Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Καμμένος: «Το αποτέλεσμα σημαίνει εκλογές»



«Η επιχείρηση τρομοκρατήσης των βουλευτών απέτυχε» δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμέος, αμέσως μετά την έξοδο του από τη Βουλή, όπου διεξήχθη η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας.

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να ψηφίσουν Πρόεδρο Δημοκρατίας ούτε τη δεύτερη ούτε την τρίτη φορά, ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι υποψήφιος. Ανεξάρτητα ακόμη κι αν παραιτηθεί ο κ. Σαμαράς» δήλωσε ο κ. Καμμένος.


Στο ερώτημα «δεν θα ψηφίσετε ακόμη κι αν σας το ζητήσει ο κ. Μητσοτάκης;» ενόψει της αυριανής τους συνάντησης, ο κ. Καμμένος είπε: «Δεν συζητάω τέτοια με τον κ. Μητσοτάκη. Θα έχουμε μια πολιτική συζήτηση, όπως κάνουμε πάντα».

Αναφερόμενος στο σημερινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εκτίμησε πως είναι ξεκάθαρο και σημαίνει «εκλογές». «Δεν μπόρεσαν να πείσουν με οποιοδήποτε μέσον Έλληνες βουλευτές, οι οποίοι κατά συνείδηση ψηφίζουν. Είμαι σίγουρος και για τις άλλες ψηφοφορίες, όπως είμαι σίγουρος ότι ο ελληνικός λαός δεν τρομοκρατείται. Ο κ. Σαμαράς πρέπει να εγκαταλείψει την κυβέρνηση» σημείωσε.

Τέλος, ο κ. Καμμένος τόνισε: «Η επιχείρηση τρομοκράτησης των βουλευτών απέτυχε. Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει κανένας φόβος όταν λειτουργεί η Δημοκρατία. Θα προχωρήσουμε με δημοκρατικές διαδικασίες στην αντικατάσταση αυτής της κυβέρνησης και στην απαλλαγή της χώρας από την ξένη κατοχή που έχουν επιβάλλει το Βερολίνο και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα».

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου