Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Να μην καταργηθούν οι ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ



Να μην καταργηθούν οι ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ της χώρας ζητούν με ερώτηση τους προς τους Υπουργούς Εσωτερικών κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη και Διοικητικής Μεταρρύθμισης και ΗλεκτρονικήςΔιακυβέρνησης κ. Μανιτάκη Αντώνιο 18 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής τον Βουλευτή του Νομού Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή.Στην ερώτηση τους οι Βουλευτές επισημαίνουν τις σημαντικές υπηρεσίες που προσφέρουν οι ΓΟΕΒ και ΤΟΕΒ στην άρδευση των κτημάτων των αγροτών καθώς και στον σημαντικό αριθμό εργαζομένων που απασχολούνται σε αυτούς.Οι 18 Βουλευτές κ.κ. Τζαμτζής Ιορδάνης, Αντωνίου Μαρία, Ασημακοπούλου Άννα-Μισέλ, Βεσυρόπουλος Απόστολος, Καρανάσιος Ευθύμιος, Κέλλας
Χρήστος, Κλειτσιώτης Κωνσταντίνος, Κόλλιας Κωνσταντίνος, Κόνσολας Εμμανουήλ, Κουτσογιαννακόπουλος Κωνσταντίνος, Κουτσούμπας Ανδρέας, Κωνσταντόπουλος Γεώργιος, Μανδρέκα Ασπασία, Μαρίνος Ανδρέας, Μπατσαρά Γεωργία, Σκρέκας Κωνσταντίνος, Σολδάτος Θεόδωρος, Τσουμάνης Δημήτριος, στην ερώτηση τους προς τους αρμόδιους Υπουργούς αναφέρουν τα εξής:
«Κύριοι Υπουργοί,
Οι ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ της χώρας μας πολλά χρόνια τώρα προσφέρουν τις σημαντικές υπηρεσίες τους στους αγρότες στην άρδευση των κτημάτων τους.
Πέρα από τους μόνιμα εργαζόμενους στους φορείς αυτούς, απασχολούνται εποχιακά χιλιάδες πολιτών. Το τελευταίο διάστημα διαρρέουν πληροφορίες ότι οι ΤΟΕΒ και οι ΓΟΕΒ θα καταργηθούν.
Να σημειωθεί ότι οι ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ δεν χρηματοδοτούνται από το κράτος και είναι παντελώς αυτόνομοι. Έτσι δεν υπάρχει λόγος κατάργησή τους.
Ερωτάσθε κ.κ. Υπουργοί
1) Τι προτίθεσθε να πράξετε σχετικά με τους ΤΟΕΒ και ΓΟΕΒ
α) Θα καταργηθούν;
β) Θα συγχωνευτούν;
γ) Θα παραμείνουν σε λειτουργία;
2) Εάν καταργηθούν από ποιόν φορέα θα αναπληρωθεί το έργο τους;»

1 σχόλιο:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗ: ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΣΥΛΛΕΚΤΩΝ ΠΑΛΙ ΛΕΕΙ, ΟΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ.
    ΡΩΤΩ:
    ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ;
    ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ή Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΨΕΜΑΤΑ;
    ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΣΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΚΎΡΙΟ ΤΖΑΜΤΖΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή