Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Τα Κάστρα εκ των έσω πέφτουνε



Με έκπληξη και λύπη διαβάσαμε ένα κείμενο στην εφημερίδα ΠΕΛΛΑNEWS στην έκδοση της 10ης Οκτωβρίου 2012 στις αθλητικές στήλες με τίτλο «Άνανδρη προσωπική επίθεση!!!».
             «Ξέφυγε πάλι ο Γ. Αρχηγός της Αναγέννησης».

Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να αναλύσουμε το άρθρο ούτε το ποιος φταίει. Θα δηλώσουμε όμως την αντίθεσή μας σε τέτοιου είδους πρακτικές και δημοσιεύσεις που μόνο κακό κάνουν στην ομάδα μας...

Από τη μια ο συμπαθής δημοσιογράφος Γιάννης Μίγγας (κόκαλο Αναγέννηση Γιαννιτσών), από την άλλη ο ιδιόμορφος αλλά θεσμικός παράγοντας της Αναγέννησης Χρήστος Καραογλανίδης (Γ. Αρχηγός) και οι δυο πιστεύουμε ότι θέλουν η ομάδα να λειτουργήσει σωστά, πρώτα να σωθεί και μετά εάν είναι δυνατόν να πρωταγωνιστήσει.
Πρέπει να παραμερίσουμε όλες τις πίκρες, τις στεναχώριες και τις συμπεριφορές που μας χαλάνε και να δώσουμε ενωμένοι για το μέλλον της ομάδας μας.
Περάσαμε και περνάμε καθημερινά από συμπληγάδες πέτρες, γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε τα πάντα. Ας κατέβουν οι τόνοι, ας σιωπήσουν οι χαρακτηρισμοί για το καλό όλων μας.
Χρήστο Καραογλανίδη, όλοι αγαπάμε την Αναγέννηση και όλοι προσφέρουμε όσο μπορούμε ο καθένας από το μετερίζι του. Σε παρακαλούμε ηρέμησε και μη χαρακτηρίζεις κανέναν. Όλοι χρειάζονται, κανένας δεν περισσεύει.
Αγαπητέ Γιάννη Μίγγα ξέρουμε την αγάπη σου και το έργο σου. Η τεράστια εμπειρία σου ας λειτουργήσει και τώρα και στο μέλλον, προς όφελος της Αναγέννησης.
Ο Χρηστάρας έχει τις ιδιοτροπίες του και τις ιδιομορφίες του, δεν είναι κακός. Ίσως τα πολλά προβλήματα της ομάδας μας να τον έχουν φέρει σε αδιέξοδη συμπεριφορά. Ξέρουμε όμως ότι δεν κρατάει κακία σε κανέναν.
Γιάννη, κράτα την πίκρα σου και μη τη δημοσιοποιείς και χωρίς να θέλουμε να σου υποδείξουμε μαθήματα συμπεριφοράς, μην αναφέρεις ονόματα και θεσμικούς τίτλους παραγόντων, γιατί τότε η συνταγή χαλάει, μπαίνουν άλλα πράγματα στο μυαλό του καθενός.
Εμείς σας αγαπάμε και τους δυο και σας χρειαζόμαστε και τους δυο. Ας δώσουμε λοιπόν τη μάχη ενωμένοι μέχρι τέλος και να είμαστε βέβαιοι ότι θα νικήσουμε.
Και ας μην ξεχνάμε ότι «Τα Κάστρα εκ των έσω πέφτουνε»  



                                                                Ο Πρόεδρος
                                                        Μάκης Τραπεζανλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου