Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Οι υποψήφιοι της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» Ουγγρίνος Αλέκος & Φουνταλής Μιχάλης στο ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΔΕΣΣΑΣ



    
Επίσκεψη στο Μεσημέρι Έδεσσας πραγματοποίησαν ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ουγγρίνος Αλέκος & ο υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας Φουνταλής Μιχάλης μαζί με υποψήφιους συμβούλους της «Λαϊκής Συσπείρωσης»  σε  Περιφέρεια και Δήμο.
     Μίλησαν σε καφενείο στην πλατεία του χωριού και συζήτησαν με τους κατοίκους για τις επικείμενες εκλογικές μάχες για την Ευρωβουλή, την Περιφέρεια Κ.Μακεδονίας & το Δήμο Έδεσσας.

     Ο Αλέκος Ουγγρίνος στάθηκε στην τοποθέτησή του στο ενιαίο των αντιλαϊκών πολιτικών σε όλα τα επίπεδα, και άρα, και στην ανάγκη ενιαίας απάντησης και στις τρείς κάλπες τον Μάη. Αποφασιστικά ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και «Λαϊκή Συσπείρωση» σε Περιφέρεια & Δήμο.

     «Οι κερασοπαραγωγοί του Μεσημερίου και όλων των χωριών της Έδεσσας, που βγήκαν μαζικά στις πρόσφατες αγροτικές κινητοποιήσεις, πρέπει να βγάζουν συμπεράσματα για το ποιες πολιτικές & ποοί πολιτικοί ευθύνονται για τα προβλήματα των μικρομεσαίων αγροτών & κτηνοτρόφων. Πρέπει συνολικά ν’αντιπαλέψουν την ΕΕ & την ΚΑΠ, που τους ξεκληρίζει, που περιορίζει & μειώνει την αγροτοκτηνο-τροφική παραγωγή, που απελευθερώνει τις τιμές των εφοδίων, που δεν αποζημιώνει για ζημιές από όλα τα αίτια, που προωθεί τη συγκέντρωση γης & παραγωγής σε λίγα χέρια».

      Ο Μιχάλης Φουνταλής κάλεσε τους κατοίκους του Μεσημερίου να σταθούν απέναντι στην ανταποδο-τικότητα για τις όποιες παρεχόμενες υπηρεσίες από το Δήμο ( αυξημένα δημοτικά τέλη, τροφεία Παιδι-κών Σταθμών, κολυμβητήριο, κλπ. ), με συναίνεση των εκπροσώπων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Έδεσσας.
      «Από κοινού αποδέχονται ουσιαστικά και δεν αντιδρούν για την μη απόδοση όλων των παράνομα παρακρατηθέντων πόρων από το κεντρικό κράτος στο Δήμο. Προχωρούν στην ιδιωτικοποίηση υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων, λένε ότι αντιδρούν στο ξεπούλημα των εργοστασίων Εδεσσαίου-Άγρα από την ΔΕΗ, ενώ προηγούμενα  ψήφισαν θετικά για την ίδρυση μικρών υδροηλεκτρικών και φωτοβολταϊκών μονάδων στην Έδεσσα και άρα αποδέχτηκαν την είσοδο ιδιωτών στην ενέργεια».    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου