Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

«Τελειώνει» ο Μαρινάκης!


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως διαρρέει από κύκλους του Ολυμπιακού, θα παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου της Σούπερ Λιγκ. Η Λάρισα, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός εξέδωσαν το βράδυ του Σαββάτου ανακοινώσεις ζητώντας την παραίτηση τόσο του Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και του Γιώργου Μποροβήλου από τη διοργανώτρια Αρχή, καθώς τα ονόματά τους εμπλέκονται στην υπόθεση με τα «στημένα».

Η πίεση φαίνεται πως απέφερε αποτέλεσμα, μια και ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα παραιτηθεί από τη θέση του στη Σούπερ Λιγκ. Από «ερυθρόλευκες» πηγές, ωστόσο, διαρρέει ότι ο λόγος που θα οδηγηθεί στην παραίτηση ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών είναι άλλος, καθώς κανένας δεν έχει παραμείνει στην προεδρία της Σούπερ Λιγκ δεύτερο χρόνο και ο ίδιος θέλει να ακολουθήσει παρόμοιο δρόμο. Στο λιμάνι διευκρίνιζαν ότι ήταν, άλλωστε, κάτι που είχε προαναγγελθεί.
Από τον Ολυμπιακό, πάντως, ξεκαθάριζαν πως «ο πρόεδρος δεν δέχεται τελεσίγραφα. Θα βρίσκεται κανονικά στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ την Τρίτη και θα προεδρεύσει, τιμώντας όσους τον στήριξαν και την προηγούμενη φορά, όταν κάποιοι είχαν κάνει και πάλι πρόταση μομφής κατά του».
Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι ο Μαρινάκης έχει αποσπάσει την ψήφο του ΔΣ της Σούπερ Λίγκας για δύο χρόνια και, κατά συνέπειαν, μόνο αν παραιτηθεί ή απολέσει την ψήφο εμπιστοσύνης από τις ομάδες του συνεταιρισμού, μπορεί να φύγει από πρόεδρος. Όλα αυτά, βεβαίως, είναι οι πρώτες πληροφορίες που προέρχονται από «ερυθρόλευκους» κύκλους και θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη τοποθέτηση του ίδιου του Μαρινάκη, προτού γίνει αναφορά σε οριστικές αποφάσεις.
Κλείνει Τζαβέλλα
Το θέμα του Γιώργου Τζαβέλλα δεν είχε κάποια συγκλονιστική εξέλιξη τις τελευταίες ώρες. Ωστόσο, η μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό αναμένεται να τελειώσει τις επόμενες ημέρες (ακόμα και σήμερα), καθώς ο μάνατζερ του 24χρονου αριστερού μπακ έχει επαφές με την «ερυθρόλευκη» διοίκηση για να κλείσει το ζήτημα.
Ο Ολυμπιακός έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για ν' αποκτήσει τον Κάρλος Σάντσες και πλέον περιμένει την απόφαση της Βαλενσιέν. Η πρόταση των «ερυθρολεύκων» φτάνει τα 2,5 εκατ. ευρώ και στο Λιμάνι υπάρχει αισιοδοξία ότι η διαφορά με τους Γάλλους θα καλυφθεί.

Πηγή  sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου