Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Επιστροφή στις νίκες για την Αναγέννηση 1-0 τον Πανσερραϊκό



Την 3η της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια εντός έδρας κατάφερε να πάρει η ομάδα της Αναγέννησης Γιαννιτσών καθώς κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 1-0 του Πανσερραϊκού με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδη στο 62’ λεπτό της αναμέτρησης.
Αρκετά νευρική με πολλά λάθη τόσο στο κέντρο όσο και στην άμυνα παρουσιάστηκε στο ξεκίνημα η ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη δίνοντας την ευκαιρία στον Πανσερραικό σε αυτό το πρώτο ημίχρονο να απειλήσει αρκετές φορές την εστία του Λαμπάκη που ευτυχώς όμως για τους γηπεδούχους τα σουτ των Ραγκούβα, Κιάσσου και Ανακόγλου στο 21’, 23’ και 30’ αντίστοιχα κατέληξαν άουτ.
Φάσεις και γκολ:..

Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν στο σκορ στο 39’ όταν κεφαλιά του Στεφανίδη μέσα στην περιοχή θα σταματήσει σε σώματα αμυνομένων. Στη φάση αυτή η ομάδα των Γιαννιτσών θα διαμαρτυρηθεί για πέναλτι καθώς η μπάλα θα βρει το χέρι του Μπριάκη με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Μάλιστα στην συνέχεια της φάσεις θα δείξει κίτρινη κάρτα σε παίχτη της Αναγέννησης για επικίνδυνο μαρκάρισμα.
Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό θα αλλάξει με την Αναγέννηση να είναι αυτή που θα περάσει μπροστά στην επίθεση
Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ρενγκούσας για λογαριασμό του Πανσερραϊκού θα επιχειρήσει σουτ το οποίο θα καταλήξει για ακόμα μία φορά άουτ. Στο σημείο αυτό το σκηνικό θα αλλάξει εντελώς με την ομάδα της Αναγέννησης να περνάει μπροστά στην επίθεση με τον Μπαξεβάνο στο 53’ να χάνει την ευκαιρία να σκοράρει από καλή θέση καθώς το σουτ του κατέληξε άουτ.
Νέα επίθεση για την Αναγέννηση που ελέγχει για τα καλά πλέον τον ρυθμό του παιχνιδιού και στο 55’ ο Φάμπιο θα πασάρει στον Ιορδανίδη με τον τελευταίο να πιάνει το σουτ αλλά να πέφτει σωστά και να μπλοκάρει την μπάλα ο Λουτσίνη.
Στο 62’ έχουμε την φάση του μοναδικού τέρματος με τον Ιορδανίδη και πάλι να πρωταγωνιστεί καθώς με αριστοτεχνικό χτύπημα φάουλ θα στείλει την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του ανύμπορου να αντιδράσει Λουτσίνη γράφοντας το 1-0.
Η Αναγέννηση στα επόμενα 5’ λεπτά θα χάσει σπουδαίες ευκαιρίες να διπλασιάσει τα τέρματά της και να καθαρίσει το ματς αρχικά με τον Φάμπιο να πλασάρει στον ανενόχλητο Καρακάσογλου αλλά ο τελευταίος αργώντας να κάνει το σουτ θα δώσει την ευκαιρία στους αμυντικούς να διώξουν την μπάλα και ένα λεπτό αργότερα με τον Καρακάσογλου αυτή την φορά να πασάρει στον Φάμπιο, ο πορτογάλος από πολύ κοντά θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Λουτσίνη.
Στο 79’ ο Πανσερραϊκός θα συνεχίσει με δέκα παίχτες καθώς ο Καρακώστας μετά από σκληρό μαρκάρισμα θα αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον αγώνα.
Στο 86’ και πάλι η Αναγέννηση θα χάσει μεγάλη ευκαιρία όταν ο Καρακάσογλου μετά από αντεπίθεση θα μπει στην περιοχή θα σουτάρει με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων να διώχνει την μπάλα με τα πόδια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Λαμπάκης,καρπαθάκης(46’ Χατζόγλου), Σερέτης(80´ Σιδηρόπουλος), Φελιπε(46’Μπαξεβάνος), Σπαθάρας, Καρακασογλου, Ιορδανιδης Γ, Στεφανίδης, Τσιάμης, Σκεμπης, Φαμπιο.
ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ: Λουτσίνη, Κιάσσος, Καψάλης,(75’Τσαουσης) Μπριάκης, Καρακώστας, Σιαγκας, Ραβιτς, Ανακογλου, Κόντος(75’Τσουτσης), Μπόνερης(61’ Γκουγκουλιάς), Ρανγκουσα.


Διαιτητής Τσακαλίδης Χαλκιδικής. Βοηθοί:  Κελατζόγλου, (Χαλκιδικής), Τσαγκάρη (Μακεδονίας)


Κίτρινες: Μπριλάκης (37’),Σκεμπης (40’),Λαμπριακός (42’), Καρακώστας (45’), Φάμπιο (77’), Χατζόγλου (87’)
Κόκκινη : Καρακώστας 2η κίτρινη (42- 79’)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου