το καλοκαίρι θα είστε εγωιστές στον έρωτα και θα επιδιώκετε να επιβάλετε την δική σας άποψη. Προσέξτε την επιθετικότητα σας και την ισχυρογνωμοσύνη σας γιατί εσείς θα υποφέρετε εξαιτίας του πείσματος και της σκληρότητας σας. Θα έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον σύντροφο σας. Αν και θα υπάρξουν δυσαρέσκεια και ένταση, στο τέλος θα καταφέρετε να επιφέρετε την ισορροπία. Μην αποδοκιμάζετε τον σύντροφο σας, διότι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαλότητες και παιχνίδια εξουσίας. Πολλοί από εσάς θα επιδιώξετε να σταθεροποιήσετε την σχέση σας.

Τοξότης
Αυτό το καλοκαίρι, κάποια ζητήματα του παρελθόντος, θα έχουν επιπτώσεις στην αισθηματική σας ζωή. Θα υπάρξει όμως βελτίωση των προβλημάτων που σας απασχόλησαν εδώ και αρκετό καιρό, αλλά και ευκαιρίες για την εξεύρεση ενός νέου ερωτικού συντρόφου, αν είστε μόνοι, καθώς θα είστε αρκετά κοινωνικοί. Αν είστε δεσμευμένοι, η σχέση σας θα αναγεννηθεί, παρά τις εντάσεις που ενδεχομένως θα δημιουργηθούν. Σε γενικές γραμμές, θα είστε αισθησιακοί και ερωτικοί, και οι ερωτικές φαντασιώσεις σας θα πραγματοποιηθούν!

Αιγόκερος
Αυτό το καλοκαίρι, η ερωτική σας ζωή θα υποστεί μια ξαφνική αλλαγή. Οι απόψεις σας σχετικά με τον έρωτα και την αγάπη θα αλλάξουν ξαφνικά, γι’ αυτό μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Μπορεί να κατηγορείτε άδικα τον σύντροφο σας, πράγμα το οποίο θα επιφέρει διαμάχες στη σχέση σας. Γι’ αυτό λοιπόν, να είστε προσεκτικοί σε ό, τι κάνετε ή λέτε. Αν είστε μόνοι, νέα άτομα θα βρεθούν στο δρόμο σας και θα περάσετε εξαιρετικά ευχάριστα. Θα απολαύσετε το πάθος αλλά μην βιαστείτε να ερωτευτείτε!

Υδροχόος
Αυτό το καλοκαίρι, θα εισπράξετε ξαφνικές χαρές στην ερωτική ζωή σας. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για όσους έχετε στο μυαλό σας εδώ και καιρό να κάνετε γάμο. Θα κάνετε προσπάθειες για ανανέωση στη σχέση σας και θα βρείτε νέα ενδιαφέροντα με τον σύντροφο σας, ο οποίος θα είναι δίπλα σας και έτσι, θα μπορέσετε να απολαύσετε μια ευτυχισμένη και χαρούμενη ερωτική ζωή. Για όσους είστε μόνοι, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες για να βρείτε έναν νέο σύντροφο. Θα λάμπετε και θα εκπέμπετε γοητεία, προσελκύοντας τον έρωτα και το πάθος.

Ιχθύς
Αυτό το καλοκαίρι, θα νιώθετε περισσότερη οικειότητα με τον σύντροφο σας, αν και κάποιες φορές θα δημιουργηθούν κάποιες αψιμαχίες. Μπορεί να δημιουργηθούν εντάσεις για ασήμαντες διαφωνίες. Ακούστε τον σύντροφο σας, κι αν είναι αναστατωμένος μαζί σας, επικεντρωθείτε στις ανάγκες του και συζητήστε ό, τι τον απασχολεί, χωρίς να σκέφτεστε τα χειρότερα. Εάν είστε πιο ρεαλιστές και δεν πετάτε στα σύννεφα, πρόκειται να απολαύσετε πολλές ευτυχισμένες στιγμές. Αν είστε μόνοι, προσέξτε τις επιλογές που κάνετε.

Πηγή  e-zwdia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου