Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Συγχαρητήρια επιστολή του Γιώργου Καρασμάνη στον νεαρό μαθητή Μάριο Χατζηδήμου



Με θερμή επιστολή στον μαθητή Μάριο Χατζηδήμου, ο Γιώργος Καρασμάνης τον συνεχάρη προσωπικά για την μεγάλη επιτυχία του να αναδειχθεί πρώτος νικητής σε παγκόσμιο διαγωνισμό εκθέσεων, ανάμεσα σε ένα εκατομμύριο συμμετεχόντων!
Ο βουλευτής με την επιστολή του, τονίζει στον νεαρό μαθητή ότι με την επιτυχία του, όχι μόνον μας γέμισε περηφάνια όλους, στα Γιαννιτσά και σ΄ ολόκληρο το Νομό αλλά, ταυτόχρονα, έστειλε ένα βαρυσήμαντο μήνυμα: Ότι οι Έλληνες, όταν βάζουμε στόχους, δεν τους παρατάμε όσες αντιξοότητες κι΄αν συναντήσουμε, βγαίνοντας πάντα νικητές.  


Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής...


Αγαπητέ Μάριε.
17/10/2012
Θέλω και προσωπικά να σε ευχαριστήσω που μας έκανες περήφανους, αυτή τη φορά πέρα από τα όρια του Νομού μας, πέρα από τα σύνορα της Πατρίδας μας.
Δεν έχουμε συχνά τη χαρά, η χώρα μας, ο Νομός μας, πολύ περισσότερο η πόλη μας, τα Γιαννιτσά μας, να αναδεικνύουν νέους που διεκδικούν και κερδίζουν βαρύτιμες πολιτισμικές περγαμηνές, σε διαγωνισμούς στους οποίους συμμετέχουν νέοι από 55 χώρες του κόσμου.
Μοιραζόμαστε μαζί σου όχι μόνον τη μεγάλη χαρά για τη βράβευσή σου, αλλά και κάτι περισσότερο. Μοιραζόμαστε την ικανοποίηση για το μήνυμα που έστειλες και μάλιστα σε καιρούς που το χρειαζόμασταν περισσότερο: Ότι εμείς  οι Ελληνες, δεν τρομάζουμε μπροστά σε δυσκολίες… Ότι βάζουμε στόχους υψηλούς, συνεπώς και δύσκολους… Και ότι δεν τα παρατάμε, όσες αντιξοότητες κι αν βρεθούν στο δρόμο μας.
Σου εύχομαι νεαρέ φίλε, να συνεχίζεις να βάζεις στη ζωή σου στόχους όλο και πιο μεγάλους. Απέδειξες ότι μπορείς να κερδίζεις… Να κάνεις περήφανη την οικογένειά σου, την ιδιαίτερη πατρίδα σου, όλους εμάς…
Γιώργος Καρασμάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου