Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Τι λένε τα καλοκαιρινά άστρα της εβδομάδας


Τι λένε τα άστρα για εσάς για την εβδομάδα που έρχεται; Ποιες είναι οι προβλέψεις γύρο από τα αισθηματικά αλλά και τα επαγγελματικά σας σχέδια;

Δείτε παρακάτω…



Κριός
Προβλέψεις
Η εβδομάδα, φίλε Κριέ, ξεκινά με τον κυβερνήτη σου Άρη να κινείται στον Ζυγό και σε πλημμυρίζει με θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σου δώσουν όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες και να καταστρώσεις νέα πλάνα, γι’ αυτά που ονειρεύεσαι να πετύχεις. Στις 2 του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο, οφείλεις να είσαι σε ετοιμότητα για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάποιες αρνητικές συγκυρίες, που θα προκύψουν στον χώρο της εργασίας σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά, αγαπητέ Κριέ, αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις, που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο σου ολοκληρωτικά στο ταίρι σου και μετέτρεψε το βαρύ κλίμα που πιθανόν να κυριαρχεί, σε ρομαντικό και όμορφο. Κι αν είσαι ακόμα σε φάση αναζήτησης, συνέχισε να ψάχνεις το άλλο σου μισό, αφού πολύ σύντομα οι προσπάθειές σου θα ανταμειφτούν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Κριός, στα επαγγελματικά σου αυτήν την εβδομάδα θα τα πας πολύ καλά. Θα σου κάνουν προτάσεις, που πρέπει να δεις με πολύ σοβαρότητα, γιατί μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα συμφέρουσες για εσένα. Καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες ευνοούνται, εκτός των ημερών κοντά στην Πανσέληνο. Δεν βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού και θα αγχωθείς.

Ταύρος
Προβλέψεις
Αγαπητέ Ταύρε, ξεκινά μία εβδομάδα που θα θέλεις να αναδιοργανώσεις όλα τα θέματα που αφορούν στη ζωή σου, σε κάθε τομέα που είναι σημαντικός για εσένα. Με σύμμαχό σου την Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων για τελευταία εβδομάδα, θα καταφέρεις να διώξεις από πάνω σου καταστάσεις και άτομα, που σε κουράζουν, σε αγχώνουν και ίσως δημιουργούν εμπόδια στην εξέλιξή σου. Πρόσεξε μόνο με την Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Υδροχόο, να μην κυριευτείς από την μεγαλοκαρδία σου και δώσεις συγχωροχάρτι σε άτομα που δεν είναι άξια της εμπιστοσύνης σου, γιατί πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα δώσεις παραπάνω σημασία αυτήν την εβδομάδα στη σχέση σου, φίλε Ταύρε, και θα θέλεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα, που μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου. Να ξέρεις ότι μπορείς, με τον ρομαντισμό και τον ερωτισμό που σε διακατέχουν, να δώσεις κουράγιο στον άνθρωπό σου για να περάσετε υπέροχα, ξεφεύγοντας από τις έννοιες της καθημερινότητας, που σας κουράζουν και σας χαλάνε τη διάθεση. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι που θα σε κάνει ευτυχισμένο, μην το βάζεις κάτω. Συνέχισε την αναζήτησή σου και θα δεις ότι στο τέλος θα βγάλεις κάτι πολύ καλό. Το Σαββατοκύριακο ίσως δεχτείς μία αναπάντεχη επιστροφή από άτομο του παρελθόντος, γεγονός που θα προκαλέσει ο ανάδρομος Ερμής από τον Λέοντα. Μην ενδώσεις και βάλε πλώρη για νέες σχέσεις και κατακτήσεις!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ταύρος, θα έχεις πάρα πολλή δουλειά αυτές τις ημέρες και μερικές φορές θα αισθάνεσαι ότι οι πολλές υποχρεώσεις σε πνίγουν. Μην αγχώνεσαι για τίποτα, μην εκνευρίζεσαι και μην δίνεις παραπάνω σημασία σε μικροκαθυστερήσεις και αναβολές που θα παρουσιαστούν, γιατί θα είναι εφήμερες. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα μπορέσεις να καλύψεις υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν. Προς το τέλος της εβδομάδας, μπορείς να διεκδικήσεις και μία αύξηση του μισθού σου με θετικά αποτελέσματα. Εκμεταλλεύσου το!!!

Δίδυμοι
Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα, φίλε Δίδυμε, θα έχεις ίσως τη τάση να απομονώνεσαι κάπως από τον έξω κόσμο, καθώς υπάρχουν θέματα, κυρίως επαγγελματικά, τα οποία σε απασχολούν και θέλεις να λύσεις. Φρόντισε όμως να αφήσεις λίγο χώρο και χρόνο για αγαπημένα σου άτομα, γιατί αλλιώς στο τέλος της εβδομάδας θα ψάχνεις για ψυχολογική υποστήριξη. Με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται την Πέμπτη στον Υδροχόο, στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα είναι κάπως περίεργα κι έτσι θα πρέπει να προσέξεις να μη προχωρήσεις σε νέες συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πρώτα πολύ καλά και αν δεν έχεις εξετάσει με προσοχή όλες τις παραμέτρους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου χρήζουν της προσοχής σου, αγαπητέ Δίδυμε, και απαιτούν από εσένα περισσότερο ενδιαφέρον και ενασχόληση μαζί τους. Βλέπεις, ο σύντροφος σου έχει πολλά παράπονα από την αδιάφορη συμπεριφορά σου των τελευταίων ημερών και έχει αλλάξει και αυτός. Για να μην αφήσεις τις καταστάσεις να συνεχιστούν έτσι και να εξελιχθούν αρνητικά, πρέπει άμεσα να λάβεις τα μέτρα σου και να τον πλησιάσεις ρομαντικά και τρυφερά. Όσο για εσένα, που εξακολουθείς να είσαι μόνος, καλό θα είναι να σκεφτείς νέους τρόπους ανεύρεσης συντρόφου και να δραστηριοποιηθείς σε νέα πράγματα, που θα διευρύνουν τον κύκλο γνωριμιών σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Δίδυμος, αυτή την εβδομάδα ο Άρης από τον Ζυγό σε γεμίζει με απίστευτη ενέργεια, που μπορεί όμως να σου προκαλέσει κι εκνευρισμό. Βάλε ένα πρόγραμμα στα πράγματα με τα οποία θέλεις να ασχοληθείς και μη καταπιάνεσαι με όλα μαζί, γιατί κάπου θα κάνεις λάθος. Μην ξεχνάς ότι ο κυβερνήτης σου Ερμής εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα και πρέπει να είσαι προσεχτικός! Στα οικονομικά, θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα, που δεν τα περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την απαραίτητη οικονομία, για να μη βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Καρκίνος
Προβλέψεις
Η εβδομάδα αυτή, φίλε Καρκίνε, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιο του Υδροχόου, στις 2 του μήνα, σε κάνει ιδιαίτερα ανήσυχο και προβληματισμένο, τόσο για την αισθηματική όσο και για την επαγγελματική σου ζωή. Μην παρασυρθείς στον κυκεώνα των συναισθημάτων σου και δες τις καταστάσεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Φρόντισε να βάλεις σωστό πρόγραμμα, χρησιμοποίησε την διορατικότητα που σε χαρακτηρίζει, για να προλάβεις ατοπήματα, και όλα θα πάνε κατ’ ευχή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα έχεις ανάμικτα συναισθήματα αυτήν την εβδομάδα σχετικά με την ερωτική σου ζωή, αγαπητέ Καρκίνε. Από τη μία, θα θέλεις να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα και από την άλλη, θα προσπαθήσεις να περάσεις καλά με το σύντροφό σου. Η συμβουλή των άστρων είναι να προτιμήσεις να περάσεις καλά, χωρίς ιδιαίτερες συζητήσεις. Και αν ακόμα η μοναξιά βρίσκεται στη ζωή σου, είναι στο χέρι σου να κινηθείς ανάλογα, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις. Η Αφροδίτη κινείται για τελευταίες ημέρες στους Διδύμους και, με τις πολλές ευεργετικές της ιδιότητες που θα σου προσφέρει, μπορείς είτε να ξεκινήσεις κάτι νέο στη ζωή σου ή να κάνεις μία νέα αρχή, με μια σχέση σου από το παρελθόν, που είχε διακοπεί.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Καρκίνος, δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα στη δουλειά σου, αλλά συγχρόνως δεν θα πρέπει και να ξεχνάς πως πρέπει να κινείσαι με πρόγραμμα, γιατί θα προκύψουν κάποια μπερδέματα, που δεν θα είναι σοβαρά μεν, αλλά μπορεί να σου χαλάσουν την ψυχολογία. Στα οικονομικά, φρόντισε να μην κάνεις καθόλου αγορές και περιττά έξοδα, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και μετά δεν θα μπορείς να τα μαζέψεις.

Λέων
Προβλέψεις
Λίγο ανάστατη θα είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα, φίλε Λέων, και για να μπορέσεις να πετύχεις αυτά που θέλεις στον επαγγελματικό, αλλά και στον αισθηματικό σου τομέα, πρέπει να αναθεωρήσεις μερικές απόψεις που έχεις και ίσως να πρέπει να εμπιστευτείς τις συμβουλές των πολύ στενών σου ανθρώπων. Οφείλεις πάνω από όλα στον εαυτό σου, να ακολουθήσεις ρεαλιστικές οδούς και να μείνεις πιστός στο πρόγραμμα που θα φτιάξεις. Μην επηρεαστείς από τον συναισθηματισμό σου, την Τετάρτη και την Πέμπτη, γιατί η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί το εν λόγω διάστημα στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι ικανή να σε οδηγήσει σε εντελώς λανθασμένα συμπεράσματα και να διαστρεβλώσει την ορθή κρίση σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Λέων, πρέπει να αρχίσεις να ανοίγεσαι περισσότερο στο σύντροφό σου, για να μπορέσει να καταλάβει πώς βλέπεις την σχέση που έχετε. Να ξέρεις ότι μπορεί να σου προσφέρει ακόμα πιο πολλά, αν δεις και εσύ μερικές καταστάσεις με περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν είσαι τόσο απόλυτος. Σύμμαχος σου θα είναι η Αφροδίτη, για τελευταίες ημέρες στους Διδύμους, για να βελτιώσεις το μεταξύ σας κλίμα και να επικοινωνήσεις καλύτερα μαζί του. Και αν ζεις ακόμα στη μοναξιά, φρόντισε να αλλάξεις λίγο τακτική, να δεις τα πράγματα κάπως διαφορετικά, για να γνωρίσεις το πρόσωπο που θέλεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Λέων, στα επαγγελματικά σου απόφυγε να νευριάσεις και να κάνεις κινήσεις, που δεν σε συμφέρουν. Να ξέρεις πως θα έχεις καθυστερήσεις σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις άμεσα, γι’ αυτό προσαρμόσου στα νέα δεδομένα εύκολα και χωρίς περαιτέρω γκρίνιες. Στα οικονομικά, μπαίνεις σε περίοδο που όλα καλυτερεύουν. Θα δεχτείς προτάσεις, που θα είναι πολύ καλές για εσένα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις, ειδικότερα με θέματα νόμου.

Παρθένος
Προβλέψεις
Η εβδομάδα θα είναι αρκετά καλή για εσένα, φίλε Παρθένε, παρόλο που είσαι σε συνεχή εκνευρισμό και αβεβαιότητα για την εξέλιξη κάποιων καταστάσεων που σε απασχολούν. Έχεις όμως σύμμαχο σου τον Άρη από τον Ζυγό, να διευκολύνει αισθητά την επικοινωνία που μπλοκάρει ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Ερμής, και την Αφροδίτη από τους Διδύμους, που γλυκαίνει τις σχέσεις σου και φέρνει την ισορροπία στη ζωή σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Υδροχόο, ίσως σε μελαγχολήσει λίγο και σε κάνει να αναθεωρήσεις τη ζωή σου. Οι προβληματισμοί σου όμως θα είναι εντελώς πρόσκαιροι, γι’ αυτό μην τους δώσεις παραπάνω αξία από όσο τους αντιστοιχεί.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αγαπητέ Παρθένε, η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Τώρα, με λίγη καλή θέληση από τη μεριά σου, θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να του πεις αυτά που θέλεις και ονειρεύεσαι για την σχέση σας ή την οικογένειά σας. Το Σαββατοκύριακο, με την Σελήνη να κινείται στους Ιχθείς, θα είναι πολύ ρομαντικό και ερωτικό. Θα πλέετε και οι δύο σας σε πελάγη ευτυχίας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου έχετε πολλές πιθανότητες να έρθετε κοντά με ένα άτομο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να ξεκινήσετε μία σχέση μαζί του. Φροντίστε μόνο να είστε διακριτικοί και να μην δώσετε δικαιώματα για σχόλια και παρατηρήσεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, οι καταστάσεις είναι αρκετά καλές στη δουλειά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις για καινούργια ξεκινήματα, που θα φέρουν επιτυχία στο μέλλον. Έχεις πολλά θέματα, που σε αγχώνουν και πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα, αλλά με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρεις όλα μια χαρά. Στα οικονομικά, τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις ότι είσαι σε περίοδο, που τα οικονομικά σου θα αρχίσουν να ισορροπούν, αρκεί βέβαια να είσαι και εσύ φειδωλός στα έξοδα σου.

Ζυγός
Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να αλλάξεις τακτική, φίλε Ζυγέ, αν θέλεις να βάλεις μερικά πράγματα σε σειρά στους τομείς της ζωής σου, που δεν πηγαίνουν όπως θα ήθελες. Κινήσου με ρεαλισμό και, με την δυναμικότητα και την αποφασιστικότητα που σου χαρίζει ο Άρης από το ζώδιο σου, προσπάθησε να προωθήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να βάλεις σε νέες βάσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ζυγέ, ίσως να σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά για το σύντροφό σου, αλλά καλά θα κάνεις να μην δώσεις και πολλή σημασία, γιατί η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 2 του μήνα, θα είναι υπαίτια για αυτήν την αναστάτωση. Μην αλλάξεις στάση απέναντί του, απλά φρόντισε να μιλήσεις μαζί του και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Και αν ακόμα δεν έχεις βρει κάποιο ταίρι, φρόντισε να περνάς καλά με τους ανθρώπους που έχεις γύρω σου και μην αναλώνεσαι σε εφήμερα φλερτ και ανούσιες καταστάσεις. Στην περίπτωση σου ισχύει το γνωμικό ότι ‘‘το καλό πράγμα αργεί να έρθει’’…
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Ζυγός, στα επαγγελματικά σου τα πράγματα είναι αρκετά καλά και η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου, την Δευτέρα και την Τρίτη, θα στρώσει τον δρόμο για να κάνεις ουσιαστικές κουβέντες με τους ανωτέρους σου, γι’ αυτά που σχεδιάζεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου δεν βρίσκονται και στην καλύτερή τους φάση. Θα πρέπει να κάνεις κινήσεις, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, και να περιορίσεις τα έξοδα και τις σπατάλες. Τακτοποίησε όσες οφειλές έχεις και μην τις αφήνεις άλλο να διαιωνίζονται.

Σκορπιός
Προβλέψεις
Ο συναισθηματισμός σου αυτή την εβδομάδα θα είναι αυξημένος, αγαπητέ Σκορπιέ. Η Πανσελήνος, που θα λάβει χώρα την Πέμπτη στον Υδροχόο, και η θέση της Σελήνης στους Ιχθείς το Σαββατοκύριακο, θα σε κάνουν να παραπονιέσαι για τα πάντα! Φρόντισε να δεις με ρεαλισμό μερικές καταστάσεις, για να πάρεις δύναμη και να πετύχεις τους στόχους που θέλεις εδώ και καιρό να υλοποιήσεις και μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Προσπέρασε τις ημέρες και μην κολλάς στις λεπτομέρειες, που το μόνο που καταφέρνουν είναι να σε αποσυντονίζουν και να σου δημιουργούν επιπρόσθετες ανασφάλειες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις σε άλλους τομείς, δεν σε αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στο σύντροφό σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Να ξέρεις όμως πως η Αφροδίτη, για τελευταία εβδομάδα στους Διδύμους, θα σε ευνοήσει τόσο πολύ, που θα είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σου να κάνεις τη σχέση σου να αγγίξει την τελειότητα. Ίσως τώρα πάρετε από κοινού την απόφαση με τον αγαπημένο σου για την απόκτηση ενός μωρού ή την αλλαγή κατοικίας. Και εσύ που ακόμα ζεις με παρέα τη μοναξιά, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, γιατί με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης, σίγουρα θα κάνεις τη γνωριμία που επιδιώκεις τόσο καιρό. Μείνε ανοιχτός και μην κλείνεις την πόρτα της καρδιάς σου, αν πρώτα δεν έχεις δώσει μία ευκαιρία στα άτομα που σε διεκδικούν, να έρθετε πιο κοντά και να σου δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά, αγαπητέ Σκορπιέ, για να πείσεις τους συνεργάτες σου να ακολουθήσουν τις ιδέες σου. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις να υλοποιείς όλα εκείνα τα σχέδια, που είχες κρύψει μέχρι πρότινος στο συρτάρι. Με τη βοήθεια του Άρη στον Ζυγό, θα βρεις λύσεις για θέματα που σε απασχολούσαν εδώ και καιρό, η συνεργασία με τους συναδέλφους σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και τα οικονομικά σου θα παρουσιάσουν σταδιακή βελτίωση. Ένας αέρας ανακούφισης και ανανέωσης θα ανεβάσει την διάθεση και την ψυχολογία σου, γι’ αυτό δεν χρειάζεται να ανησυχείς για οποιαδήποτε εφήμερη και παροδική δυσκολία σου παρουσιαστεί.

Τοξότης
Προβλέψεις
Αγαπητέ Τοξότη, μπορείς από την πρώτη ημέρα της εβδομάδας να βάλεις πρόγραμμα για να πετύχεις τους στόχους σου μέσα στις επόμενες ημέρες. Θα έχεις μεγάλο δυναμισμό και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις με ευκολία κάποια μικρά προβλήματα, που θα παρουσιαστούν. Ο Δίας εξακολουθεί να κινείται στους Διδύμους και ο Άρης από τον Ζυγό, ευνοούν ιδιαίτερα το ζώδιό σου, με αποτέλεσμα να βελτιώνονται οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει άμεσα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου, φίλε Τοξότη, και να περάσεις την εβδομάδα ρομαντικά και ερωτικά μαζί του, γιατί με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, η καθημερινότητά έχει γίνει δύσκολη. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στον Υδροχόο, θα ευνοήσει αρκετά τη σχέση σου, ώστε να βρείτε την χρυσή τομή στην επικοινωνία με το σύντροφό σου, για κοινά σας προβλήματα που δεν έχετε ακόμη λύσει. Και αν η μοναξιά μονοπωλεί τη ζωή σου, θα πρέπει να κινηθείς άμεσα, γιατί έχεις τους πλανήτες με το μέρος σου και μπορείς να συναντήσεις τώρα άτομα με ίδια ενδιαφέροντα και με πολλές πιθανότητες να ξεκινήσεις μία σχέση.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Τοξότης, ο Άρης από τον Ζυγό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα κάνεις συζητήσεις με τους συνεργάτες σου για την υλοποίηση σχεδίων, που έχεις βάλει στο μυαλό σου. Έχεις διορατικότητα και θα φτάσεις στην εργασιακή επιτυχία πολύ γρήγορα. Στα οικονομικά, αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις έξοδα που κάνεις, γιατί θα έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

Αιγόκερος
Προβλέψεις
Αυτή την εβδομάδα, φίλε Αιγόκερε, πρέπει να κινηθείς με πολλή σύνεση και να μην κάνεις καθόλου βιαστικές κινήσεις. Να ξέρεις πως ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του, λόγω της θέσης της Σελήνης στο ζώδιο σου, στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Θα πάρεις κάποιες αποφάσεις για επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα, τις οποίες όμως πρέπει να σκεφτείς καλά, πριν τις ανακοινώσεις σε κάποια άτομα. Λίγη προσοχή χρειάζεται την Τετάρτη και την Πέμπτη, γιατί η Πανσέληνος που πραγματοποιείται το εν λόγω διάστημα στον Υδροχόο, θα παραπλανήσει την κρίση σου και μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, αγαπητέ Αιγόκερε, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το σύντροφό σου. Μην επιχειρήσεις να μιλήσεις μαζί του, αν πρώτα δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις. Η συμβουλή των άστρων είναι να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται. Και αν ακόμη έχεις παρέα τη μοναξιά, η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα συνεχίσει να σου δίνει τις καλές επιρροές της, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις... Φρόντισε μόνο να είσαι και εσύ ανοιχτός στις προκλήσεις και στις προσκλήσεις, που θα προκύψουν.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Αιγόκερως, αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ δυναμισμό στη δουλειά σου και θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε κάποιες δυσκολίες, που θα παρουσιαστούν λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ερμή στον Λέοντα. Μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση, προκειμένου να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις. Κάνε λίγη υπομονή και η επιτυχία έρχεται. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως τα θέλεις. Οι καταστάσεις αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί βέβαια να μην παρασυρθείς σε επαναλαμβανόμενα ατοπήματα.

Υδροχόος
Προβλέψεις
Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή για εσένα, φίλε Υδροχόε, μιας και η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σου την Πέμπτη, και σου δίνει την δυνατότητα να καταφέρεις πολλά από αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Μην ξεχνάς επίσης ότι ο Άρης από τον Ζυγό συνεχίζει να τονώνει την επικοινωνία σου, καθώς βέβαια και το γεγονός ότι τα πράγματα τα έχεις φέρει σε καλό σημείο, με κινήσεις που έχεις κάνει στο παρελθόν. Φρόντισε, με λίγο καλύτερο προγραμματισμό, να βελτιώσεις όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου και να ανανεώσεις την διάθεση σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η παραμονή της Αφροδίτης για τελευταία εβδομάδα στους φιλικούς για το ζώδιο σου Διδύμους, αγαπητέ Υδροχόε, θα σε κάνει να αναλάβεις τις ευθύνες σου στη σχέση και να πάρεις οριστικές αποφάσεις, για θέματα που ήταν στάσιμα μέχρι σήμερα. Αν πραγματικά θέλεις να αλλάξουν μερικά πράγματα, τότε είναι στο χέρι σου. Και αν ακόμα σε συντροφεύει η μοναξιά, αυτήν την περίοδο μην κάθεσαι καθόλου! Έχε τα μάτια σου ανοιχτά, γιατί εκεί που δεν το περιμένεις, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αν είσαι Υδροχόος, οι καταστάσεις στη δουλειά σου θα είναι καλές, αν εξαιρέσουμε κάποια σχέδια, που θέλεις να δρομολογήσεις, αλλά αυτά εξακολουθούν να καθυστερούν, λόγω των αρνητικών επιρροών που σου στέλνει ο ανάδρομος Ερμής από το ζώδιο του Λέοντα. Μπορείς όμως να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες και να ανοίξεις νέους, πιο ενδιαφέροντες δρόμους, για την άνοδο της καριέρας σου. Την Δευτέρα και την Τρίτη, με τη Σελήνη να κινείται στον Αιγόκερω, μην φοβηθείς να ρισκάρεις και τόλμησε να αλλάξεις όσα πράγματα δεν σου έκαναν μέχρι τώρα στο χώρο της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά-σιγά να πηγαίνουν καλύτερα, γι’ αυτό μην αναβάλλεις άλλο να τακτοποιήσεις τις οφειλές και τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.

Ιχθείς
Προβλέψεις
Μία εβδομάδα δύσκολη και περίεργη ξεκινά για εσένα, αγαπητέ Ιχθύ, και πολλές θα είναι οι φορές που θα νιώθεις εγκλωβισμένος στον ίδιο σου τον εαυτό, χωρίς να βλέπεις μπροστά σου πόρτα διαφυγής. Για όλα αυτά, υπαίτια θα είναι η Πανσέληνος, που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Πέμπτη, και δεν θα σε αφήσει σε χλωρό κλαρί!!! Από την Παρασκευή το μεσημέρι και μετά όμως, που η Σελήνη θα κινείται στο ζώδιό σου, τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα και, αν έχεις γλυτώσει μέχρι τότε τον νευρικό κλονισμό, θα νιώσεις πανευτυχής, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε αισθηματικό επίπεδο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν δεν θέλεις να έχεις αντιπαραθέσεις με τον άνθρωπο σου, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα σε μερικά θέματα, φίλε Ιχθύ. Απόφυγε τις συζητήσεις για θέματα που μπορεί να χαλάσουν το καλό κλίμα στη σχέση σου και μην εξωθείς τα πράγματα στα άκρα και το σύντροφό σου στα όρια του, γιατί αλλιώς έχεις πολλές πιθανότητες να μπεις στο… club των ελεύθερων Ιχθύων. Αν ήδη ανήκεις σε αυτή την κατηγορία των αδέσμευτων, μην εμπιστεύεσαι εύκολα τα λόγια και τις υποσχέσεις που θα σου δώσουν κάποιοι επίδοξοι εραστές, γιατί η απογοήτευση παραμονεύει και σου έχει στήσει ήδη καρτέρι. Το νου σου!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, αυτήν την εβδομάδα μπορείς να καταφέρεις αυτά που θέλεις. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες. Φρόντισε όμως να τακτοποιήσεις άμεσα κάποιες παλαιότερες υποχρεώσεις σου και μετά να προβείς σε αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και μην αφήνεις άλλο τους λογαριασμούς σου να φουσκώνουν, γιατί στο τέλος θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Θα σου κάνουν προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες.

Πηγή  myastro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου