Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στο Δήμο Πέλλας.



Ένα σοβαρότατο εργατικό ατύχημα σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Δήμο Πέλλας που λίγο έλλειψε να αποβεί μοιραίο για έναν εργαζόμενο.Συγκεκριμένα στην Κρύα Βρύση και κατά την διαδικασία κοπής δέντρων με μη ενδεδειγμένο καλαθοφόρο όχημα, εργαζόμενος της υπηρεσίας πρασίνου έπεσε από ύψος 5 μέτρων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών όπου και νοσηλεύεται.Εργαζόμενοι στο Δήμο κάνουν λόγο για ελλειπή μέτρα ασφαλείας,για κακοσυντηρημένα και πεπαλαιομένα οχήματα και εξοπλισμό
που δύσκολα σε πολλές περιπτώσεις ανταποκρίνονται στο είδος εργασίας που καλούνται να εκτελέσουν.Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για μια δυσλειτουργία και έντονη παθογένεια στο τρόπο που λειτουργεί η συγκεκριμένη υπηρεσία του Δήμου .Ιδιαίτερα υπογραμμίζουν πως τόσο η υπηρεσιακή όσο και η πολιτική ηγεσία του νευραλγικού αυτού τομέα δυστυχώς παραμένει στο ίδιο μοτίβο με εκείνο του αρρωστημένου παρελθόντος των πρώην Δήμων.

12 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΛΕΤΕ ΑΝΟΙΚΤΑ.ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειχαμε παλια τον αιβαζιδη και το μιγγα με τα πουρα και τα γουστα και εχουμε τωρα τον ανδρεαδη που ανθρωπος ειναι μονο για να γαβγιζη,να ουρλιαζει και να φουσκονει σα παγωνι στις φωτογραφιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. poios edose entoli na kopoyn ta dentra?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να καταλάβετε τι ψηφίζουμε...Θα έπαιρνε ποτέ κανείς από σας έστω και υπάλληλο αυτόν που τώρα είναι αντιδήμαρχος;;Ο άνθρωπος εκτός από εντελώς αγράμματος ,ακοινώνητος και θρασσύς είναι ουσιαστικά ανίδεος και ανίκανος.Ένας τραχύς άνθρωπος που πουλάει τους πάντες και τα πάντα για να βρίσκεται σε θέσεις εξουσίας.Ρωτήστε και μας που τον ζούμε στην Ένωση.Κάποια στιγμή θα μάθουμε πολλά και ενδιαφέροντα να το θυμάστε αυτό που σας λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΟ, ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ, ΚΟΠΗ ΔΕΝΔΡΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί ρε φίλε ξεφύγαμε.αν εξαιρέσεις την περίπτωση ανθρώπινου λάθους για όλα τα άλλα ποιος έχει ευθύνη εκτός από τη διοίκηση και τα πρόσωπα στα οποία αναθετει αντιδημαρχίες;

      Διαγραφή
  6. ayta ginotan panta aytoi (proistamenoi)θελουν να γινει η δουλεια τους δεν τους νοιάζει τιποτε αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ευθύνες υπάρχουν από τον ίδιο τον τραυματισμένο έως τον δήμαρχο. Αν περιμένουμε να τηρηθούν όλοι οι κανονισμοί δεν θα γίνει καμμιά δουλειά. Τους νόμους και τις ευθύνες τις ψάχνουμε μόνον όταν υπάρξει νεκρός ή τραυματίας, τότε πανικός, εισαγγελείς επί δικαίων και αδίκων. Ουσιαστική κουβέντα δεν πιστεύω ότι θα γίνει μόνον προεκλιγική εκμετάλευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν ο τραυματίας ήταν στον ιδιωτικό τομέα δεν θα είχε ακουστεί τίποτα, εκεί τα στόματα κλείνουν ερμητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΣ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ & Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ....ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΥΨΗ........ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΛΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ &ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΒΥΘΙΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ (ΓΙΑ ΤΟΝ κ.κ. ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ),ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ..........ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν διοικούν οι άχρηστοι αυτά συμβαίνουν. Σκοτωμός μια ζωή για το ποιος θα μπει προϊστάμενος στο γκαράζ. Άντε να δούμε τι άλλο θα δούμε. Όσο για τον Αντιδήμαρχο έχω να πω ότι στο παρελθόν υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που στερούνταν γραμματικών γνώσεων αλλά ήταν παραπάνω από άριστοι στην δουλειά τους και στην συμπεριφορά τους. Εδώ το φαινόμενο Ανδρεάδη είναι εκπληκτικό. Έχουν πάθει πλάκα όλοι και μας έμαθαν κι αυτοί που δεν μας ήξεραν. Ένα πράγμα μόνο. Ντροπή, να μας εκπροσωπούν τέτοια άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή