Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

Η απάντηση της κ. Μπακογιάννη για το 1 εκ. ευρώ του συζύγου της

Άμεση ήταν η απάντηση της κ. Ντόρα Μπακογιάννη σχετικά με την αποκάλυψη ότι ο σύζυγός της κ. Ισίδωρος Κούβελος ήταν αυτός ο οποίος φέρεται να έβγαλε το προηγούμενο διάστημα από την χώρα ένα εκατομμύριο ευρώ. Σε δήλωση την οποία έκανε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας μεταξύ άλλων τονίζει ότι το ποσό προέρχεται από πώληση  μετοχών στις ΗΠΑ και το οποίο μέσο της Ελλάδας προορίζεται για αγορά πλοίου και ότι αποτελεί μία απολύτος νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα. Επίσης κάνει λόγο για προσπάθεια σπίλωσης του ονόματός της.

Ολόκληρη η δήλωση της κ. Μπακογιάννη έχει ως εξής:..


"Δέχτηκα τηλεφώνημα από τον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Ευάγγελο Αργύρη ο οποίος με ρώτησε για ένα έμβασμα
του συζύγου μου στο εξωτερικό τον Μάρτιο του 2011.  Το ποσό αυτό προέρχεται από πώληση μετοχών στις ΗΠΑ το οποίο έπρεπε να περάσει από την Ελλάδα.  Το ποσό αυτό προορίζεται για αγορά πλοίου και αποτελεί μία απολύτως νόμιμη επιχειρηματική δραστηριότητα του συζύγου μου".
Κάποιοι ανεύθυνα προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομά μου θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κρύψουν όσους έβγαλαν χρήματα στο εξωτερικό. Προφανώς κινήσεις σαν αυτές να έχουν να κάνουν και με όσα έχω καταγγείλει το τελευταίο διάστημα γύρο από τις χρηματοδοτήσεις των κομμάτων”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου