Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Kristen Stewart: Η πιο μισητή γυναίκα του Χόλιγουντ


Οι θαυμαστές του Robert Pattinson και της Kristen Stewart πίστευαν ότι οι αγαπημένοι τους αστέρες είναι φτιαγμένοι να ζουν ο ένας για τον άλλο, κατ’ αποκλειστικότητα, όπως ακριβώς το φαντάστηκε και το αποτύπωσε στα μυθιστορήματά της η Stephenie Meyer.

Αλλά η είδηση ότι η 22χρονη ηθοποιός απάτησε τον αγαπημένο της, έπεσε σαν βόμβα και κατέρριψε το μύθο του «αγαπημένου ζευγαριού» του Χόλιγουντ!

Ο απατημένος κερδίζει πάντα τη συμπόνια και την υποστήριξη του κοινού, στην περίπτωση αυτή ο 26χρονος Pattinson...

... ενώ οι παράνομοι εραστές (Kristen Stewart-Rupert Sanders), δακτυλοδεικτούμενοι, στέκουν στο περιθώριο και χαρακτηρίζονται με τα χειρότερα λόγια.

Οι fans είναι αποφασισμένοι να περάσουν όλα τα στάδια της κατάθλιψης: αρχικά ήρθε η άρνηση του συμβάντος (δεν πίστεψαν την είδηση), μετά διαπραγμάτευση με μηνύματα στα media ή στο διαδίκτυο (twitter, facebook) και στη συνέχεια επίθεση στον φταίχτη, δηλαδή στην Stewart.

Η νεαρή ηθοποιός είναι η πιο μισητή γυναίκα του Χόλιγουντ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun.

«Ο γυναικείος πληθυσμός των κινηματογραφόφιλων ήθελε μια αφορμή για να τη μισήσει και τώρα παρουσιάστηκε η ευκαιρία», δήλωσε ανώνυμη πηγή και συμπλήρωσε ότι «πολλές φανατικές θαυμάστριες του Rob θα μποϊκοτάρουν τις ταινίες της Kristen».

Το σίγουρο είναι ότι θα περάσει καιρός μέχρι να ξεχαστεί το θέμα...

Πηγή  nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου