Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Με ενθουσιασμό αλλά και ελλείψεις η Αναγέννηση στην Καλλιθέα

Με σημαντικές ελλείψεις αναγκάστηκε να ταξιδέψει η Αναγέννηση Γιαννιτσών στην Αθήνα προκειμένου να αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή την ομάδα της Καλλιθέας στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής.
Η ομάδα του Σπύρου Μπαξεβάνου με όπλο την ανεβασμένη ψυχολογία των παιχτών του από την ανατροπή της τελευταίας αναμέτρησης με την ομάδα του Πανθρακικού, θέλει να κλείσει με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο τον ομολογουμένως και βάση συγκομιδής βαθμών πρώτο γύρο στοχεύοντας σε νίκη ή ακόμα και σε ισοπαλία. Το έργο ωστόσο του Γιαννιτσώτη τεχνικού...

... μόνο εύκολο δεν πρόκειται να είναι  καθώς πέρα των τιμωρημένων Γιόνδη και Τέλλου, θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του Αποστολίδη ο οποίος όπως φαίνετε δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Αμφίβολη επίσης θα είναι και η συμμετοχή των Κυζιρίδη, Σερέτη οι οποίοι αν και συμπεριελήφθησαν στην αποστολή θα κριθεί αύριο αν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν.
Πέρα όμως των ελλείψεων υπάρχουν και ευχάριστα νέα για τον Σπύρο Μπαξεβάνο καθώς θα έχει και πάλι στην διάθεσή του τους Ιορδανίδη και Μπέκα.
Έτσι η αποστολή των Γιαννιτσών αποτελείτε από τους: Αποστόλου, Παπαδόπουλος Γ., Σερέτης, Σπαθάρας, Τσικνίδης, Στεργίδης, Ιορδανίδης Γ, Beka, Καρπούζης, Κυζιρίδης, Ντατίδης, Μπαξεβάνος,Τζεβελέκης, Καραογλανίδης, Στεφανίδης, Χατζόγλου, Μυλωνάς, Τσίλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου