Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Τι έγραψε ο δικτυακός τύπος για την νέα επιτυχία της Αναγέννησης


Η νέα μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία της ομάδας των Γιαννιτσών επί των Ψαχνών με σκορ 2-1 έφερε ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό στις τάξεις των φιλάθλων της Αναγέννησης. Διαβάστε τι έγραψε ο δικτυακός τύπος για την αναμέτρηση...


«Μαγική» εικόνα στα Ψαχνά και τρία στα τρία! (gazzetta.gr)


Στα Ψαχνά ο Ηρακλής ήταν πολύ καλός, οι παίκτες του έχασαν απίστευτες ευκαιρίες, όμως τα Γιαννιτσά κατάφεραν να φύγουν με έναν βαθμό και να διατηρήσουν το αήττητο στην κατηγορία. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και έχασαν καταπληκτικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας επιβάλει πλήρως τον ρυθμό τους. Αφού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν για τα αποδυτήρια με το μηδέν, ευτύχισαν να πάρουν το προβάδισμα στην πρώτη τους ευκαιρία στο παιχνίδι! Τη στιγμή που οι παίκτες του Ηρακλή πίεζαν για το γκολ και ο Σέγκο έχασε το... άχαστο, οι φιλοξενούμενοι με τον Παπαδόπουλο άνοιξαν το σκορ στο 59'! Οι γηπεδούχοι συνέχιζαν να πιέζουν και να ψάχνουν το γκολ, έφτασαν στην ισοφάριση στο 71' με σουτ του Ντελέκου, όμως το «έμφραγμα» για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία, ολοκληρώθηκε στο 84', όταν ο Κιζιρίδης έκανε το τελικό 2-1! Τα Γιαννιτσά έκαναν το τρία στα τρία, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν με την πίκρα της εξαιρετικής εμφάνισης και της ήττας.

Τρελαίνουν κόσμο τα Γιαννιτσά (contra.gr)
Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι άνθρωποι της Αναγέννησης.
Κόντρα στη ροή του αγώνα, η ομάδα των Γιαννιτσών "απέδρασε" από τα Ψαχνά και έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας την Βέροια.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 59' με τον Παπαδόπουλο, όμως, η εξέλιξη του ματς φάνηκε ότι ευνοεί τον Ηρακλή, καθώς αφενός ο Ντελέκος ισοφάρισε στο 71' και αφετέρου ο Μπέκας αποβλήθηκε στο 76'.
Εν τέλει, η ομάδα που πανηγύρισε ήταν η Αναγέννηση με γκολ που σημείωσε ο Κυζιρίδης στο 85'.

Μεγάλες νίκες για Πανσερραϊκό και Γιαννιτσά (naftemporiki.gr)
Πανσερραϊκός και Γιαννιτσά ήταν οι μεγάλοι νικητές του «πρώτου πιάτου» της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής.
Η ομάδα των Σερρών επιβλήθηκε 3-1 της Επανομής κι έκανε το δύο στα δύο, ενώ η Αναγέννηση με το 2-1 επί του Ηρακλή Ψαχνών πέτυχε την 3η διαδοχική νίκη της και μάλιστα, όλες εκτός έδρας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου