Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Λευκή ισοπαλία για την Αναγέννηση με τον Φωκικό


 Λύσεις στην επίθεση καλείτε να βρει άμεσα ο Σάββας Κωφίδης

Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι παρακολούθησαν οι λιγοστοί φίλοι της ομάδας της Αναγέννησης με την ομάδα των Γιαννιτσών να παραχωρεί λευκή ισοπαλία στην ομάδα του Φωκικού.
Οι παίχτες των δύο ομάδων θα έλεγε κανείς πως έκαναν «αγγαρεία» καθώς οι φάσεις οι οποίες δημιουργήθηκαν μπροστά στις εστίες ήταν μετρημένες και αυτές που δεν θα τις χαρακτηρίζαμε ως κλασικές.
Από ένα σουτ των Καρπαθάκη στο 22’ και του Άρτσε 5’ λεπτά αργότερα για λογαριασμό των γηπεδούχων, ήταν οι φάσεις που θα λέγαμε ότι ξεχώρισαν στο πρώτο μέρος με τα σουτ και των δύο ωστόσο να καταλήγουν άουτ...

Στο 47’ σε μια κεφαλιά του Σαμαρόπουλου ο Γεωργίου θα μπλοκάρει την μπάλα κρατώντας το 0-0 για την ομάδα του.
Στο 75’ οι γηπεδούχοι θα διαμαρτυρηθούν καθώς υποστηρίζουν ότι το σουτ του Άρτσε σταμάτησε σε χέρι αμυντικού με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 81’ θα έχουμε την πρώτη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με το Γκομέζ να βρίσκει με σουτ την εστία αλλά ο Λαμπάκης να διώχνει σε κόρνερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αναγέννηση Γιαννιτσών (Σάββας Κωφίδης): Λαμπάκης, Σιδηρόπουλος, Καρλόπουλος, Βλαχόπουλος(71΄Χαρμάνας), Σερέτης, Γκαρακλίδης, Καρπαθάκης(46΄ Χατζόγλου), Άρτσε88΄Αντρεϊνη), Καπνίδης, Τσιάμης, Σαμαρόπουλος.
Φωκικός (Πέτρος Δημητρίου): Γεωργίου, Νάστος, Γκόμεζ, Ταμπάκης, Αλμπέρτο, Κωστολόπουλος, Ερικ, Αργύρος, Παπαζούδης, Μαρτίνος, Χαλούλος.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μαλουτάς (Ημαθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Κουρέντας, Νιώτη (Τρικάλων)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: -Παπαζούδης 12΄, Χαλούλος 55΄, Αλμπέρτο 65΄
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου