Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Λευκή ισοπαλία μεταξύ Ορφέα Ριζαρίου και Μ.Α. Ν.Μυλοτόπου



Λευκή ισοπαλία επιφύλασσε ο αγώνας της ομάδος μας στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής, απέναντι στην δυνατή και πρωτοπόρο ομάδα του Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου. Η ομάδα μας αγωνιζόμενη εκτός έδρας και προερχόμενη από μεγάλη νίκη επί του Εδεσσαϊκού, αντιμετώπισε στα ίσα την ομάδα του Μυλοτόπου, την οποία ανάγκασε στην δεύτερη ισοπαλία της στο πρωτάθλημα και πήρε πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό, ενώ χάλασε το νικηφόρο εντός έδρας σερί των γηπεδούχων. Ο αγώνας ήταν πολύ όμορφος και αποτέλεσε για πολλοστή φορά ματς "διαφήμιση" για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού μας...
Οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, ήταν πολύ δυνατές, πειθαρχημένες και έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο παλεύοντας για την νίκη. Παράλληλα, παρόντες στο γήπεδο ήταν αρκετοί φίλοι των δύο ομάδων, οι οποίοι απόλαυσαν τον αγώνα σε άκρως φιλικά πλαίσια. Το τελικό αποτέλεσμα, αν και έλλειπαν γκολ, κρίνεται απολύτως δίκαιο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή του αγώνα στο ξεκίνημά του, χάνοντας
σημαντική ευκαιρία, με τον τερματοφύλακα της ομάδος μας Ακριτίδη, να αποκρούει πολύ όμορφα διπλή ευκαιρία του Μ.Α.. Ακολούθως στο 25ο λεπτό οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι έπειτα από πολύ όμορφο σουτ, ενώ ο Ορφέας απάντησε στο 40ο  λεπτό με δυνατό σουτ του Μπράσα (Piou), το οποίο ο τερματοφύλακας του Μ.Α. έβγαλε σε κόρνερ με την βοήθεια του δοκαριού.
Το παιχνίδι συνέχισε να έχει γρήγορο ρυθμό και πολλές αξιόλογες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, με την τελευταία μεγάλη ευκαιρία να χάνεται προς το τέλος του αγώνα, έπειτα από εκτέλεση φάουλ τον γηπεδούχων, με την μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και να φεύγει άουτ.
Τέλος κορυφαία και ανταποκρινόμενη στο επίπεδο του αγώνα ήταν για ακόμα μία φορά η διαιτησία του εξαιρετικού ρέφερι κ. Μιχαηλίδη και των βοηθών του κ. Μανωλάκη & κ. Αποστολούδα, ενώ άριστη η φιλοξενία της ομάδας του Μ.Α. Ν. Μυλοτόπου, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Η σύνθεση του Ορφέα:


Ακριτίδης, Ιωσηφίδης (Καραμαλάκης), Συμεού, Ουζούνης, Σαββίδης, Βόλτσης, Σωκρατίδης, Μπράσα, Τσεγάνης, Τούσιας (Παπαχρήστου),Χόντζιας (Απάζογλου).

Πηγή  orfeasrizariou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου