Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

Προσλήψεις στη τοπική αυτοδιοίκηση



4.413 άτομα θα προσληφθούν σε 176 ΟΤΑ σε υπηρεσίες καθαριότητας, φωτισμού, ύδρευσης και άλλες, με βάση τα αιτήματα που υποβλήθηκαν έως 29 Μαρτίου του 2013.

Την πρόσληψη 4.413 ατόμων, σε 176 Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, όπως στην καθαριότητα, περιλαμβάνει Σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης το οποίο υπέγραψε την Μεγάλη Πέμπτη ο υπουργός Εσωτερικών, Ευριπίδης Στυλιανίδης...
Tο σχέδιο θα διαβιβαστεί άμεσα στον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη για συνυπογραφή.

Το σχέδιο αφορά σε υπηρεσίες καθαριότητας, φωτισμού, ύδρευσης και άλλες.

Σύμφωνα με την απόφαση, οι προσλήψεις έγιναν με βάση τα αιτήματα που υποβλήθηκαν έως 29 Μαρτίου του 2013, στο πλαίσιο του προγραμματισμού προσλήψεων του έτους 2013.

Όπως σημειώνεται, το σχέδιο της Κοινής Υπουργικής Απόφασης μετά την υπογραφή από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και την ολοκλήρωση της διαδικασίας έκδοσης της απόφασης με τη συνυπογραφή του υπουργού Οικονομικών, θα ενημερωθούν οι ΟΤΑ για τη διενέργεια της εγκεκριμένης πρόσληψης, με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν.2190/94, όπως ισχύουν, υπό τον έλεγχο του ΑΣΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου