Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Νίκος Παπανικολάου: “Η λασπολογία και η συκοφαντία δεν έχουν όρια”



Διαψεύδω με κατηγορηματικό τρόπο τα όσα άθλια, συκοφαντικά και προβοκατόρικα αναφέρονται στην πρόσφατη ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης «ΑΝΑΣΑ».
Η λασπολογία και η συκοφαντία κατά της «Δημοτικής Ενότητας» δεν έχουν όρια.
Η αδυναμία τους να εκφράσουν λόγο και συνολική πρόταση για τον δήμο Πέλλας οδηγεί την… «συλλογική ηγεσία» της «ΑΝΑΣΑ» στον κατήφορο.
Η εκδηλωμένη ανεπάρκεια να συγκροτήσουν δημοτικό συνδυασμό για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μάη, τους οδηγεί σε προβοκατόρικες και παρασκηνιακές μεθόδους.

Ο πανικός και η σύγχυση τους οδηγεί σε πολιτικό αδιέξοδο και για αυτό έχουν ξεπέσει σε επίπεδο πεζοδρομίου με φθηνό κουτσομπολιό και άθλια ψέματα.
Δεν θα τους ακολουθήσουμε γιατί έχουμε να ασχοληθούμε με πολύ πιο σοβαρά και σημαντικά ζητήματα που αφορούν στο σήμερα και στο αύριο του δήμου Πέλλας.
Αυτοί ας παραμείνουν στο χθες.

Νίκος Παπανικολάου
Επικεφαλής «Δημοτικής Ενότητας»
Υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας

19 σχόλια:

  1. Άθλια, συκοφαντικά και προβοκατόρικα αλλά χρειάστηκε 48 ώρες περισυλλογή για να αποφασίσεις τι θα απαντήσεις. Και επί της ουσίας απάντηση δεν δόθηκε.
    Καταλαβαίνω ότι η αποκάλυψη των παρασκηνιακών σου κινήσεων σε κάνει απαισιόδοξο για την έκβαση των εκλογών. Δεν είναι και τραγικό. Άλλωστε απαισιόδοξος δεν είναι τίποτα περισσότερο, από ένα αισιόδοξο με πείρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ κοιτάξεις τα χέρια σου θα δις την λάσπη κολλημενη ,ειναι η λάσπη που μας πέταξες Νίκο μου τόσο καιρό μας κορόιδεψες στο καλό και να προσεχεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποστομωτική απάντηση. Μπράβο Νικόλα. Η ΑΝΑΣΑ δυστυχώς άρχισε από πολύ νωρίς...να βρωμάει. Κρίμα, γιατί στην δήθεν "συλλογική" ηγεσία της έχει νέους ανθρώπους που θέλουν να εκφράζουν το καινούριο, το φρέσκο, το αύριο. Είναι χειρότεροι από το πιο νοσηρό και γκρίζο παρελθόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ότι δηλαδή εσύ τώρα στην αρχή τους εκτιμούσες και μετά από αυτό έχασες πάσα ιδέα για την ΑΝ.Α.Σ.Α..Σωστά; Εμένα πάλι γιατί μου δίνεις την εντύπωση ότι ανήκεις στην ομάδα του Παπανικολάου που πήγε στην συγκέντρωση της ΑΝΑΣΑ προκειμένου να διαδραματίσεις ρόλο εξασφαλίζοντας κάποιον επικεφαλή που θα ήταν στα μέτρα σας έτσι ώστε να μην σας κάνει ζημιά; Τι είπατε; "Βγάζουμε ένα παιδί που δεν έχει πείρα αυτοδιοικητική και εξασφαλίζουμε στον Παπανικολάου την ηγεμονία στον κεντροαριστερό χώρο". Μόνο που όπως αποδείχτηκε, ο Γιάννης δεν είναι και τόσο του χεριού σας. Ξέρει να βγάζει και αυτός δόντια και να δαγκώνει όσους του παίζουν βρώμικα παιχνίδια. Γιάννη μην μασάς, και πρόγραμμα έχεις και ανθρώπους να σε ακολουθήσουν έχεις κόντρα σε Στάμκο, Παπανικολάου και Καστερίδη που θυμήθηκαν τώρα να το παίξουν όλοι ανεξάρτητοι.

      Διαγραφή
  4. Είπα κι εγώ τέτοιο πράγμα να κάνει ο Νίκος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή κύριε Παπανικολάου λένε ψέμματα οι της ΑΝΑΣΑ;;;;Αυτό θέλετε να μας πείτε;;;Προσέξτε μην εκτεθείτε και πάλι γιατί τώρα είναι που θα μαθευτούν τα καλύτερα.Και ξέρετε μετά δεν θα σας ξεπλένει όχι ο Λουδίας αλλά ούτε ο Αμαζόνιος.Για δείτε τι έρχεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ,ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΕ...ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΗ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σταμάτα ρε Νίκο τα αυτογκόλ.Σήμερα καταγγέλεις ως συκοφάντες και λασπολόγους αυτούς που μέχρι χθες σερνόσουν στις εκδηλώσεις και τα γραφεία τους!!!! Αλήθεια έχει μείνει κανένας λογικός κοντά σου ή την κοπανησαν όλοι προς άλλες κατευθύνσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sths ekdhlwseis re file ths anasa etrexe o stamkos..apo pou eisai apo to akapoulko;;;re eseis oloi eiste dhmotes pellas h zhte sto feggari;;;h apo to vouno katevhkate;;mpa..malon plhromena papagalakia eistai...liga ta psomiasas magkes..oti k na kanete peite to karavhsas empase nera k vouliakse..aftoi th stigmh o papanikolaou eine 5 monades mpwsta giayto treleneste..koitakste na perasete to kaster na pate 2 kyriakh k meta vgazete glwssa..GATAKIA..

      Διαγραφή
    2. Οχι φίλε εσύ είσαι από τα νησιά Σαμόα.Μιλάμε για την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Φιλίππειο όπου ο Νικολάκης του ΠΑΣΟΚ έσπευσε να παρακολουθήσει και να φωτογραφηθεί.Εκτός απο πανικόβλητος είσαι και ξεχασιάρης.

      Διαγραφή
  8. μας κοβουν ολα τα σχολια νικο δεν εχεις αναγκη κανενα εισαι ο δημαρχος που θα νικησει και συντομα θα χασουν καποιοι τον υπνο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Νικος εχει καθαρη συνειδηση.
    Του κουτιου.
    Αχρησιμοποιητη.!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχετε ξεπεράσει και τη μαφια.Διαψεύδουν αυτοί που συμμετείχαν στο αλισβερίσι.Πως είναι δυνατό να πιστεψουμε όσους σαν γατάκια τρέξατε στην αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ;Και μάλιστα όταν κάνετε δύο μέρες να απαντήσετε;Η απάντηση για όλο το βρώμικο παρασκήνιο θα ναι σκληρή και αυτή τη φορά θα πονέσει πραγματικά.Να σαι βέβαιος Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΗΡΕ ΣΧΕΔΟΝ 50 - 50 ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ- ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ -ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ- ΕΚΔΟΤΕΣ- ΠΡ.ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ-ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ-ΤΡΙΒΟΛΟΥΣ-ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ- ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΚΟ {τον γνωστο ερυθρολευκο διατητη}. ΤΩΡΑ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΜΚΟ ??? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ??? Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΑΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΕΙΔΗ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν μπορεί κύριοι της ΑΝΑΣΑ να ασχολείστε άλλο με το τι έκανε ο Παπανικολάου .(δεν μας ενδιαφέρει γιατί έχουμε άποψη πως διοίκησε τον Δήμο)
    Παρουσιάστε επιτέλους συνδυασμό και προχωρήστε μπροστά.Βάλτε στόχους πραγματοποιήσιμους ,εμπνεύστε τους δημότες δίνοντας λύσεις σε απλά και κοντινά προβλήματα των , δείξτε αυτοπεποίθηση ,δυναμισμό , και δημιουργήστε αέρα νίκης.
    Φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. panw apo 20 sxolia kopsate mono simera................kseftlizeste..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σιγά πασοκεμον, σιγα....πολυ φορα πηρες! τη λασπολογια και τα καθεκαστα τα διαδραματησαν δικα σου ατομα. που βγαζεις και ανακοινωσεις κολαφους....σα δε ν τρεπεστε...τελευταια απομηναρια και ξεπληματα της πασοκικης κουλτουρας.....μιλατε κιολας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή