Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Γιαννιτσά.Έκλεψαν καυσόξυλα αλλά δεν τα χάρηκαν...


Συνελήφθησαν χθες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, δύο άνδρες ηλικίας 24, 48 και μια γυναίκα 42 ετών για κλοπή. Ειδικότερα, στα Γιαννιτσά Πέλλας, οι προαναφερόμενοι κινούμενοι με Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο εισήλθαν στον προαύλιο χώρο επιχείρησης πώλησης καυσόξυλων και αφαίρεσαν ξύλα συνολικού βάρους 200 κιλών, ενώ προκάλεσαν φθορά αξίας 50 Ευρώ. Κατά την είσοδο τους έγιναν αντιληπτοί από περίοικους
και συνελήφθησαν από προστρέξαντες αστυνομικούς.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.
Νωρίτερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 27 ετών, για κλοπή από το Δημοτικό αναψυκτήριο Μελισσίου.
Ειδικότερα, στο Μελίσσι Πέλλας, ο δράστης στις 16/17 Φεβρουαρί αφαίρεσε από το Δημοτικό αναψυκτήριο το χρηματικό ποσό των 1.800 ευρώ, διάφορες ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και διάφορα οινοπνευματώδη ποτά, αναψυκτικά και τρόφιμα συνολικής αξίας 3.000 Ευρώ.
Σε έρευνα της οικίας του 27χρονου βρέθηκε μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, ενώ ο ανωτέρω παρέδωσε μέρος των αφαιρεθέντων ηλεκτρικών συσκευών που είχε επιμελώς κρυμμένες πλησίον οικοπέδου της οικίας του.
Τα ανευρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο κάτοχό τους.
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.



1 σχόλιο:

  1. Όταν έκλεψε καυσόξυλα από μάντρα στα Γιαννιτσά επιφανείς πολίτης, γιατί το κάνατε γαργάρα??? Υπάρχει και σχετική μήνυση από τον ιδιοκτήτη της μάντρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή