Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

A. Καραογλανίδης: «Μέχρι την Τετάρτη θα είμαστε τακτοποιημένοι»



Η ΕΕΑ ανακάλεσε το πιστοποιητικό συμμετοχής της Αναγέννησης Γιαννιτσών στο πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος της ομάδας, Απόστολος Καραογλανίδης.

«Είναι ένα θέμα με την ΑΜΚ, ωστόσο θα τακτοποιηθεί μέχρι την Τετάρτη», τόνισε σχετικά ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας.

Επιπλέον, ο κ. Καραογλανίδης έκανε έκκληση στην Πολιτεία επιτέλους να βοηθήσει στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλοι οι σύλλογοι της κατηγορίας.

Αναλυτικά, όσα είπε στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:..



Για το θέμα με το πιστοποιητικό συμμετοχής: «Ποδοσφαιρικά ήμασταν στη δεύτερη θέση αλλά έχουμε οικονομικές υποχρεώσεις, όπως όλες οι ομάδες της Β εθνικής. Η ΕΕΑ έλεγξε το φάκελο της ομάδας μας και ενώ τόσο η εγγυητική και φορολογική ενημερότητα είναι εντάξει υπάρχει ένα πρόβλημα με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, καθώς αυτή ανέβηκε από τα 250.000 ευρώ στις 500.000. Πιστεύω ότι μέχρι την Τετάρτη θα είμαστε τακτοποιημένοι».

Για τα προβλήματα της κατηγορίας: «Μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο, δεύτερη φορά που συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα, όμως υπάρχουν προβλήματα σε όλες τις ομάδες. Αντιμετωπίζουν πολλές προσφυγές και δεν έχουν ληφθεί μέτρα για την αντιμετώπιση του προβλήματος. Επίσης κάθε ομάδα κάνει μονοετή συμβόλαια για να πληρώνει μόνο το μισθό. Πρέπει να δει αυτά τα προβλήματα και η Πολιτεία. Ματώνουμε συνεχώς, και όταν θέλουμε υγιές ποδόσφαιρο δεν γίνεται να ζητάμε απλά να βάζει κάποιος το χέρι στη τσέπη. Κάποια στιγμή αυτό θα… σκάσει. Η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που υπάρχει διαφορά σε εκατομμύρια ευρώ στη χορηγία μεταξύ ομάδων Football League και Σούπερ Λίγκα».

Για την Αναγέννηση Γιαννιτσών: «Ποδοσφαιρικά ήμασταν στη δεύτερη θέση αλλά έχουμε οικονομικές υποχρεώσεις, όπως όλες οι ομάδες της Β εθνικής. Είμαστε σε μια πόλη 70.000 κατοίκων, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και έχουμε νέα παιδιά. Έχουμε το μικρότερο μέσο όρο σε ηλικίας σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες, βασιζόμαστε σε ταλέντα της περιοχής και κάνουμε δουλειά εις βάθος. Καμία ομάδα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει σε μεγάλα συμβόλαια, με τα ελάχιστα χρήματα από τις χορηγίες. Και αυτά που γράφονται ότι το κράτος μας στηρίζει, δεν ισχύουν. Γύρω στα 300.000 ευρώ είναι σύνολο οι χορηγίες, όταν από αυτές οι 125.000 είναι μόνο η ασφάλιση των παικτών τότε όλοι καταλαβαίνουμε τι γίνεται…».

Πηγή  sport-fm.gr/

2 σχόλια:

  1. ποιος ειναι αυτος ο καραγκιοζης ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή