Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Θρίλερ με την απαγωγή της δημοσιογράφου Θάλειας Χούντα -Τι ζήτησαν οι απαγωγείς




Σε θρίλερ για γερά νεύρα τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση απαγωγής της δημοσιογράφου Θάλειας Χούντα, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από την περασμένη εβδομάδα.Τραγικές στιγμές ζει ο σύζυγός της, γνωστός ποινικολόγος Νίκος Μπούρας ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που μίλησε για τελευταία φορά στην γυναίκα του.Η Θ. Χούντα είχε φύγει από το σπίτι της την περασμένη Παρασκευή, ώστε να παραστεί σε επαγγελματική συνάντηση
ενώ αρκετές ώρες μετά δεν εμφανίστηκε σε ραντεβού για φαγητό που είχε με τον σύζυγό της. Ο ποινικολόγος, έλαβε ένα τηλεφώνημα στο κινητό του από άγνωστο άνδρα, ο οποίος ισχυριζόταν ότι είχε απαγάγει τη γυναίκα του. Αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές και η Ασφάλεια Αττικής ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», το άτομο που τηλεφώνησε στον κ. Μπούρα δεν ζήτησε λύτρα για να ελευθερώσει τη σύζυγό του. Ζήτησε, όμως, να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση της κηδεμονίας των παιδιών του. Μέχρι και χθες δεν είχε διευκρινιστεί αν ο δράστης αναφερόταν σε παιδιά του ποινικολόγου από προηγούμενο γάμο του.
Ωστόσο, οι έρευνες εστιάζονται στο οικείο περιβάλλον της Θ. Χούντα και του Ν. Μπούρα, ακριβώς επειδή δεν έχουν ζητηθεί χρήματα αλλά και του περίεργου αιτήματος για απόσυρση διεκδίκησης κηδεμονίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου