Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Καραογλανίδης: «Ας το καταργήσει να ησυχάσουμε»



Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Πέλλας με δήλωση στη mikriliga.com, αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πρόεδροι, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δώσουν χριστουγεννιάτικο δώρο στους παίκτες.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Αυτή τη στιγμή οι μισές ομάδες αν όχι παραπάνω, έχουν αφήσει απλήρωτους τους παίκτες. Είναι ντροπή να υπάρχει αυτό το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, όταν οι πρόεδροι δεν μπορούν να πληρώσουν τα προς το ζην, ούτε να δώσουν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στους παίκτες και η πολιτεία να κόπτεται πως έχει δημιουργήσει δύο ομίλους για να μειώσει τα έξοδα των ομάδων.
Ας το καταργήσει για να ησυχάσουμε όλοι οι πρόεδροι και οι παίκτες από την παρωδία που ζούμε. Ντρέπομαι σαν πρόεδρος και σαν άνθρωπος για τις συνθήκες που ζουν οι (επαγγελματίες) ποδοσφαιριστές στη Football League. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους».
gazzetta.gr

4 σχόλια:

  1. Ο Λάκης είναι από τα πιο αξιόπιστα και ειλικρινή άτομα στην περιοχή μας. Όχι μόνο για την Αναγέννηση αλλά και για την ΚΑΣΟ Κύρρου και γενικά όπου και να ήταν τόσο αυτός όσο και οι υπέροχοι και υψηλού επιπέδου συνεργάτες του, έκαναν και κάνουν τα πάντα για το καλό και μόνο για το καλό του τόπου...!!! Και φυσικά όλοι οι Λάκηδες όπου και να είναι σε Δήμους κλπ... Το χει το ρημάδι το όνομα....!!! Όποιος κατάλαβε κατάλαβε..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. KAI ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΚΑΡΑΟΓΛΑΝΙΔΗ ΝΑ ΠΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ??
    ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ???
    ΝΑ ΠΟΥΛΑΓΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ !!!! (ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ) ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ !!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ......
    ΘΑ ΠΕΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ...ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΕΗ....ΚΑΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή