Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Ξεκίνησε το ταξίδι του ο Άγιος Βασίλης και μοιράζει τα δώρα



Όπως πάντα το ταξίδι του Άγιου Βασίλη ξεκίνησε λίγο καθυστερημένα, το απόγευμα της Δευτέρας, αφού έπρεπε να βρει πρώτα τον Ρούντολφ, ο οποίος πάντα την κρίσιμη ημέρα επιλέγει να εξαφανίζεται την ώρα της αναχώρησή τους.
Ο Άγιος Βασίλης, μετά το «κρυφτό» με τον Ρούντολφ, τον βρήκε και τον έδεσε στο έλκηθρό του, ξεκινώντας τα ταξίδι του για να προλάβει να μοιράσει τα δώρα των Χριστουγέννων. Ο Άη Βασίλης και ο Ρούντολφ, όμως, κάλυψαν γρήγορα το χαμένο έδαφος και αφού μοίρασαν πρώτα τα δώρα στην Φινλανδία, συνεχίζουν τις παραδόσεις των χριστουγεννιάτικων δώρων σε όλο τον κόσμο.

Ήδη η Google και η Microsoft έχουν θέσει σε λειτουργία τις υπηρεσίες για την καταγραφή των περιοχών που έχει επισκεφθεί ήδη ο Άγιος Βασίλης και τον αριθμό των δώρων που έχει μοιράσει.
Όπως μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ, έχει καλυφθεί ήδη μία τεράστια απόσταση και έχουν μοιραστεί δισεκατομμύρια δώρα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ενημέρωση που στέλνει ο Άγιος Βασίλης για την κατάστασή του, όπως για το αν έχει κρύο, τη διάθεσή του, κλπ.
Την ίδια ώρα η Microsoft και η NORAD τρέχουν ξεχωριστή υπηρεσία που καταγράφει το ταξίδι του Άγιου Βασίλη, σε πραγματικό χρόνο και σε τρισδιάστατο χάρτη. Και στις δύο υπηρεσίες φαίνεται ο αριθμός των δώρων που έχουν μοιραστεί, η τοποθεσία του Άγιου Βασίλη και η επόμενη στάση του.
Πηγή: ANT1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου