Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Mε τις καλύτερες εντυπώσεις γύρισε από το Manchester ο παίκτης του Άρη Αμπελειών.



Μετά από αρκετές μέρες στο Manchester επέστρεψε στις Αμπελιές και στο 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών ο νεαρός ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Τόσιος , γεμάτος από εμπειρίες και άριστες εντυπώσεις από τις ακαδημίες της αγγλικής ομάδας.Ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα των ακαδημιών της Αγγλικής ομάδας, ο Κωνσταντίνος προπονιόταν καθημερινά με άλλα νεαρά ταλέντα απ' όλο τον κόσμο.Οι προπονήσεις γίνονταν στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις της Manchester United ( γήπεδα ποδοσφαίρου με τεράστια ασφάλεια,
σάουνες, γυμναστήρια, ηλεκτρονικά γήπεδα ποδοσφαίρου, ειδικές αίθουσες χαλάρωσης και πολλά άλλα πράγματα που δεν μπορεί να φανταστεί κανείς ειδικά στην περιοχή μας).


Ο νεαρός μαθητής του 3ου Γυμνασίου , ανέφερε ότι για αυτόν οι εμπειρίες ήταν πρωτόγνωρες σε ένα απόλυτο ποδοσφαιρικό περιβάλλον το οποίο τον εντυπωσίασε και αναμένει πότε θα πάει ξανά στην Αγγλία. Σημείωσε επίσης ότι το επίπεδο των ακαδημιών είναι πολύ υψηλό, σε σχέση με την Ελλάδα.

Εντύπωση στον Κωνσταντίνο έκανε επίσης και η τεράστια ασφάλεια που υπάρχει στους χώρους των ακαδημιών. Δεν μπορούσε κανείς να μπει στους χώρους χωρίς να είναι εξουσιοδοτημένος, ούτε και οι ίδιοι οι γονείς, ενώ τις προπονήσεις κανείς μπορεί να τις δει από μακριά, ενώ απαγορεύεται και η φωτογράφιση.
Ο νεαρός Κωνσταντίνος Τόσιος, εάν τελικά επιλεγεί να παρακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα των Ακαδημιών της Manchester United, θα πηγαίνει στην Αγγλία 4 φορές τον χρόνο για προπονήσεις , ενώ θα έρχονται και στην Ελλάδα οι προπονητές της Manchester ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να παρακολουθούν την πρόοδο του.
Στο 3ο Γυμνάσιο που παρακολουθεί τον περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη ,καθώς μετά την ζεστή υποδοχή των συμμαθητών του, γεύτηκε και την αγάπη των καθηγητών του καθώς του ευχήθηκαν ανάλογη συνέχεια με εισαγωγή στην Ακαδημία της λαοφιλούς ομάδας της Αγγλίας. Ακολουθεί μια συνέντευξη που παραχώρησε με την επιστροφή του στην Ελλάδα, στον καθηγητή του Φυσικής Αγωγής, Σερέτη Θεολόγο:

Πως αισθάνθηκες την πρώτη στιγμή που πάτησες το πόδι σου στο Old Trafford?

Ήταν καταπληκτικά! Δεν έχω περάσει καλύτερα!..Αισθάνθηκα δέος!.....

Πιστεύεις πως μπορείς να ανταπεξέλθεις στον "ανταγωνισμό" που υπάρχει μεταξύ των πολλών νεαρών ποδοσφαιριστών, για μια θέση στο ρόστερ της Mancester United?

Ναι, αλλιώς δεν θα ταξίδευα μέχρι εκεί....

Τί ήταν εκείνο που σου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση σ' αυτό το ταξίδι στο όνειρο?

Η επίσκεψη στο Old Trafford, στην μπουτίκ,στο μουσείο της ομάδας καθώς και στις εγκαταστάσεις αλλά και στην πόλη....

Ένιωσες φόβο σε κάποια στιγμή των δοκιμασιών και πότε?

Λίγο πριν το trial ένιωσα ένα μικρό άγχος αλλά από την στιγμή που πάτησα στο γήπεδο τα ξέχασα όλα!....

Σε γέμισε αυτοπεποίθηση αυτή σου η εμπειρία?

Πάρα πολύ, νιώθω πιό σίγουρος για τον εαυτό μου τώρα....

Καλή επιτυχία Κώστα και καλά αποτελέσματα!

Ευχαριστώ πολύ!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου