Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Δάνης Τζαμτζής:Λύθηκε το θέμα με το Ωδείο Γιαννιτσών.



Ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής ενημερώνει ότι λύνεται το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί τόσο στο Ωδείο της Έδεσσας όσο και στο Ωδείο των Γιαννιτσών. Πληροφορούμενος ο κ. Τζαμτζής το πρόβλημα που είχε προκύψει πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και κατόπιν συνεχών προσωπικών παρεμβάσεων, τόσο στο Υπουργείο Εσωτερικών, όσο και στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και στο Υπουργείο Οικονομικών, σήμερα ενημέρωσε μέσω του πολιτικού του γραφείου τους ενδιαφερόμενους Δήμους & τους Δημάρχους αυτών,  με  αποστολή της απόφασης του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με την έγκριση των προσλήψεων. Σύμφωνα με
τις επαφές που είχε σήμερα ο κ. Τζαμτζής η διαδικασία ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα και στη συνέχεια οι Δήμοι θα μπορούν να αναρτήσουν πρόσκληση ενδιαφέροντος για τους ενδιαφερόμενους ώστε να υποβάλλουν αιτήσεις τους.

3 σχόλια:

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΑ ΩΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΑΝΗ, ΑΣΕ!!! ΜΑΣ ΕΠΕΙΣΕΣ, ΜΟΛΙΣ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΤΡΕΞΕ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ "ΗΞΕΡΕΣ" ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ;;; ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΩΔΕΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΝ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φιλε μου κανεις λα8ος για τον Κ.δανη..μακαρι η χωρα μας να ειχε αλλους 299 σαν κ αυτον..εχει περασει τοσα νομοσχεδια..εχει κα8ημερινο λογο στη βουλη που αναδυκνιει τα προβληματα του νομου μας..νοιαζεται οσο κανενας αλλος για εμας κ ολα αυτα μονο ενας κ μοναδικος..ο δανης..αυτα φιλε..καταλαβες..πλακα κανω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή