Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Πέλλα: Μάνα και γιος συνελήφθησαν για απάτη



Συνολικά 8 άτομα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας για διάφορα αδικήματα σε Πέλλα, Σέρρες, Κιλκίς, Χαλκιδική και Γιαννιτσά. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας 33χρονης και του 17χρονου γιου της που κατηγορούνται για απάτη.Χθες το πρωί μάλιστα διαπιστώθηκε ότι ο ανήλικος ζητούσε οικονομική βοήθεια πουλώντας μικροαντικείμενα σε διερχόμενους πολίτες, προσποιούμενος άτομο με προβλήματα υγείας προκαλώντας τον οίκτο τους με σκοπό την απόκτηση «εύκολου»
χρήματος, υποδεικνύοντας πιστοποιητικό προβλήματος υγείας από δημόσιο νοσοκομείο, το οποίο από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ανήκε σε συγγενικό του πρόσωπο.
Επίσης από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι δρούσε κατ’ εντολή της 33χρονης μητέρας του, η οποία εντοπίστηκε αργότερα την ίδια μέρα στην Έδεσσα και συνελήφθη. Στην κατοχή του ανήλικου βρέθηκε και κατασχέθηκε το προαναφερόμενο πιστοποιητικό υγείας και μία τσάντα που περιείχε μικροαντικείμενα (στυλό, μαρκαδόρους, κα).
Παράλληλα, το μεσημέρι στις Σέρρες, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 36χρονος για κλοπή, καθώς διαπιστώθηκε να μεταφέρει ένα ηλεκτρικό εργαλείο του οποίου την κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Από την έρευνα προέκυψε ότι το είχε αφαιρέσει νωρίτερα της ίδιας μέρας από αποθήκη 40χρονου ημεδαπού στις Σέρρες. 
Προχθές το βράδυ, στην Εθνική Οδό Αθηνών - Ευζώνων στο Κιλκίς συνελήθφη 27χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία. Διαπιστώθηκε να μεταφέρει με όχημα 2 υπηκόους Ιράκ, οι οποίοι είχαν παραβιάσει περιοριστικό όρο, της μη μετάβασής τους στο Νομό Κιλκίς. Επιπλέον στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 ναρκωτικά δισκία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου