Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Στη “φόρα” οι αποδείξεις για το μισό-μισό θητείας δημάρχου του κ. Παπανικολάου

Όπως αναμενόταν η διάψευση Παπανικολάου που συνοδεύτηκε με ανάλογη δήλωση των πρώην μελών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ που εντάχθηκαν στο συνδιασμό της "Δημοτικής Ενότητας" θα προκαλούσε την αντίδραση του επίσημου ΣΥΡΙΖΑ.Με ανακοίνωσή του ο τελευταίος φέρνει στο φως της δημοσιότητας τα πρακτικά της Γενικής Συνέλευσης της 7ης Μαρτίου 2014 της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών στα οποία όχι μόνο συζητήθηκε η πρόταση για μισό-μισό της θητείας, αλλα όπως αναφέρεται καθαρά, την αποδέχτηκε και ο κ. Παπανικολάου. Ακολουθεί η ανακοίνωσή και το απόσπασμα των πρακτικών:


 Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια ή
Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη (ή τον ψεύτη), αλλά αγαπάει και το νοικοκύρη
(Απάντηση στην ανακοίνωση των πέντε πρώην μελών της Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν συζητήθηκε ποτέ καμιά μοιρασιά δημαρχιακής θητείας για το δήμο Πέλλας»)
Αντιγράφουμε από το πρακτικό της Γενικής Συνέλευσης της 7ης-3-2014 της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών:

ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΚΟΥΤΖΑΜΑΝΗΣ: «… Αγωνιώντας για τη συμμετοχή και παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές κι εφόσον στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν πολλοί φίλοι, κατατέθηκε με δική μου πρωτοβουλία πρόταση συνεργασίας με τον Παπανικολάου, με παρόντα τον ΣΥΡΙΖΑ σε κατάρτιση προγράμματος, όρους ψηφοδελτίου, την ανάληψη μισής θητείας στον Δήμο κ.λπ.. Μετά την άρνηση της Κίνησης (σημείωση: ΑΝ.Α.Σ.Α.) να κατέβει σε οποιονδήποτε διάλογο, ένιωθα τελείως απεγκλωβισμένος από κάθε ηθική υποχρέωση και αποφάσισα την υποψηφιότητά μου στο συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο…».
ΛΑΚΗΣ ΒΕΛΙΓΡΑΔΗΣ: «… Τελευταία προσπάθεια της Σ.Ε. (σημείωση: Συντονιστικής Επιτροπής) αφορούσε στη συνεργασία της ΑΝ.Α.Σ.Α. με την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ με σκοπό την ανατροπή. Την ίδια μέρα συναντηθήκαμε με τον Παπανικολάου, ο οποίος δέχθηκε τη συνδιαμόρφωση προγράμματος, κατάρτισης ψηφοδελτίου, ανάληψη μισής θητείας με επικεφαλής μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Είχαμε απόρριψη από ΑΝ.Α.Σ.Α….».
Για να μην υπάρξει δε οποιαδήποτε υπόνοια ότι είναι πιθανόν να αλλοιώθηκαν τα όσα είπαν τα δύο πρώην μέλη της Σ.Ε. από συντρόφους που … λένε «κατινιές», διευκρινίζουμε ότι το πρακτικό συντάχθηκε και υπογράφτηκε από το τρίτο μέλος της ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ και καταχωρίστηκε στο βιβλίο πρακτικών με Α.Π. 179/11-3-2014 από το τέταρτο μέλος ΑΛΕΞΗ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ.

Με πραγματική θλίψη
Η Συντονιστική Επιτροπή
της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γιαννιτσών

20 σχόλια:

  1. Ό,τι του φανεί είστε εκεί στο συριζα. Θέλετε και κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πω πω ξεφτιλα ο παπ........ρομπα ξεκουμπωτη για να δω πως θα το μαζεψει τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε πνιγείτε όλοι μαζί ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ κλπ. Ανόητοι άνθρωποι που ενοχλείτε την νοημοσύνη των πολιτών της Πέλλας. Θα το λάβετε κατάλληλα και οι δυο. Ετοιμαστείτε σας έρχεται. Σκουλήκια....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεγυμνώθηκε η ΑΝΑΣΑ. Άλλα κατήγγειλε η -δήθεν- συλλογική ηγεσία της και άλλα αναφέρονται στα πρακτικά. Που αναφέρεται ότι ο Παπανικολάου πρότεινε συμφωνία; Όσο και να προσπαθούν η λάσπη δεν πιάνει στον Παπανικολάου γιατί απλά είναι καθαρός (και νικητής των εκλογών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο ανεξάρτητος παπ καθισε σε κομματικά γραφεία και διαπραγματευοταν και αυτό δεν διαψεύδει κανείς

      Διαγραφή
    2. Την ίδια μέρα συναντηθήκαμε με τον Παπανικολάου, ο οποίος δέχθηκε τη συνδιαμόρφωση προγράμματος, κατάρτισης ψηφοδελτίου, ανάληψη μισής θητείας με επικεφαλής μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Είχαμε απόρριψη από ΑΝ.Α.Σ.Α….».
      Μία συμφωνία προϋποθέτει την αποδοχή των όρων της από δύο μέρη.
      Στην συγκεκριμένη περίπτωση η μία πλευρά αποδέχεται και η άλλη απορρίπτει.
      Εσύ ποιος θεωρείς λογικό να έκανε την πρόταση, αυτός που την απορρίπτει ή αυτός που την αποδέχεται;

      Διαγραφή
    3. Μη βιαζεσαι............................ γιατι θα εκπλαγεις με τη συνεχεια.

      Διαγραφή
  5. Στην «Δημοτική Ενότητα» προεξάρχοντος του επικεφαλή κυρίου Παπανικολάου έχουν ξεπεράσει τους κατ επάγγελμα ψεύτες.
    Έχουν προχωρήσει στο επίπεδο η διάψευση να θεωρείτε μορφή τέχνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατα-Κατα-Καταρρέω …κι άλλο πλέον δεν μπορώ
      Θα ερωτευτώ τον Παπαντρέο, τον Ποπάυ, τον Ζορρό
      Και δεν ξαναγαπάω θηλυκό.

      Γεια σου Νικόλα Άσιμε καλιτεχνάρα

      Διαγραφή
  6. Μα κανένας δε μου φταίει
    για το χάλι μου
    σπάσιμο θέλει το κεφάλι μου.

    Νίκος Παπανικολάοϋ: Αυτοκριτική σελίδα 2014

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ.
    Ο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MEGA, ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ
    ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΣΑΚΗ ΜΠΟΥΛΑ, ΣΤΑ ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟΥ 50-50.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ....κΥΡΙΕ ΚΕΛΕΣΙΔΗ ΝΟΜΙΖΩ ΩΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φτιαξτε τοπικη πασοκ αν θελετε....χαχαχαχα!

      Διαγραφή
  9. Γιαννης κεντρο πολης10 Απριλίου 2014 στις 5:06 μ.μ.

    Νικο ελα παραδεξου το....απο τη μια μ@#$^ια στην αλλη πεφτεις.Πιο πολυ ομως με πειραξε που καθισες στο ιδιο τραπεζι μ'αυτους που μεχρι περσι εβριζες.Και δες τι επαθες μ'ολους τους απιθανους που χεις γυρω σου.Κριμα θα ξανακανεις τον Σταμκο δημαρχο.Θεμη να ετοιμάζεσαι αγορι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έμενα δεν με πείραξε που έκατσε στο ίδιο τραπέζι με αυτούς , με πειραζει που συνεχίσει να ψευδεται , ντρεπομαι να συνεχίσω να λέω ότι θα ψηφίσω τον Παπανικολάου ,ντρεπομαι ειλικρινα ντρεπομαι, άσε που οι φιλοι και γνωστή μας έχουν στο ψιλό γαζί , δυστυχώς πίστεψα σε ψεύτη άνθρωπο, ο ψευτης και ο κλεφτης τον πρώτο χρόνο χαίρετε , ΝΙΚΟ

      Διαγραφή
  10. τα αυτια τα δικα σου να τραβηξουν γιατι πολλα μας ταπες προσεξε τα ψεματα σου


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΚΑΛΑ ΜΑΓΚΑ.ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΩΡΑ ΗΤΘΑΤΕ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ (ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ?) ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ?ΓΑΤΑΚΙ ΗΡΕΜΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ...ΦΙΛΑΚΙΑ.

      Διαγραφή
    2. το καλσον σου προσεχε μόνο, να μη σκιστει

      Διαγραφή
  11. ΡΕ ΤΟΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΤΣΑ....ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΣΗ-ΜΙΣΗ ΘΗΤΕΙΑ !!!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. AΥΡΙΟ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΦΥΣΕΚΗΔΕΣ11 Απριλίου 2014 στις 1:18 π.μ.

    ΞΕΡΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ "ΒΑΡΑΙΝΕΙ". ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΜΚΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΙΑ 50-50. ΤΟΝ ΚΑΣΤΕΡ ΤΟΥ ΕΤΑΞΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΩΣ ΚΗΠΟΥΡΟ 'Η ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΚΡ.ΒΡΥΣΗΣ. ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΕ ΣΤΑΥΡΙΔΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή