Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Μαθητές του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών στην Αριδαία.



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση απολογισμού των δράσεων των σχολείων για τα 100 χρόνια ελευθερίας που διοργάνωσε η ΔΔΕ Πέλλας την Πέμπτη 14-2-2013. Ο απολογισμός των δράσεων που σύντομα και περιεκτικά αναφέρθηκαν από το Δ/ντή Δ/θμιας Εκπ/σης κ. Κούγκα Κων/νο εμπλουτίστηκε και ζωντάνεψε με τη συμμετοχή μαθητών από όλο το νομό που παρουσίασαν ενδεικτικές δράσεις τους στο Ξενιτίδειο Πολιτιστικό Κέντρο και παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια στο Γυμναστήριο της Αριδαίας, μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Γιαννιτσών συγχαίρει θερμά τις μαθήτριες και τους μαθητές του Σχολείου – Ανδρεάδου Ναζή, Πασχούδη Κυριακή,Σκόντα Αναστασία, Δεβετζάκη Ροδή, Πατσάνη Ζωή, Δημητρίου Άρτεμις, Βελκοπούλου Ελπίδα,
Παπαδοπούλου Πασχαλίνα, Κοσμίδου Τατιάνα, Λαζίδου Σοφία, Καραφωτάκη Κυριακή, Σειρηνάκη Κωνσταντίνα, Κοσμίδης Κυριάκος, Δαντσάκης Κωνσταντίνος, Δήμκου Άννα - που συμμετείχαν με προθυμία και παρουσίασαν άριστα στο Ξενιτίδειο τη δράση τους με τίτλο «1912-2012: Από τα Μουσεία της Πέλλας στο Φως του Κόσμου». Μέσα από μια ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη σύνθεση εικόνας, λόγου και μουσικής τα παιδιά μας ταξίδεψαν από το χθες ως το σήμερα, εστιάζοντας στα μνημεία και την Ιστορία του τόπου μας, προβάλλοντας τους προβληματισμούς τους , οραματιζόμενοι το αύριο. Για τη σύντομη αυτή 15λεπτη παρουσίαση της δράσης, χρειάστηκαν πολλές ώρες δουλειάς και συναντήσεων με τις υπεύθυνες καθηγήτριες της δράσης κ. Δέσποινα Ευφραιμίδου και κ. Μελίνα Αλμπάνη, τις οποίες ευχαριστούμε θερμά.
Τέλος, ευχαριστούμε για την ενθάρρυνση και τη διευκόλυνση του εγχειρήματος τη Δ/ντρια του σχολείου μας κ. Ελένη Πισμίση καθώς και τους Δ/ντές του 1ου ΓΕΛ κ. Γιώργο Κετικίδη και 3ου ΓΕΛ κ. Γιώργο Δημητρίου για την καλή συνεργασία, αφού οι μαθητές της ομάδας που εργάστηκαν πέρυσι στο 3ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών φέτος φοιτούν στην Α΄Λυκείου των αντίστοιχων Σχολείων. Τέτοιες δημιουργικές δράσεις των μαθητών μας γεμίζουν υπερηφάνεια για τα παιδιά μας και αισιοδοξία για το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου