Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Καταγγελία για φθορά δημοτικής περιουσίας στα Εσώβαλτα από δημοτικούς συμβούλους

Την καταγγελία η οποία ακολουθεί λάβαμε λίγο πριν προφανώς από κάτοικο ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρεται σε φθορά δημοτικής περιουσίας η οποία προκλήθηκε από δημοτικούς συμβούλους. Στα πλαίσια του βήματος του οποίου παραχωρούμε στους πολίτες της Πέλλας προχωρούμε στη δημοσίευσή της αν και θα θέλαμε αν μπορούσε να γινόταν λίγο πιο συγκεκριμένος ή ακόμα καλύτερα να μας έστελνε κάποια φωτογραφία του χώρου που προκλήθηκε η φθορά

Ακολουθεί η καταγγελία όπως ακριβώς την λάβαμε:..


«Πόλος έλξης τα Εσώβαλτα για τους βραδινούς επισκέπτες. Ειδικά για τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης του Δήμου Πέλλας. Κάποιους κάτι τους φταίει, αλλιώς δεν εξηγείται να ξηλώνεις Παρασκευή βράδυ δημοτική περιουσία και όχι μόνο. Εντάξει δεν αντιλέγω, μια κάποια δικαιολογία είναι και το ποτό, αλλά φτάνεις σε τέτοιο σημείο, ξεπερνώντας το κάθε όριο και καταστρέφοντας ότι βρεθεί στο διάβα σου;; Απαράδεκτος. Αν μάλιστα είσαι και δημόσιο πρόσωπο εκλεγμένο μέλος της αντιπολίτευσης. Αίσχος! Ήθελες να γίνεις και Δήμαρχος..κακομοίρη μου...Μήπως τελικά να ευγνωμονούμε τον Ραγκούση για τον Καλλικράτη...»

2 σχόλια:

  1. Αν την ξύλωνε Σάββατο, θα ήταν όλα οκ δηλαδή;

    *Πέλλα Δώθε όχι μόνο η καταγγελία είναι ανώνυμη, όχι μόνο δεν περιγράφει ουσιωδώς το καταγγελόμενο γεγονός, αλλά ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα. Θεωρώ υπερβολή την δημοσίευση αυτού του κειμένου από το αξιόλογο ιστολόγιο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως ένα σημείο θεωρούμε την παρατήρησή σας εύστοχη, ωστόσο όμως θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, στο “Πέλλα Δώθε” είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα πλήρη στοιχεία του καταγγέλλοντα και σε περίπτωση που κάποιος νιώσει ότι θίγεται προσωπικά να προχωρήσουμε στην αποκάλυψή τους. Από την στιγμή όμως που δεν κατονομάζει επώνυμα, θεωρήσαμε ότι μπορούμε να αναδείξουμε ένα περιστατικό το οποίο «μπορεί» και να κρύβει κάποια αλήθεια. Απεναντίας, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα δικά σας στοιχεία όπου μιλάτε για ένα περιστατικό το οποίο μπορεί και να μην υφίσταται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή