Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε αυξήσεις στους αστυνομικούς



Την ώρα που τα συσσίτια μίσους της Χρυσής Αυγής προκαλούσαν ένταση στην Αθήνα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επισκεπτόταν το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, όπου όμως δεν είπε ούτε λέξη για τα επεισόδια, αλλά έταξε αυξήσεις στους αστυνομικούς και έστειλε ένα σαφές μήνυμα τού πώς αντιλαμβάνεται το «νόμος και τάξη».
Ο πρωθυπουργός είπε στους άνδρες των σωμάτων ασφαλείας:..
«Είμαστε όλοι δίπλα σας. Γιατί γνωρίζουμε το τι τραβάτε. Η ασφάλεια είναι θεμέλιο της Δημοκρατίας, αλλά και προϋπόθεση της ελευθερίας μας»· και υποσχέθηκε ότι, μόλις βελτιωθούν τα πράγματα, υποχρέωση της Πολιτείας είναι να αποκαταστήσει τις θυσίες όλων εκείνων που με ευσυνειδησία έκαναν τον καθήκον τους.
Στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας σχολιάστηκε ιδιαίτερα η επιλογή του κ. Σαμαρά να επισκεφθεί το υπουργείο Δημόσιας Τάξης για τα «χρόνια πολλά» και πολλοί εκτιμούσαν ότι ο Νίκος Δένδιας προφανώς μπορεί να νιώθει ασφαλής για τη θέση του στο ενδεχόμενο ενός ανασχηματισμού. Ο κ. Δένδιας μάλιστα έκανε δώρο στον κ. Σαμαρά ένα ασημένιο δάφνινο στεφάνι «για την προσπάθεια που καταβάλλει για την ανόρθωση της χώρας», όπως είπε.
enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου