Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Όταν ο Παπανικολάου «αγάπησε» τον Θεοδωρίδη.



Έχουμε πει κατ’επανάληψη πως στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου θα δούμε «πράματα και …θάματα».Η μάχη στην ρευστή πολιτική σκακιέρα θα ναι σκληρή,θα παίζεται σε βρώμικο γήπεδο και φυσικά θα φέρει πολλές  ανίερες συμμαχίες και κυρίως δυνατές λυκοφιλίες.Μια τέτοια φαίνεται να εξελίσεται τις τελευταίες μέρες παρασκηνιακά και να λαμβάνει σήμερα και επίσημη  φωτογραφική απόδειξη.Έτσι ο διπολικός έρωτας Θεοδωρίδη-Καστερίδη τείνει να εκτραπεί σε ένα πολιτικό «ερωτικό τρίγωνο»
Θεοδωρίδη-Καστερίδη-Παπανικολάου με τον τελευταίο να κάνει επίθεση αγάπης και έρωτα κατά σειρά σε Καστερίδη και Θεοδωρίδη ,φιλοδοξώντας να αποσπάσει ψήφους την δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών όταν Στάμκος και Παπανικολάου όπως όλα δείχνουν θα αναμετρηθούν για την τελική επικράτηση.Έτσι με σχετικό δελτίο τύπου ενημερωνόμαστε πως Θεοδωρίδης και Παπανικολάου τα είπαν «επισήμως» .Βέβαια το τι ακριβώς συζητήθηκε «ανεπισήμως»δεν είναι κάτι δύσκολο να υποτεθεί καθώς όλοι γνωρίζουν τα αισθήματα και τη στάση που τηρεί ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του Απόστολου Τζιτζικώστα απέναντι στον νυν Δήμαρχο Πέλλας κ.Στάμκο.
 Χ.Κ

10 σχόλια:

  1. ΑΣ ΠΑΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΣΤΑΜΚΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΤΟΣΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ?

      Διαγραφή
    2. Παντως γκαλοπ δειχνουν οτι προηγειται ο Σταμκος!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. πεσμου που ειναι το γκαλοπ γιατι στον σωστο δημοτη ενημερωμενο δημοτη αλλα δειχνουν 41 νικολας 37 σταμκος 20 καστεριδης σε δειγμα 3000 κοσμο

      Διαγραφή
    4. Πολυ αξιόπιστο γκαλοπ του Σωστου Δημότη....Φαντάσου ότι έχει υποψήφιο τον Σισκο....Και εσυ βρε ανωνυμε 11:11 έτρεξες να μας πεις τα αποτελέσματα!!!!Αν ισχυουν αυτα που λεει ο Δημοτης προσθεσεις την ΑΝΑΣΑ και τους αναποφάσιστους το120% το έχουμε πιάσει χαλαρα...

      Διαγραφή
  2. ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΙΣΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΡΩΤΑΣ! ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΚΔΟΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ! ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω ποιος είναι ο εκδότης, αλλά ποιος εκδίδετε για μερικά ψηφαλάκια είναι φως φανάρι.

      Διαγραφή
  3. Ποια τρίγωνα ποια τετράγωνα και ποιες διπολικές διαταραχές.
    Αυτοί είναι ικανοί να ξεπουλήσουν και τις μάνες τους στο βωμό της σκοπιμότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για όλα ρε παιδιά έχετε και μια θεωρία συνωμοσίας. Μπράβο!!! Και μετά τα βριλ και τα ελλοχίμ κυρίευσαν την γη

    ΑπάντησηΔιαγραφή