Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Την παραίτησή τους από υποψήφιοι για τις εκλογές του Επιμελητηρίου κατέθεσαν με επιστολή τους προς την εκλογική επιτροπή 15 μέλη


Σε όσους εξακολουθούν να αγνοούν και να παραμερίζουν την νόμιμη βούληση και επιθυμία της πλειοψηφίας της βάσης των μελών του Επιμελητηρίου Πέλλας, η απάντηση είναι μία: Όλοι οι παρακάτω υπογράφοντες και δηλούντες αποσύρουμε την υποψηφιότητά μας από τις εκλογές του Επιμελητηρίου Πέλλας της 27 και 28-11 -2011 και παραιτούμαστε από την συμμετοχή μας σε αυτές ως υποψήφιοι.

Ζητάμε από την Εκλογική Επιτροπή των εκλογών να μην μας ανακηρύξει υποψήφιους και να αποσύρει τα ονόματά μας από τις λίστες και τα ψηφοδέλτια υποψηφίων.
Δηλώνουμε επίσης ότι δεν θα συμμετάσχουμε στις ανωτέρω εκλογές...

...ούτε ως εκλογείς. Επιφυλασσόμαστε να δημοσιοποιήσουμε με νεότερη ανακοίνωσή μας όλα όσα διαδραματίσθηκαν, καθώς και για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μας.-

ΟΙ ΔΗΛΟΥΝΤΕΣ:

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
1. Διαμαντίδης Παναγιώτης
2. Ζωγράφος Νικόλαος
3. Θωμαϊδης Νικόλαος
4. Παπαδόπουλος Αλέξανδρος
5. Σαραφούδης Παναγιώτης
6. Στόϊκος Στέλιος

ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
1. Αναστασιάδης Γεώργιος
2. Επιτροπάκης Αθανάσιος
3. Παπαδόπουλος Χρήστος
4. Τούρος Πέτρος
5. Τσιτιρίδης Σπύρος
6. Γεωργαλάς Αργύριος

ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
1. Κεχαγιάς Ιωάννης
2. Πανίδης Αβραάμ
3. Χρυσίδης Γεώργιος

3 σχόλια:

  1. Ετσι είναι οταν εισαι 25 χρονια Προεδρος στο Επιμελητηριο, νομιζεις οτι ειναι μαγαζακι σου και μπορεις να καταργεις Νομους, αποφασεις, εγκυκλίους κλπ. Είχα επικοινωνια με πολλους απο τους παραιτηθεντες και μου ειπαν οτι ζητανε το αυτονοητο και νομιμο ταυτοχρονα (μια και το λέει ρητα ο εκλογικος κανονισμος) δηλ. να μπει και μια καλπη στα Γιαννιτσα που ειναι με διαφορα η μεγαλυτερη Πόλη του Νομου και εχει το 54% των επιχειρησεων του Νομου οπως γινεται σε 20 και πλεον Νομους της Ελλαδας. Ο επι χρόνια Αυτοκράτορας του επιμελητηριου ο οποιος ελεγχει και την Εκλογικη επιτροπη απολυτα απεριψε ολες τις ενστασεις που εγιναν χωρις βασιμη δικαιολογια. Και τα χειροτερα ερχονται !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο εκλογικός κανονισμός λέει ρητά, μία κάλπη στην πρωτεύουσα του νομού. Ποιο ακριβώς σημείο δεν κατάλαβες εσύ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει απολυτο δίκιο ο 6:42,μαλλον εσυ δεν τον εχεις διαβασει καλα.
    Στην παραγραφο 4 λεει ξεκαθαρα οτι καλπη μπορει να μπει και σε αλλο σημειο περαν της εδρας του Επιμελητηριου οπως ακριβως κανουν 20 και πλεον Επιμελητηρια σε ολη την Ελλαδα. Δες Χαλκιδικη, Πιερια, Λακωνια, Αχαια, Ευβοια κλπ.

    4. Οι εκλογες μπορουν να διενεργουνται και σε αλλο χωρο εκτος του καταστηματος του Επιμελητηριου, η και εκτος της εδρας του.
    (ΠΡΟΣΘ. ΠΑΡ. 4 ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡ.2 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 1 ΤΟΥ Π.Δ. 193/97 - ΦΕΚ 155 Α΄)

    Δες το και πες μας εσυ ποιο σημειο δεν καταλαβες καλα γιατι μαλλον λαθος κανονισμο διαβαζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή