Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά μπάσκετ υποδομών των Ικάρων Γιαννιτσών



Την Κυριακή 9  Φεβρουαρίου, στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Π.Μυλοτόπου με πολύ μεγάλη συμμετοχή, ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ υποδομών που διοργάνωσαν  οι  Ίκαροι Γιαννιτσών  και ο Α.Σ. Χορτιάτη.
Σε ένα ζεστό  μπασκετικό περιβάλλον έγιναν οι αγώνες όλων των τμημάτων,σε κλίμα αμοιβαίας αθλητικής άμιλλας και συνεργασίας.Η επιτυχία του τουρνουά  υποδομών ανήκει  στους υπευθύνους προπονητές των  δύο συλλόγων  Σπόντη Νίκο ,Σερέτη Θεολόγο ( Ίκαροι) και Παράδα Κωνσταντίνο και Τσαικο Μιχάλη (Χορτιάτης,) που καθοδήγησαν με την φιλική παρουσία τους τη διοργάνωση, αλλά περισσότερο ανήκει στις αθλήτριες και στους αθλητές όλων των ηλικιών που πήραν μέρος σε αυτό, αλλά και στους γονείς που συμπαραστάθηκαν στα παιδιά τους εμψυχώνοντας τους.

Σπόντης Νίκος: "...Ευχαριστούμε τον Α.Σ. Χορτιάτη και τον προπονητή Παράδα Κωνσταντίνο  για την μαζική συμμετοχή τους στο τουρνουά που διοργανώσαμε και για τις όμορφες μπασκετικές στιγμές που μας χάρισαν τα παιδιά τους, σένα υγιές ανταγωνιστικό περιβάλλον!...Υποσχόμαστε σε ανταπόδωση της επίσκεψής τους σύντομα στον όμορφο Χορτιάτη! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά..."
Σερέτης Θεολόγος:".. Ως" Ικαροι"αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία του τουρνουά και ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους του Α.Σ.Χορτιάτη που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Πρέπει να  ενημερώσουμε ότι την  θα προσπαθούμε, κάθε φορά, για την ακόμα καλύτερη διεξαγωγή των τουρνουά υποδομών. 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες επίσης οφείλουμε σε όλους τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που πήραν μέρος στο τουρνουά και αγωνίστηκαν με πάθος, καθώς και στους γονείς που μόχθησαν για την μεταφορά των αθλητών-τριών, στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε, θυσιάζοντας ένα ακόμα Κυριακάτικο πρωινό προς χάριν των παιδιών τους...Καλή αντάμωση τώρα στον Χορτιάτη!..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου