Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Σκληρή ανακοίνωση των Καθηγητών κατά των βουλευτών Πέλλας



Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα
Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας

Καταγγέλλει

τη στάση των βουλευτών του νομού Πέλλας, οι οποίοι στήριξαν το απαράδεκτο και απάνθρωπο νομοσχέδιο που αφορά στη διαθεσιμότητα και στις απολύσεις μας.


Θεωρούσαμε δυστυχώς ως αυτονόητη τη συμπαράσταση και τη στήριξή τους προς εμάς που αντιπροσωπεύουν και όχι την στήριξη ενός αντιλαϊκού και επαίσχυντου νομοσχεδίου που οδηγεί 2500 οικογένειες στην ανεργία, στη φτώχεια και στην απελπισία.

Ουσιαστικά αυτή η στάση αποτελεί μορφή βανδαλισμού εναντίον της στοιχειώδους αξιοπρέπειάς μας και καταστρέφει την ποιότητα ζωής μας που με κόπο και αγώνα έχουμε διαμορφώσει για μας και τις οικογένειές μας.

Η υπόσχεση ότι θα μας επαναπροσλάβουν ως ωρομίσθιους με τριτοκοσμικούς μισθούς πείνας μάλλον μας κάνει να μειδιούμε πικρά παρά μας καθησυχάζει.

Γνωρίζουμε πως μας θεωρούν εύκολα θύματα, όμως δηλώνουμε απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι:

·    δεν πτοούμαστε, γιατί το νομοσχέδιο έχει ημερομηνία λήξης όπως ημερομηνία λήξης έχουν αντίστοιχα και όσοι το στήριξαν.
·    θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας από κάθε μετερίζι με επιμονή και αποφασιστικότητα.
·    όσο κι αν στηρίζονται στον κοινωνικό αυτοματισμό και στη διάσπαση, εμείς θα παραμείνουμε ενωμένοι και θα φέρουμε και τους συμπολίτες μας κοντά μας ως συνοδοιπόρους και υποστηρικτές.

Θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους !!!

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα
Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Νομού Πέλλας

10 σχόλια:

  1. Εγώ πιστεύω ότι σήμερα είναι μια όμορφη μέρα για ένα τραπεζάκι με χταποδάκι τι λέτε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΙΣΚΟΙ !!!!
    ΤΟΛΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΟΤΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ, ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΕΡΓΟ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ
    ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΔΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΘΥΣΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΑΝΙΚΑΝΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ Γκουέρτζο να μην ομιλείς, παπαρολόγε του κόμματος.....

      Διαγραφή
    2. Θα παρακαλούσα οι κομπλεξικοί , αγράμματοι και αμόρφωτοι να μην βγάζουν τα κόμπλεξ τους στους καθηγητές επειδή αυτοί δεν κατόρθωσαν κάτι στη ζωή τους.Η πλειοψηφία των εκπαιδευτικών ούτε με πολλά χρήματα αμείβεται ούτε είναι τεμπέληδες. Επιτέλους ας μας σεβαστούν και λίγο. (καλό θα ήταν πριν κατηγορήσετε κάποιον να ξέρετε το τι ισχύει)

      Διαγραφή
    3. το μονο που εχουν καταφερει οι καθηγητες και οι δασκαλοι ειναι μια ζωη βολεμενη...οι σημερινοι ''εκπαιδευτικοι'' μονο λειτουργημα δν ασκουν...βγαζουν στα παιδια τα κομπλεξ τους γεματοι ειρωνια,αδιαφορια για τν μεταδοση γνωσεων και κακιστη συμπεριφορα εως και αναρμοστη...τα λεφτα που παιρνουν οχι μονο ειναι πολλα αλλα δεν τους αξιζουν ουτε τα μισα..οι περισσοτεροι εχουν ψυχολογικα προβληματα και προσπαθουν να επιβληθουν στα παιδια...ολη μερα καθονται και πληρωνονται και εκτος αυτου ενω ειναι βολεμενοι στο δημοσιο περνοντας τον βασικο μισθο τους κανουν και επιπλεον φροντηστηρια...αυτοι ειναι οι σημερινοι ''εκπαιδευτικοι'' βολεμενοι,ανευθυνοι,αναγωγοι,βαρος στην κρατικη οικονομια και γενικα ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι γιατι χωρις καθολου κοπο και ελαχιστη εως και καθολου εργασια λαμβανουν μεγαλους μισθους..

      Διαγραφή
  3. ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ 2 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ . ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΒΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δασκαλάκος και η καθηγητριούλα ειναι αυτός που έδωσε εξετάσεις και άφησε σπίτι φίλους και ίσως οικογένεια για να διοριστεί ( άγνωστα χρόνια πόσα ) σε μια ίσως μακρινή επαρχία.
    Είναι αυτοί που μπαίνοντας στην στην τάξη δεν βάζουν το ένα πόδι στο άλλο, αλλά προσέχουν τα δικά σας παιδιά , όχι μόνο να μάθουν γνώσεις αλλά και ηθική.
    Μην στρέφεστε εναντίων τους αλλά ΜΑΖΙ τους.

    Σε αυτούς εμπιστεύεστε τα δικά σας παιδιά και από αυτούς περιμένετε να μάθουν γνώσεις και ηθική.

    Σε μια τάξη 30 πλέον παιδιών, υπολογίσετε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι σε έναν ΔΑΣΚΑΛΟ, να σκύψει πάνω από το κάθε παιδί, και να του ανοίξει το μυαλό όταν οι γονείς του παιδιού μιλούν σε αυτό τόσο απαξιωτικά για τον δάσκαλό του..
    Στρέφεστε εναντίων των δασκάλων των παιδιών σας . Στρέφεστε εναντίων των ίδιων των παιδιών σας.

    Ίσως η τηλεόραση και το διαδίκτυο που περνούν τα παιδιά σας ατελείωτες ώρες στο σπίτι, είναι καλύτερες πηγές γνώσεων από αυτές που προσφέρουν οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ των παιδιών σας.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TIPOTE APO OLA AYTA DEN KANEI SXEDON KANENAS SAS
      MONOI SAS XANTAKOSATE TO EPAGGELMA SAS KAI TIN YPOLIPSI SAS

      Διαγραφή
  5. Πίσω από την ΑΝΩΝΥΜΙΑ του ΦΟΒΟΥ κρύβεται δυστυχώς μια αποκάλυψη που επαναλαμβάνεται τον τελευταίο καιρό:
    Η πιο βαθειά "κρίση" είναι η μισαλλοδοξία, το μίσος προς οποιονδήποτε ΑΛΛΟΝ που δεν ανήκει στον "στενό μας κύκλο"... Αναλάβετε ΕΣΕΙΣ την αγωγή των παιδιών σας και διώξτε τους δασκάλους τους. Έτσι η κοινωνία θα πάει οριστικά προς τελική διάλυση... (Για τους 4 πρώτους ανώνυμους απαντητές...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για ποίους καθηγητές λέτε τον τες τελ τεε? 3 χρονια έκανα εκεί πάνω και έχοντας άποψη λέω δρόμο όλοι και ξανά πάρτε άλλους από την αρχή...
    Α και αυτοί δεν είναι που δεν τους έφταναν τα χρήματα τις μισθοδοσίας τους από το ελληνικό δημόσιο και έκλεβαν το ψωμί τον ελευθερων επαγγελματιών στην οικοδομή κάνοντας τους ηλεκτρολόγους τους υδραυλικούς και οτιδήποτε άλλο όπως φροντιστήρια και πολλά αλλα...(με την κάλυψη όλον σας και μας βεβαια) τώρα να σας δω κλεφτες...τα αλωνίζουν τα αυγά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή