Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Nίκη του ΓΑΣ Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί της Νέας Σάντας Κιλκίς



Μια εύκολη και άνετη νίκη πραγματοποίησε την περασμένη Κυριακή 14/10/2012, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», το παιδικό τμήμα Basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών, με αντίπαλό της την ομάδα της Νέας Σάντας Κιλκίς.

Το σκορ του αγώνα 94-38 δείχνει ότι το παιχνίδι ήταν από το πρώτο δεκάλεπτο στα χέρια των παικτών του «Μέγα», οι οποίοι το κράτησαν αυξάνοντας την διαφορά σταδιακά μέχρι το τέλος.

Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των γηπεδούχων Κώστας Χατζηαντωνίου τόνισε :...


«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που συνεχίζουμε αισιόδοξα και με νίκες. Οι παίκτες μου από την αρχή του αγώνα έδειξαν μεγάλη διάθεση, γεγονός που σαφέστατα αποτέλεσε βασικό παράγοντα της νίκης μας αλλά -και γενικότερα- της καλή μας εμφάνισης αγωνιστικά.
Αν και η ομάδα μας αποτελείται στον κύριο κορμό της από μικρότερους ηλικιακά παίκτες (γεννημένοι το 1998) έχουν την ωριμότητα να δουλεύουν πολύ στο γήπεδο και να προσπαθούν δίνοντας πάντα τον καλύτερο τους εαυτό.

Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια. Συνεχίζουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας που είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της Κεντρικής Μακεδονίας».

Τα δεκάλεπτα:  24–10,  21–08, 21–12, 28–08.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Κ. Χατζηαντωνίου): Πανόπουλος Γ., Ιατρόπουλος Δ., Μιχαηλίδης Χ., Κοσμίδης Ε., Χρυσοχόου Θ., Μπουτάκης Κ., Καράμπελας Κ., Κακουλίδης Χ., Καλτσίδης Α., Γιαννόπουλος Α., Χρυσικός Χ., Ρούσης Δ.

Ατρόμητοι Ν. Σάντας Κιλκίς:
(Προπονητής Κ. Λαδάς):  Δαγκλιάρης Χ., Σπανός Δ., Γεωργιάδης Δ., Ιακωβίδης Ε., Μοαμβίνης Γ., Πέκοβ Γ., Κουτσουκούδης Α., Μαπάτος Γ., Τοπαλίδης Μ., Νουμουλίδης Κ., Λαζαρίδης Κ., Μοαβίνης Α.



Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας http://www.megasgba.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου