Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Της "κακομοίρας" έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας.

Διαπληκτισμοί, εντάσεις, προσβολές,αερολογίες και αμπελοφιλοσοφίες αλλά και  καθόλου ουσία είχε το χθεσινό συμβούλιο στο Δήμο Πέλλας.

Οι αντεγκλήσεις μεταξύ των μελών της πλειοψηφίας με συγκεκριμένους της μειοψηφίας άρχισαν από πολύ νωρίς, σε μια συνεδρίαση που θα μείνει στην ιστορία ως από τις χειρότερες που έχουν καταγραφεί.

Η εμφανής αδυναμία του Προεδρείου να διαχειριστεί  σωστά τη συζήτηση έφερε μεγάλη αναστάτωση σε θέματα που λογικά...

... θα έπρεπε να περάσουν με σχετική ευκολία.Αντ’αυτού ο Πρόεδρος του ΔΣ με παντελώς άστοχες επιλογές και παρεμβάσεις όχι μόνο απέτρεψε αλλά στην ουσία τροφοδότησε θλιβερά λεκτικά επεισόδια που προσβάλλουν το θεσμό και σκορπούν απογοήτευση στους υποστηρικτές του συνδυασμού του κ.Στάμκου.
Από την άλλη η αντιπολίτευση αρκέστηκε σε έναν ακατάσχετο λαϊκισμό προβάλλοντας επιδιώκοντας να βγει από το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει την τελευταία περίοδο.
Σταθερή αξία στις συνεδριάσεις η συντριπτική πλειοψηφία των «βουβών» συμβούλων συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης ,καθώς για μια ακόμη φορά περιορίστηκαν στον «ελαφρύ ύπνο» του θεατή χωρίς κανείς τους να επιχειρήσει να διαμαρτυρηθεί για τα όσα ευτράπελα συνέβαιναν επί ώρες.

4 σχόλια:

  1. Η ταφόπλακα του Γρηγόρη είναι οι συνεργάτες του.Ο Πασσαλής δε λεει να κατέβει απο το καλάμικαι κάνει τη μια πατάτα πίσω απο την άλλη, ο Ανδρεάδης είναι πολιτικό σκεπάρνι-ανεπίδεκτος μαθήσεως-,ο πόντιος ο Σωκράτης μόνο μαγκιες και απο μέσα άδειος και κουτοπόνηρος.Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. taaaaaaaaaki.......sssssssoreeeeeoooooos!!!alla stou kufu tin porta oso theleis bronta!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Einai gia klamata oloi tous ki pio poli aytos o proedros.einai poli xorikos kai to pezei kai megalos.ton xeftelise o kriobrisiotis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάντε τον ντάμιαλη αντιδήμαρχο ρεεεεε.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή