Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Υπέκυψε η 23χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον φίλο της



Την τελευταία της πνοή άφησε χθες η 23χρονη, η οποία στις 4 Απριλίου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη Νέα Μάκρη, από τον 25χρονο φίλο της, ο οποίος, σύμφωνα με την αστυνομία, κινείται στον ευρύτερο ακροδεξιό χώρο και είχε συλληφθεί τον περασμένο Ιούνιο, για επίθεση σε προεκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή.
Η κοπέλα, η οποία ήταν σε κώμα, νοσηλευόταν στον Ερυθρό Σταυρό. Οι γονείς δώρισαν τα όργανά της για να σωθούν άλλοι άνθρωποι.
Στις 4 Απριλίου η 23χρονη ξυλοκοπήθηκε έξω από το σπίτι της στη Νέα Μάκρη.
Ο 25χρονος, ο οποίος περιγράφεται ως θηριώδης και σύμφωνα με αναφορές περνάει τη ζωή του στα γυμναστήρια, πήγε στο σπίτι της κοπέλας, την φώναξε να βγει έξω και για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, την ξυλοκόπησε με μανία και της χτύπησε το κεφάλι στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει βαρύτατα. Στη συνέχεια, την έβαλε στο αυτοκίνητο και την πήγε στο σπίτι ενός φίλου του και μαζί την μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό, απ' όπου ειδοποίησε την αδελφή της και αμέσως μετά εξαφανίστηκε.
Την επόμενη μέρα, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στη Δικαιοσύνη η αδελφή της κοπέλας και ο φίλος του δράστη, για ψευδή κατάθεση και υπόθαλψη εγκληματία, επειδή αρχικά δήλωσαν ότι την μετέφεραν οι ίδιοι από το σπίτι της και όχι με τον τρόπο που έγινε στην πραγματικότητα.
Ο 25χρονος αναζητείται ακόμα από την αστυνομία. Σημειώνεται ότι έχει συλληφθεί στο παρελθόν, καθώς πέρυσι τον Ιούνιο, επιτέθηκε προεκλογικά σε περίπτερο του ΚΚΕ στην Αγία Παρασκευή, όπου ξυλοκόπησε άγρια έξι άτομα που βρίσκονταν εκεί, μεταξύ των οποίων και ένας δημοτικός σύμβουλος, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Σχετικό tweet έγραψε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Β' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης:
Ο ΧΑυγιτης που κατηγορείται ότι σκότωσε την 23χρονη,εχει ιστορικό βίας και παραμένει ασύλληπτος. Θα δοθεί η φωτογραφία του στην δημοσιότητα;


enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου